Πού να αγοράσετε ένα φθηνό TurmericPlus για το υγιές σώμα σας

Κουρκούμη δίνει πολλά οφέλη όπως μειωμένη πίεση αίματος και απώλεια βάρους. Που είναι να αγοράσει ένα Φτηνές TurmericPlus για να κρατήσει την υγεία του σώματός σας;

Στις ΗΠΑ, η κουρκούμη είναι περισσότερο γνωστή ως καρύκευμα. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της κόνεως κάρυ. Στην Ινδία και άλλα μέρη της Ασίας, κουρκούμη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων υγείας. Πιστεύεται ότι έχουν αντι-φλεγμονώδη, αντιοξειδωτικό, και ίσως ακόμη και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Η θρεπτικά μέσα κουρκούμη

Turmeric είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική τροφίμων. Γνωρίζετε πολύ καλά κουρκούμη ως το κύριο μπαχαρικό κάρυ σε. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να γεύση ή το χρώμα κάρυ σε σκόνη, μουστάρδες, το βούτυρο, και τα τυριά. Ωστόσο, η ρίζα του κουρκουμά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για να κάνει την ιατρική. Περιέχει ένα κίτρινο χρώμα χημική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για να το χρώμα τρόφιμα και καλλυντικά.

Η κουρκουμίνη, μια ουσία στην κουρκούμη, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να ανακουφίσουν τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας, όπως πόνος και φλεγμονή. Άλλες ενώσεις στην κουρκούμη μπορεί επίσης να είναι φαρμακευτικά.

Σε εργαστηριακές δοκιμές, η κουρκουμίνη φαίνεται να εμποδίζουν την ανάπτυξη ορισμένων ειδών όγκων. Μια μελέτη έδειξε ότι το εκχύλισμα κουρκούμη περιέχει κουρκουμίνη θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορεί να σταθεροποιήσει τον καρκίνο του παχέος εντέρου που δεν βοηθήθηκε από άλλες θεραπείες. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα

Τα οφέλη του Turmeric

Τα αντικαταθλιπτικά

Το περιοδικό Φωτοθεραπεία Ερευνών δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας καταπληκτική, πρωτοποριακή μελέτη αυτό το προηγούμενο έτος. Η μελέτη έλαβε 60 εθελοντές διαγνωστεί με τη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή (MDD), όπως μανιοκατάθλιψη, και να χωρίσουν την ομάδα να καθορίσει πώς ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με κουρκουμίνη πορεύθηκε έναντι φλουοξετίνη (Prozac) και πώς ο συνδυασμός των δύο. Δεν ήταν μόνο το ανακάλυψε ότι όλοι οι ασθενείς ανεκτή η κουρκουμίνη καλά, αλλά ανακάλυψαν κουρκουμίνη ήταν εξίσου αποτελεσματικό με Prozac για τη διαχείριση της κατάθλιψης.

Αντι- φλεγμονώδη

Αν και η οξεία (βραχυπρόθεσμη) φλεγμονή είναι ωφέλιμη, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα όταν είναι χρόνιες (μακροχρόνια) και ανάρμοστα αναπτυχθεί έναντι του σώματος των ιδίων ιστών. Αποδεικνύεται ότι η κουρκουμίνη είναι ισχυρά αντι-φλεγμονώδη, είναι τόσο ισχυρή ώστε να ταιριάζει με την αποτελεσματικότητα ορισμένων αντι-φλεγμονώδη φάρμακα Κουρκουμίνη μπλοκ NF-kB, ένα μόριο που ταξιδεύει στους πυρήνες των κυττάρων και τελικά σε γονίδια που σχετίζονται με φλεγμονή. NF-kB πιστεύεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές χρόνιες ασθένειες.

Πού να αγοράσετε Φτηνές TurmericPlus

Είναι εύκολο να βρείτε οποιαδήποτε εκχύλισμα κουρκουμά στην αγορά. Μπορείτε να το αγοράσετε στην αγορά, στο κατάστημα ή στα καταστήματα των ναρκωτικών. Το μεγάλο πολυκατάστημα, τα φροντίζουν, και άλλοι πωλούν επίσης κουρκούμη συμπληρώματα σε αυτό το στάβλο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα του προϊόντος. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό. Έτσι, αγοράζουν κουρκούμη συμπλήρωμα σε αυτή την επίσημη ιστοσελίδα είναι μια καλή συμβουλή. Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί και μπορείτε να αγοράζουν φτηνά εκχύλισμα κουρκουμά σε καλή κατάσταση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>