Πού να αγοράσετε γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα για την αποφυγή πλαστών προϊόντων

Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σχετικά με το πού να αγοράσετε γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα. Μπορείτε έτσι, ας διαβάσουμε τις πληροφορίες τώρα.

Γλυκομαννάνη είναι μια υδατοδιαλυτή, φυτικές ίνες, οι οποίες στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων συμβάλλει στην απώλεια βάρους, καθιστώντας το ιδανικό συμπλήρωμα για όταν περιορισμό των θερμίδων. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν οι τρεις 1g δόσεις λαμβάνονται ανά ημέρα καθένα με 1-2 ποτήρια νερό πριν από τα γεύματα. Εκτός από αυτό, γλυκομαννάνη συμβάλλει επίσης στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα όταν τα 4 γραμμάρια λαμβάνονται καθημερινά.  

Πώς λειτουργεί;

Γλυκομαννάνη θα μπορούσε να λειτουργήσει στο στομάχι και τα έντερα απορροφώντας νερό για να σχηματίσει ένα ογκώδη ίνα, η οποία θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου και της χοληστερόλης από το έντερο, βοηθώντας στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη, και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Πώς γλυκομαννάνη βοηθήσει με την απώλεια βάρους;

Γλυκομαννάνη είναι μια υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα. Όπως και άλλες διαλυτές ίνες, πιστεύεται να προωθήσει την απώλεια βάρους μέσω αρκετών μηχανισμών: Έχει μια πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι και προωθεί ένα αίσθημα πληρότητας (κορεσμού), μείωση της πρόσληψης τροφής σε μία μεταγενέστερη γεύμα, καθυστερήσεις κένωση του στομάχου, συμβάλλοντας στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού. Όπως και άλλες διαλυτές ίνες, μειώνει την απορρόφηση των πρωτεϊνών και του λίπους. Τροφοδοτούνται επίσης τα φιλικά βακτήρια στο έντερο, το οποίο να το μετατρέψει σε λιπαρά οξέα βραχείας αλύσου, όπως βουτυρικό, φαίνεται να προστατεύουν από αύξηση λίπους σε μερικές μελέτες σε ζώα. Τροφοδοσία του φιλικά βακτήρια του εντέρου μπορούν επίσης να έχουν άλλα οφέλη, και ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ένα συσχετισμό μεταξύ αλλαγμένη βακτήρια του εντέρου και το σωματικό βάρος.

Φύση τρόπο πριμοδότηση φυτικά

Γλυκομαννάνη (Amorphophallus konjac) είναι μια διαιτητική πηγή ινών από τη ρίζα του φυτού konjac. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα λογικό πρόγραμμα απώλειας βάρους. Υγεία και μακροζωία μέσα από τη θεραπευτική δύναμη της φύσης που είναι ό, τι σημαίνει να Εμπιστευτείτε το Leaf. ρίζα Glucomannan μας είναι προσεκτικά αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και παράγεται σε πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας. Πάρτε 3 κάψουλες με ένα γεμάτο ποτήρι νερό περίπου 20 λεπτά πριν το γεύμα.

Μήπως αυτό πραγματικά εργασία;

Η μελέτη των μηχανισμών είναι πάντα ενδιαφέρουσα, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω να μάθω είναι αν αυτή η ουσία οδηγεί σε πραγματική κιλά που έχασε. Ευτυχώς, έχουμε αρκετές τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες σε γλυκομαννάνη. Αυτοί οι τύποι των μελετών είναι ο «χρυσός κανόνας» των επιστημονικών πειραμάτων σε ανθρώπους. Στο μεγαλύτερο, 176 υγιείς υπέρβαροι άνθρωποι τυχαιοποιήθηκαν να καταπιούν είτε ένα συμπλήρωμα με γλυκομαννάνη, ή εικονικό φάρμακο (εικονική χάπι), ενώ σε μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων. Τρία διαφορετικά συμπληρώματα γλυκομαννάνη ελέγχθηκαν, με ποικίλες δόσεις. Μερικοί επίσης είχε άλλες ίνες προστεθούν σε αυτά.

Πού να αγοράσετε γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα

Αγοράζοντας τα γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα είναι εύκολο. Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτο-Col SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στους συνδέσμους εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SlimFizz. Φυσικά, θα βρείτε το σωστό συμπλήρωμα Glucomannan για την απώλεια βάρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>