Ποιες είναι οι παρενέργειες του Deca Durabolin

Οι παρενέργειες του Deca Durabolin είναι σχετικά χαμηλές εάν το χρησιμοποιείτε σε δόσεις των 400 mg / εβδομάδα. Ωστόσο, ανδρογόνο-προκαλούνται παρενέργειες μπορούν ακόμα να εμφανιστούν. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες του Deca Durabolin εκδηλώνονται σε υψηλή αρτηριακή πίεση και παρατεταμένο χρόνο πήξης του αίματος και αυτές μπορεί να προκαλέσουν συχνή ρινική αιμορραγία και υπερβολική αιμορραγία από κοπές, αυξημένη παραγωγή σμηγματογόνων αδένων και περιστασιακή ακμή. Ορισμένοι αθλητές αναφέρουν επίσης πονοκεφάλους και σεξουαλική υπερδιέγερση.

Deca Durabolin: δημοφιλές αναβολικό στεροειδές

Το Deca Durabolin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και χρησιμοποιείται αναβολικά στεροειδή μεταξύ των αθλητών που επιδιώκουν τη βελτίωση των επιδόσεων των στεροειδών. Αυτό που είναι μοναδικό για αυτό το αναβολικό στεροειδές είναι ότι, μόλις εγχυθεί, θα συνεχίσει να απελευθερώνεται σιγά-σιγά στο σώμα για μια περίοδο δύο έως τριών εβδομάδων. Η Deca Durabolin είναι μια ήπια μορφή μιας αναβολικής στεροειδούς ορμόνης με τεστοστερόνη. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτίωση της απόδοσης, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ως συμπλήρωμα ενέργειας για τους bodybuilders. Εξαιτίας αυτού, πολλοί ενισχυτές επιδόσεων που αναζητούν αθλητές θα θέλουν να μάθουν από πού μπορούν να αγοράσουν το Deca Durabolin. Σε θεραπευτικές δόσεις, οι παρενέργειες της Deca Durabolin είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγες. Στην κανονική, κανονική αναβολική χρήση, ωστόσο, έχει σχεδόν τις ίδιες παρενέργειες με αριθμό αναβολικών στεροειδών. Δηλαδή, το Deca Durabolin επηρεάζει την ισορροπία HDL και LDL στο σύστημα, προκαλώντας πλάκα στο εσωτερικό των αρτηριών. Αυτή η παρενέργεια μπορεί να βελτιωθεί με προσεκτική παρακολούθηση της διατροφής, για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες που παράγουν χοληστερόλη στα τρόφιμα που τρώτε, όπως τα έλαια, το λιπαρό κρέας, τα αμυλούχα τρόφιμα και τα παρόμοια.

Παρενέργειες του Deca Durabolin

Οι συνταγές Deca για τους ασθενείς μπορεί να είναι τόσο χαμηλές όσο 50-100 mg το μήνα, ενώ οι bodybuilders χρησιμοποιούν συχνά έως και 400 mg μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι παρενέργειες του Deca Durabolin είναι συχνά πιο έντονες όταν χρησιμοποιούνται παράνομα από τους bodybuilders. Εδώ είναι οι πέντε παρενέργειες του Deca Durabolin που πρέπει να ξέρετε:

  • Το Deca Durabolin μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες γεννητικές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της ολιγοσπερμίας. Αυτό είναι λίγο μπουκωμένο, έτσι δεν είναι; Η ολιγοσπερμία είναι ένας μειωμένος αριθμός σπερματοζωαρίων, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα γονιμότητας και απόδοσης. Στις δόσεις που συνήθως απαιτούνται για την πρόκληση αλλαγών στο σώμα σας, το Deca μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μείωση του όγκου της εκσπερμάτωσης και του μεγέθους του προστάτη.
  • Έχετε ήδη διαβάσει μερικές ιστορίες τρόμου σχετικά με τους χρήστες στεροειδών που παίρνουν ακμή. Αν και στεροειδής ακμή μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σώμα, είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί στο στήθος σας. Μπορεί ακόμη και να φτάσει στο σημείο όπου οι κηλίδες είναι τόσο μεγάλες ώστε να εμφανίζονται τυχαία.
  • Η Deca Durabolin αποτελείται από το αναβολικό στεροειδές nandrolone, καθώς και την παραλλαγή decanoate ester της νανδρολόνης. Η νανδρολόνη μπορεί να προκαλέσει αρκετά δυσάρεστα γαστρεντερικά προβλήματα, όπως πόνο στο στομάχι, έμετο και διάρροια.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Deca Durabolin περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία όπως η διεύρυνση του κλειδιού, ο διαταραγμένος κύκλος της εμμήνου ρύσεως και η εμβάθυνση της φωνής. Εν ολίγοις, μπορούν να προκαλέσουν μια βιολογική ανάπτυξη γνωστή ως virilization, όπου οι γυναίκες αρχίζουν να αναπτύσσουν ανδρικά φυσικά χαρακτηριστικά. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η λήψη του φαρμάκου για λίγο πολύ καιρό κάνει μερικές από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες ανεπανόρθωτες.

  • Όπως και τα περισσότερα στεροειδή, το Deca μπορεί να προκαλέσει απειλητικά για τη ζωή ηπατικά προβλήματα. Ακόμα και σε χαμηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει ίκτερο και μη φυσιολογική ηπατική λειτουργία. Όταν χρησιμοποιείται παράνομα σε υψηλές δόσεις, το Deca μπορεί ακόμη και να προκαλέσει την ανάπτυξη όγκων.

Τελικές λέξεις

Το Deca Durabolin είναι μια πολύ ευπροσάρμοστη ένωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κύκλους κοπής όσο και σε όγκους με την ίδια αποτελεσματικότητα. Είναι στοίβα καλά με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο στεροειδές και έχει χαμηλό κίνδυνο τοξικών παρενεργειών. Ωστόσο, το Deca Durabolin εξακολουθεί να είναι ένα χημικό φάρμακο που δεν μπορεί να διαχωριστεί από τις παρενέργειες. Μπορείτε να αποφύγετε τις παρενέργειες του Deca Durabolin μόνο με τη χρήση αυτού του στεροειδούς υπεύθυνα. Είναι επίσης σημαντικό να αγοράσετε αυτό το στεροειδές από μια αξιόπιστη πηγή. Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε παρενέργειες της Deca Durabolin, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να πάρετε αυτό το στεροειδές αποτέλεσμα στο σώμα σας, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το φυσικό στεροειδές προϊόν ως εναλλακτική λύση για το Deca Durabolin. Το φυσικό στεροειδές προϊόν θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, αλλά και να βελτιώσετε τη γενική υγεία σας. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και χωρίς παρενέργειες. Και όσο γνωρίζουμε, σήμερα το φυσικό στεροειδές προϊόν με την πρώτη ποιότητα μπορεί να βρεθεί μόνο στο Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>