Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων για την απώλεια βάρους;

Το συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων για την απώλεια βάρους είναι πολύ δημοφιλής. Πάρτε τα σχόλια εδώ για να μάθετε πώς λειτουργεί αποτελεσματικά αυτό το συμπλήρωμα.

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή από αυτά είναι ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται Βατόμουρο κετόνες. Οι κετόνες βατόμουρο αξιώνεται να προκαλέσει το λίπος στο εσωτερικό των κυττάρων να είναι κατανεμημένα πιο αποτελεσματικά, βοηθώντας το σώμα έγκαυμα λίπος πιο γρήγορα. Μπορούν αξιώνονται επίσης να αυξήσει τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης, μια ορμόνη που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Αυτό το άρθρο εξετάζει την τρέχουσα επιστημονική έρευνα πίσω από τα συμπληρώματα κετόνη σμέουρων και αν είναι πραγματικά αξίζει να εξεταστεί.

Πώς να βοηθήσει;

Σε μια πρόσφατη μελέτη, χρησιμοποιώντας ποντίκια, οι επιστήμονες πρότειναν ότι σμέουρων κετόνη αυξήθηκε νοραδρεναλίνη που προκαλείται από το λίπος απώλεια.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ουσία αυτή στήριξη απώλεια βάρους λειτουργεί μέσω του ενζύμου λιπάση, η οποία είναι υπεύθυνη για την απελευθέρωση λιπαρών οξέων από το κύτταρο λίπος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της χρησιμοποίησης του λίπους. Όταν σμέουρων κετόνη είναι παρούσα στο σύστημά σας, έχει surmised ότι τα επίπεδα της εν λόγω αύξησης του ενζύμου και ως εκ τούτου η UPS το ποσοστό απελευθέρωσης του λιπαρού οξέος.

Για όσους έχουν ήδη μετά από ένα σταθερό πρόγραμμα διατροφής και εκπαίδευσης, προσθέτοντας ένα βατόμουρο συμπλήρωμα κετονών μπορεί να βοηθήσει, διότι μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα σας την απελευθέρωση λιπαρών οξέων.

Πώς κατασκευαστές κετόνη σμέουρων ισχυρίζονται ότι βοηθούν την απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τις αξιώσεις κατασκευαστή, βατόμουρο κετόνες ρυθμίζουν την αδιπονεκτίνη ορμόνη, η οποία τείνει να είναι παρόντες σε χαμηλότερα επίπεδα σε άτομα με παχυσαρκία από εκείνους χωρίς αυτό. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι η αύξηση των επιπέδων αδιπονεκτίνη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση θεμάτων ινσουλίνη, όπως ο διαβήτης τύπου 2 και μεταβολικό σύνδρομο αυξάνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι ένας βασικός παράγοντας στην παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2, και μεταβολικό σύνδρομο. κετόνες βατόμουρο μπορεί επίσης να ρυθμίζει νορεπινεφρίνης, η οποία μπορεί να προκαλέσει ελαφρά άνοδο της θερμοκρασίας του σώματος.

Είναι ασφαλές?

Μετά την απαγόρευση των συμπληρωμάτων κετόνη σμέουρων στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Οργανισμό Προτύπων Τροφίμων, οι ανησυχίες έχουν προκύψει σχετικά με το πόσο ασφαλής αυτή η ένωση είναι. κετόνες βατόμουρο ήταν FDA ενέκρινε το 1965 ως πρόσθετα τροφίμων, η οποία αποτελεί ένδειξη ότι είναι ασφαλή για χρήση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πειστικές μελέτες που έγιναν σε ανθρώπους που υποστηρίζουν τη χρήση τους ως συμπληρώματα απώλειας βάρους. Εχοντας πεί αυτό; δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες που βρέθηκαν με βατόμουρο κετόνη, από την άποψη της χρησιμοποιώντας το συστατικό για την απώλεια βάρους.

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει ασφαλή Βατόμουρο κετονών

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει την ασφαλή και νόμιμη συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων για την απώλεια βάρους είναι στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Σας προτείνουμε πραγματικά να πάρει τα RaspberryKetonePlus ως το καλύτερο συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους. Φυσικά, θα πάρετε τα οφέλη από την αγορά του αρχικού RaspberryKetonePlus στην επίσημη ιστοσελίδα μέσω των συνδέσμων. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>