Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης στην αγορά;

Η καψαϊκίνη είναι η πηγή θερμότητας πίσω από τις καυτές πιπεριές. Ίσως αναρωτιέστε πώς το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία. Στην πραγματικότητα, πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καψαϊκίνη για να χάσετε βάρος. Η ένωση αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά και εξήχθη το 1816, αλλά η αξία της ως βοήθειας για την απώλεια βάρους μόλις ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Το πιο σημαντικό, η έρευνα δείχνει ότι το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος χωρίς να χρειάζεται να μειώσετε την θερμιδική σας πρόσληψη.

Μελέτες σχετικά με τα πιθανά οφέλη για την υγεία της καψαϊκίνης

Οι μελέτες σχετικά με τα πιθανά οφέλη για την υγεία της καψαϊκίνης, η πηγή της καρυδιότητας της πιπεριάς, έχουν μελετηθεί διεξοδικά και μπορεί να εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνει. Τα ακόλουθα είναι τα κυριότερα παραδείγματα:

  • Ανακούφιση του πόνου – Η καψαϊκίνη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου εξαντλώντας την παροχή ουσίας P της ουσίας σας, μιας χημικής ουσίας που βρίσκεται στα νευρικά σας κύτταρα και παίζει ρόλο στη μετάδοση σημάτων πόνου στον εγκέφαλό σας.
  • Διαχείριση βάρους – Τα πικάντικα τρόφιμα, κυριολεκτικά, μπορούν να βοηθήσουν στην καύση λίπους και να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.
  • Μείωση της πείνας – Σύμφωνα με μια μελέτη, η καψαϊκίνη δρα μειώνοντας την παραγωγή γκρελίνης, της ορμόνης που προκαλεί την πείνα.
  • Συντήρηση της αρτηριακής πίεσης – Σύμφωνα με μια μελέτη, τα άτομα που πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση παρουσίασαν ανακούφιση αφού κατανάλωσαν τρόφιμα αναμεμιγμένα με καψαϊκίνη. Οι ερευνητές συνέχισαν να προτείνουν ότι η καψαϊκίνη συμβάλλει στη αγγειοδιαστολή και μειώνει την αρτηριακή πίεση.
  • Ενίσχυση της πεπτικής υγείας – Μία μελέτη διαπίστωσε ότι η καψαϊκίνη αύξησε το ρυθμιστικό συστατικό των γαστρικών εκκριτικών αποκρίσεων και της γαστρικής εκκένωσης, καθώς και την πρόληψη της βλάβης του γαστρικού βλεννογόνου από ποτά με βάση την αιθανόλη. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η καψαϊκίνη μπορεί να βοηθήσει στην προαγωγή της επούλωσης των γαστρικών ελκών παρεμποδίζοντας την έκκριση οξέων, καθώς και στην διέγερση της παραγωγής αλκαλίων και βλέννας και της γαστρικής ροής αίματος.
  • Μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου – Η καψαϊκίνη μπορεί να έχει την ικανότητα να καταπολεμά τον καρκίνο επιτίθεται σε μονοπάτια στην ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης για απώλεια βάρους

Λαμβάνοντας το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης έχει προταθεί ως ένας τρόπος για την ενίσχυση των προσπαθειών απώλειας βάρους. Οι έρευνες δείχνουν ότι η καψαϊκίνη επηρεάζει τους παράγοντες που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τον μεταβολισμό του λίπους, συμπεριλαμβανομένης της λιπογένεσης, της οξείδωσης του λίπους και της θερμογένεσης. Μερικές μελέτες σε ανθρώπους δείχνουν ότι αυτό το συστατικό μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας και να μειώσει την όρεξη. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε συμπλήρωμα καψαϊκίνης για να χάσετε βάρος, πρέπει να έχετε πρόσθετες παρεμβάσεις, όπως οι διαιτητικές αλλαγές και άσκηση. Η καψαϊκίνη μπορεί να αναβάλει την εμφάνιση αντοχής στην απώλεια λίπους κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος απώλειας βάρους και να διευκολύνει τη διατήρηση του βάρους του σώματος σε κατάσταση μετά τον τοκετό. Με άλλα λόγια, το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της επανάχρησης του σωματικού βάρους και θα μπορούσε να καθυστερήσει το λεγόμενο “οροπέδιο” που αντιμετωπίζουν πολλοί διαιτολόγοι όταν προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Το διακεκριμένο συμπλήρωμα καψαϊκίνης στην αγορά

Είναι αναμφισβήτητα αλήθεια ότι πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους χρησιμοποιούν τσίλι, πιπέρι καγιέν ή καψαϊκίνη. Αλλά προκειμένου αυτά τα συστατικά να έχουν αποτελεσματική δράση, θα πρέπει να καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες, έτσι ώστε να προκαλούν σίγουρα ένα πρόβλημα στο στομάχι. Το Capsiplex, ωστόσο, διαφέρει από τα άλλα συμπληρώματα που περιέχουν καψαϊκίνη. Είναι επειδή χάπια Capsiplex χρησιμοποιούν μια εξωτερική επικάλυψη που αντιστέκεται στην οξύτητα στο στομάχι. Ως αποτέλεσμα, το εκχύλισμα καψικού περνάει από το στομάχι όπου μπορεί να προκαλέσει μια διαταραχή και αντ ‘αυτού απελευθερώνεται απευθείας στο έντερο, όπου υπάρχει μηδενική πιθανότητα οποιασδήποτε διαταραχής. Όταν μιλάμε για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, θεωρούμε ότι το Capsiplex είναι το καλύτερο συμπλήρωμα καψαϊκίνης στην αγορά. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Capsiplex, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>