Πού μπορείτε να βρείτε το χάπι Glucomannan στο διαδίκτυο με ασφάλεια;

Η γλυκομαννάνη είναι πολύ δημοφιλές για όφελος της απώλειας βάρους και της όρεξης. Πού είναι το καλύτερο χάπι Glucomannan σε απευθείας σύνδεση;

Γλουκομανάνη γίνεται από τη ρίζα του φυτού konjac (Amorphophallus Konjac) και στο πλαίσιο της ενέργειας? περιορισμένη δίαιτα συμβάλλει στην απώλεια βάρους όταν λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό το άρθρο ρίχνει μια λεπτομερή ματιά στην επιστήμη πίσω από γλυκομαννάνη και αν είναι κάτι, θα πρέπει να παίρνετε.

Τα οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τυχόν απαιτήσεις για την υγεία προϊόν γλυκομαννάνη ή απώλεια βάρους, οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Λειτουργεί?

Προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν ότι γλυκομαννάνη μπορεί να προάγει την απώλεια βάρους σε δόσεις των 1-4 γραμμάρια ανά ημέρα, με την προώθηση κορεσμού και με το φράξιμο μερικές θερμίδες από το να απορροφηθεί στο σώμα. Η έρευνα έχει δείξει ότι η πιο ιξώδες ή ομοιάζον με πηκτή μια ίνα είναι, τόσο το καλύτερο φαίνεται να λειτουργεί επί των τριών μηχανισμών που επηρεάζουν την όρεξη: μηχανικές (σωματικά ανάληψη δωμάτια στο έντερο) ορμονική (έλεγχο ορμόνες της όρεξης), και ο χρόνος μετάβασης ( επιβραδύνει την απορρόφηση της τροφής).

Πώς να πάρετε το χάπι Glucomannan

Κατά την εξέταση των Glucomannan συγκεκριμένα, πολλοί άνθρωποι σαν στρογγυλούς αριθμούς των 5 γραμμαρίων πριν από το γεύμα. Με μια μορφή σκόνης, αυτό είναι τόσο απλό όσο ένα σέσουλα σκόνης αναμιγνύεται σε νερό. Σε μορφή χαπιού, είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της έλλειψης χώρου στην κάψουλα. Για παράδειγμα, εάν ένα χάπι ήταν 700 mg, θα χρειαστούν 7 χάπια για να κάνει αυτό το επίπεδο 5-γραμμαρίων.

Καλύτερο χάπι Glucomannan σε απευθείας σύνδεση

Σας συνιστούμε να αγοράσει τον τύπο SlimFizz. Η Proto-Col SlimFizz μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια μεγάλη συμπλήρωμα συμπεριλαμβανομένου του φυσικού γλυκομαννάνη και άλλα φυσικά συστατικά. Proto-col SlimFizz είναι ένα μοναδικό όρεξη καταπιεστική που περιέχει την πρωτοποριακή ίνα γλυκομαννάνη, ο οποίος είναι μια φυσική διαλυτή ίνα που προέρχεται από ένα υψηλής ποιότητας καθαρού Konjac. Με μόνο 6 θερμίδες ανά ποτό, SlimFizz έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στον έλεγχο περιττή πείνα για να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και να βοηθήσει με την απώλεια βάρους, όταν λαμβάνεται ως μέρος μιας δίαιτας ελεγχόμενων θερμίδων. Έχει γίνει ένα δημοφιλές ενίσχυση αδυνατίσματος όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο για όσους πραγματικά θέλουν να χάσουν βάρος. Εκτός του ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα σκευάσματα στην αγορά, είναι μοναδικά συστατικά συνεργάζονται για να καταστείλουν την πείνα και βοηθούν την υγιή απώλεια βάρους.

Πού να αγοράσετε Glucomannan χάπι σε απευθείας σύνδεση

Θα πρέπει να το αγοράσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του SlimFizz. Χρησιμοποιήστε την εντολή συνδέσεις εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SlimFizz. Θα σας βοηθήσει να ανακατευθύνει γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε επίσης να πάρετε την εγγύηση του προϊόντος εκεί μέσω αυτής της ιστοσελίδας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>