Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές θεραπείας αλωπεκίας;

Ανάλογα με το είδος της πάθησης που έχετε, την ηλικία σας και την έκταση της απώλειας τρίχας, υπάρχουν διαθέσιμες ποικίλες επιλογές θεραπείας αλωπεκίας. Οι κύριοι στόχοι της θεραπείας της αλωπεκίας είναι να εμποδίσουν την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος και / ή να τονώσουν την αναγέννηση των μαλλιών. Αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό, ειδικά για άτομα με ήπιες μορφές της νόσου (λιγότερο από 50% τριχόπτωση).

Αλωπεκία

Εάν έχετε δει πολλά επιπλέον μαλλιά στο μαξιλάρι σας, βούρτσα ή αποχέτευση ντους, ή έχετε παρατηρήσει περίεργα μικρά φαλακρά σημεία στον καθρέφτη, μπορεί να έχετε μια αυτοάνοση διαταραχή που ονομάζεται alopecia areata. Όταν έχετε μια αυτοάνοση νόσο, το ανοσοποιητικό σας σύστημα επιτίθεται στο σώμα σας. Με αλωπεκία areata, είναι οι θύλακες των τριχών που επιτίθενται. Αυτό προκαλεί την έξοδο των μαλλιών, συχνά σε συστάδες μεγέθους και σχήματος ενός τετάρτου. Το ποσό της τριχόπτωσης είναι διαφορετικό σε όλους. Μερικοί άνθρωποι το χάσουν μόνο σε λίγα σημεία. Άλλοι χάνουν πολλά. Αν νομίζετε ότι έχετε αλωποκράτους, μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε γιατρό για θεραπεία αλωπεκίας.

Επιλογές για θεραπεία αλωπεκίας

Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για την αλωπεκία, αλλά υπάρχουν θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε, οι οποίες θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τη μελλοντική απώλεια μαλλιών ή να βοηθήσουν τα μαλλιά να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

  • Τοπικοί παράγοντες.

Μπορείτε να τρίψετε τα φάρμακα στο τριχωτό της κεφαλής σας για να τονωθεί η ανάπτυξη των τριχών. Ένας αριθμός φαρμάκων είναι διαθέσιμος, τόσο χωρίς ιατρική συνταγή όσο και με ιατρική συνταγή.

  • Ενέσεις.

Οι ενέσεις στεροειδών είναι μια κοινή επιλογή για ήπια, τετμημένη αλωπεκία που βοηθά τα μαλλιά να αναπτυχθούν πίσω σε φαλακρά σημεία. Μικροσκοπικές βελόνες εγχύουν το στεροειδές στο γυμνό δέρμα των προσβεβλημένων περιοχών. Η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται μία φορά κάθε δύο μήνες για να αναγεννηθούν τα μαλλιά. Δεν εμποδίζει την εμφάνιση νέας τριχόπτωσης.

  • Στοματικές θεραπείες.

Τα από του στόματος ανοσοκατασταλτικά, όπως η μεθοτρεξάτη και η κυκλοσπορίνη, είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Λειτουργούν παρεμποδίζοντας την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του κινδύνου παρενεργειών, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, ηπατική και νεφρική βλάβη και αυξημένος κίνδυνος σοβαρών λοιμώξεων και τύπου καρκίνου που ονομάζεται λέμφωμα.

  • Φωτοθεραπεία.

Η φωτοθεραπεία καλείται επίσης φωτοχημειοθεραπεία ή απλώς φωτοθεραπεία. Είναι ένας τύπος θεραπείας ακτινοβολίας που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από του στόματος φαρμάκου που ονομάζεται ψωραλένια και φως UV.

  • Εναλλακτικές θεραπείες.

Μερικοί άνθρωποι με αλωπεκία areata επιλέγουν εναλλακτικές θεραπείες για τη θεραπεία της κατάστασης. Οι εναλλακτικές θεραπείες περιλαμβάνουν γενικά φυσικά συστατικά που δεν περιέχουν παρενέργειες. Η αποτελεσματικότητα κάθε θεραπείας θα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται ούτε θεραπεία, αφού τα μαλλιά τους ξαναβρίσκονται μόνοι τους. Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, οι άνθρωποι δεν βλέπουν ποτέ βελτίωση, παρά να δοκιμάσουν κάθε επιλογή θεραπείας αλωπεκίας.

Βρείτε την πιο αποτελεσματική θεραπεία αλωπεκίας

Η ζημιά και η απώλεια μαλλιών μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εκτίμηση ενός ατόμου καθώς θεωρείται ότι η ωραία, εμφανή τρίχα είναι μια σημαντική πτυχή της εικόνας και της παρουσίασης του εαυτού. Οι λόγοι για την απώλεια μαλλιών ποικίλλουν και μπορεί να περιλαμβάνουν γενετικές αιτίες. Διάφορα προϊόντα βρίσκονται στα ράφια των αγορών που διαφημίζονται για να καταπολεμήσουν και να αποτρέψουν περαιτέρω τριχόπτωση και να ενθαρρύνουν ξανά την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά ενδέχεται να μην παραδίδουν, όπως αναμένουν οι πελάτες τους. Αλλά αν είστε σοβαροί στην αναζήτηση της πιο αποτελεσματικής λύσης για προβλήματα τριχόπτωσης, ίσως να το βρείτε μόνο στο HarVokse. Το HarVokse είναι ένα μοναδικό προϊόν, επειδή λειτουργεί σε δύο επίπεδα: προστατεύοντας και ενισχύοντας τα υπάρχοντα μαλλιά, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ανάπτυξη νέων τριχών. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε 1 κάψουλα συμπλήρωσης δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα και χρησιμοποιήστε το σπρέι τόσο το πρωί όσο και το βράδυ εφαρμόζοντας σε βρεγμένα μαλλιά. Το 90% των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει το HarVokse έχουν επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα εντός 8-12 εβδομάδων. Έχουμε επίσης αναφορές από ανθρώπους που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα μόλις μετά από 2 εβδομάδες! Το HarVokse έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και επίσης να ταιριάζει σε διαφορετικά επίπεδα τριχόπτωσης. Το προϊόν αυτό περιέχει κλινικά αποδεδειγμένα φυσικά συστατικά που περιλαμβάνουν αμινοξέα, γλυκονικό ψευδάργυρο, εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού, σύμπλεγμα βιταμινών Β και ορισμένα άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε το HarVokse από την επίσημη ιστοσελίδα. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μία από τις καλύτερες προσφορές από την HarVokse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>