Πού μπορείτε να πάρετε ένα συμπλήρωμα ορού γάλακτος σε πρωτεΐνες για το πρόγραμμα διατροφής σας

Ορός γάλακτος συμπλήρωμα έχει ανακάλυψη έχει μεγάλα οφέλη για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας και την υποστήριξη του προγράμματος διατροφής. Διαβάστε για να πάρετε μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Αυτό το άρθρο θα σας πώς λειτουργεί και να πει πού να αγοράσει αυτό το προϊόν. Ορός γάλακτος είναι το υγρό που απομένει μετά γάλα έχει πήξει και τεταμένες. Είναι ένα υποπροϊόν της παρασκευής του τυριού ή καζεΐνης και έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Γλυκό ορού γάλακτος παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης των τύπων πυτιά των σκληρών τυριών όπως το τσένταρ ή ελβετικό τυρί. Οξύ ορού γάλακτος (επίσης γνωστό ως ξινό ορό γάλακτος) είναι ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης του οξέος τύπων γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή στραγγιστό γιαούρτι.

Τι είναι ορού γάλακτος συμπλήρωμα πρωτεΐνης;

Ορός γάλακτος είναι το υγρό που απομένει μετά γάλα έχει πήξει και τεταμένες. Είναι ένα υποπροϊόν της παρασκευής του τυριού ή καζεΐνης και έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Γλυκό ορού γάλακτος παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης των τύπων πυτιά των σκληρών τυριών όπως το τσένταρ ή ελβετικό τυρί. Οξύ ορού γάλακτος (επίσης γνωστό ως ξινό ορό γάλακτος) είναι ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης του οξέος τύπων γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή στραγγιστό γιαούρτι.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος που περιέχεται στο, η υδαρής μερίδα του γάλακτος που χωρίζει από τυροπήγματος κατά τη λήψη τυριού. πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι συνήθως κυκλοφορούν στο εμπόριο ως συμπλήρωμα διατροφής, και έχουν διάφορες ισχυρισμούς υγείας έχουν αποδοθεί σ ‘αυτήν την εναλλακτική κοινότητα ιατρική. Αν και πρωτεΐνες ορού γάλακτος είναι υπεύθυνες για ορισμένες αλλεργίες στο γάλα, τα κύρια αλλεργιογόνα του γάλακτος είναι οι καζεΐνες.

ImpactWheyProtein είναι σκόνες φυσική πρωτεΐνη που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυϊκή μάζα και να σας ωθήσει πιο κοντά προς το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2004, ImpactWheyProtein έχει πωλήσει σκόνες πρωτεΐνης σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από μια δεκαετία και πρωτεΐνη ορού γάλακτος της είναι κατασκευασμένο με υψηλές προδιαγραφές με μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Πώς υποστηρίζει το πρόγραμμα διατροφής σας

Προσθέστε ορού γάλακτος και ρίχνετε το βάρος; Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά μπορεί να λειτουργήσει.

ImpactWheyProtein Είναι πλούσια σε λευκίνη: Λευκίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των πρωτεϊνών, μια διαδικασία που καίει μέσα από αρκετές θερμίδες. Επιπλέον, διεγείρει την οξείδωση των λιπαρών οξέων.

Ορός γάλακτος ικανοποιεί την όρεξή σας: Μελέτες δείχνουν ότι ορού γάλακτος μπορεί να ικανοποιήσει την όρεξή σας καλύτερα από ό, τι κάποια άλλα είδη πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες του γάλακτος περιέχουν γλυκομακροπεπτίδιο – ένα πεπτίδιο που διεγείρει την χολοκυστοκινίνη (CCK). CCK είναι μια εντερική ορμόνη που απελευθερώνεται μετά από την κατανάλωση ενός γεύματος και σηματοδοτεί κορεσμού.

Αυτό ImpactWheyProtein βοηθά τους ανθρώπους να μειωθεί το σωματικό λίπος: Υπάρχουν τουλάχιστον δύο μελέτες όπου οι επιστήμονες εξέτασαν τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και την απώλεια βάρους. Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, οι επιστήμονες είπαν οι δύο ομάδες συμμετεχόντων να μην αλλάξουν τη διατροφή τους. Ωστόσο, μία ομάδα δόθηκε ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ορό γάλακτος (300 θερμίδες, 40 γραμμάρια πρωτεΐνης) μία φορά ανά ημέρα για δύο εβδομάδες και δύο φορές την ημέρα για τα υπόλοιπα οκτώ εβδομάδες της μελέτης. Και οι δύο ομάδες που ασχολούνται με ένα πρόγραμμα υπό την επίβλεψη της κατάρτισης αντίστασης και αντοχής για 10 εβδομάδες.

Πού μπορείτε να πάρετε μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Μην πανικοβάλλεστε όταν το κατάστημα που πλησιάζει εξαντληθεί. Μπορείτε ακόμα να πάρετε ImpactWheyProtein συμπλήρωμα επηρεάζει κυρίως πρωτεΐνη ορού γάλακτος με την παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα. Είναι δύσκολο? Εξαιρετικά όχι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο και να αποφασίσει τι είδους ImpactWheyProtein που χρειάζεστε στη λίστα κατάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>