Ποια είναι τα πράσινα συμπλήρωμα καφέ οφέλη θα πρέπει να αγοράσετε;

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Ωστόσο, με τα πράσινα οφέλη συμπλήρωμα καφέ, μπορείτε να αποκτήσετε χάσει οκτώ αποτελεσματικά.

Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε όλα τα είδη των συμπληρωμάτων, προκειμένου να κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ένας από αυτούς. Σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα απώλειας βάρους κόσμο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το συμπλήρωμα εξάγεται από πράσινα κουκιά καφέ.

Τώρα, ποια είναι τα οφέλη του πράσινου συμπλήρωμα καφέ; Εδώ σας παρουσιάζουμε τις ολοκληρώθηκε κριτικές για τα πράσινα οφέλη συμπλήρωμα καφέ.

Τι είναι το εκχύλισμα πράσινου καφέ;

Τα φασόλια καφέ είναι πραγματικά πράσινη σπόρους μέσα σε ένα φωτεινό κόκκινο μούρο. Ψήσιμο τους, μετατρέπει τη σπόρους καφέ και δημιουργεί το χαρακτηριστικό άρωμα και τη γεύση του καφέ λάτρεις ποθούν. Για να δημιουργήσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, οι σπόροι αριστερά φρυγμένες. Αντ ‘αυτού, είναι εμποτισμένο και στη συνέχεια συμπυκνώθηκε για να δημιουργήσει το εκχύλισμα.

Πιθανή απώλεια βάρους

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2006 στο BMC Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική, ημερήσιο συμπλήρωμα ενός εκχυλίσματος που παρασκευάστηκε από πράσινα κουκιά καφέ μειωμένο σωματικό λίπος και το σωματικό βάρος σε ποντικούς, καθώς και σύνθεση λίπους στο ήπαρ. Η επίδραση ήταν παρόμοια σε ποντικούς συμπληρωμένο με απομονωμένα χλωρογενικό οξέα και η καφεΐνη, η οποία υποδηλώνει ότι αυτές είναι οι ενώσεις που είναι υπεύθυνες για το φαινόμενο. Χλωρογενικό οξέα που βρίσκονται στο πράσινο καφέ μπορεί να χωνευθεί και να απορροφηθεί από τον άνθρωπο, πράγμα που συνεπάγεται ένα παρόμοιο διαθεσιμότητα σαν το εκχύλισμα.

Επιταχύνει το μεταβολισμό

GreenCoffeePure είναι ένα premium συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει να επιταχύνει το μεταβολισμό και να μειώσει την ταχύτητα απελευθερώνει το σώμα σας γλυκόζης μετά από ένα γεύμα. Η φυσική καφεΐνη που βρέθηκαν σε αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να σας δώσει πρωτόγνωρη ενέργεια πάρα πολύ – να το χρησιμοποιήσετε για να κάνεις αυτό που αγαπάς, την άσκηση ή απλά νιώθετε σαν να και πάλι. Αυτό το προϊόν υψηλής αντοχής με καθαρό πράσινο εκχύλισμα καφέ έχει αναπτυχθεί για κάθε ενήλικα που αναζητούν έναν τρόπο για να υποστηρίξει μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και τον τρόπο ζωής.

Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης

Εκτός από τις επιπτώσεις του στην προαγωγή της απώλειας βάρους, χλωρογενικό οξέα στον ωμό καφέ μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006 στο Clinical and Experimental Hypertension, ασθενείς συμπληρωμένο με 140 χιλιοστόγραμμα εκχύλισμα πράσινου φασολιού καφέ ανά ημέρα κατέδειξαν μειωμένη αρτηριακή πίεση σε όλη τη μελέτη. Δεν αναφέρθηκαν παρενέργειες, γεγονός που υποδηλώνει ότι πράσινου καφέ είναι ένας ασφαλής τρόπος για να βοηθήσει στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Τι να αγοράσετε για να πάρετε τα οφέλη

Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, σωστή διατροφή και η άσκηση είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η προσθήκη ενός συμπληρώματος όπως εκχύλισμα πράσινου καφέ φασολιών μπορεί να αυξήσει το δυναμικό απώλειας βάρους, εκτός από το αντιοξειδωτικό όφελος.

Το καλύτερο συμπλήρωμα για την αγορά είναι η GreenCoffeePure. Αυτό είναι ένα φυσικό πράσινο συμπλήρωμα καφέ με μεγάλη ακριβείς. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το συμπλήρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα. Μέσα από τις συνδέσεις, θα πάρει τη σωστή επιλογή για την αγορά του GreenCoffeePure στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>