Ποια είναι τα καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών;

Προσπαθείτε να χτίσετε μυς, αλλά δεν βλέπετε αποτελέσματα; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών! Τρία βασικά κριτήρια πρέπει να πληρούνται για μέγιστο κέρδος μυών:

 • Τρώτε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καίτε.
 • Κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών από ό, τι καταρρέουν.
 • Πρόγραμμα άσκησης που προκαλεί τους μυς σας.

Ενώ είναι δυνατόν να ικανοποιήσετε όλα αυτά τα κριτήρια χωρίς να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής, ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Υπάρχουν καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών για να συνοδεύσετε την υγιεινή διατροφή σας και το πρόγραμμα άσκησης.

Τα καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών

Οι ελίτ διατρήσεις κατασκευάζονται από σκληρή προπόνηση και σοβαρή διατροφή πρώτα και κύρια. Συμπληρώματα είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα. Αλλά όταν η εκπαίδευσή σας και η διατροφή σας είναι κλειδωμένα, αυτά τα τέσσερα συμπληρώματα που υποστηρίζονται από την επιστήμη μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη νέα σας σωματική διάπλαση λίγο πιο γρήγορα, να ενισχύσετε την ποιότητα των προπονήσεων σας και να σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε. Αυτά τα τρία πράγματα μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μυς. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

 • Καφεΐνη.

Η καφεΐνη βρίσκεται συνήθως στη συντριπτική πλειοψηφία των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους σήμερα. Είναι ένα διεγερτικό, αφήνοντας τους ανθρώπους πιο επιφυλακτικοί και εστιασμένοι και μειώνοντας την αδυναμία. Η πρόσληψη καφεΐνης διευκολύνει την άσκηση. Ωστόσο, η καφεΐνη μειώνει επίσης την πείνα και αυξάνει την καύση λίπους βελτιώνοντας τη θερμογένεση.

 • Πικολινικό χρώμιο.

Το πικολινικό χρώμιο είναι ένα φυσικό μέταλλο που απαντάται συνήθως στο κρέας, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα λαχανικά. Διαφορετικές μελέτες έχουν συνδέσει το χρώμιο με την επιθυμία για ζάχαρη και την εξουδετέρωση υδατανθράκων, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται ευκολότερο να διατηρούνται υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Μια έρευνα δείχνει ότι τα τρόφιμα με υδατάνθρακες και άλλα σάκχαρα απορροφούνται και αποθηκεύονται ως ενέργεια. Οι πόθοι για τη ζάχαρη μπορούν να σταματήσουν αν υπάρχει αρκετά σάκχαρα στα κύτταρα σας. Στις κλινικές δοκιμές, το χρώμιο έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζει ότι τα κύτταρα διατηρούν τα μέγιστα επίπεδα σακχάρου, βελτιώνοντας έτσι τις προσπάθειες απώλειας βάρους και μειώνοντας τον πόθο για σάκχαρα και υδατάνθρακες. Μία μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι με άγχος και κατάθλιψη γνώρισαν χαμηλότερους πόθους υδατάνθρακες και όρεξη κατά τη συμπλήρωση με χρώμιο.

 • Φουρμαρική L-καρνιτίνη.

Η φουρμαρική L-καρνιτίνη είναι μια γνωστή και φυσική μορφή του αμινοξέος L-καρνιτίνη. Βρίσκεται φυσικά σε κόκκινο κρέας, πράσινα λαχανικά, καρύδια και βοηθά το σώμα να χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος, μετατρέποντάς το σε ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι η φουμαρίνη L-καρνιτίνης όχι μόνο σας βοηθά στην καύση λίπους αλλά και στην παραγωγή ενέργειας.

 • Nopal.

Το Nopal είναι βασικά ένας κάκτος γεμάτος με ίνες, που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του ελέγχου της πείνας. Είναι επίσης μια πλούσια πηγή αμινοξέων, που σημαίνει ότι θα έχετε ενέργεια ενώ χάνετε βάρος. Επιπλέον, το nopal σας βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών.

PhenQ: ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών

Το PhenQ είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος, να καίγουν λίπος, να ενισχύουν την ενέργεια, να καταστέλλουν την όρεξη και ακόμη και να χτίζουν μυς. Το μυστικό πίσω από αυτό το προϊόν είναι κλινικά δοκιμασμένα συστατικά που συνεργάζονται για να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλα τα συστατικά είναι απολύτως φυσικά, αλλά όλα αποδεικνύονται ισχυρά για την απώλεια βάρους σε κλινικές μελέτες και έρευνα. Το PhenQ περιέχει καφεΐνη, πικολινικό χρώμιο, φουμαρικό L-καρνιτίνη, νοπάλ και άλλα ισχυρά συστατικά. Αυτό το προϊόν είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός της επιστήμης και της φύσης! Εδώ είναι τα οφέλη:

 • Απώλεια βάρους κατά μέσο όρο 2-4 λίβρες την εβδομάδα.
 • Διεγείρει το μεταβολισμό.
 • Αυξάνει την καύση λίπους.
 • Καταστέλλει την όρεξη.
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.
 • Μειώνει τη σωματική κόπωση.
 • Ενισχύει τη θερμογένεση.
 • Επαναφέρει την πνευματική εγρήγορση.
 • Ενισχύει την απόδοση.
 • Δεν υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες.

Με όλα τα μεγάλα οφέλη που προσφέρει, το PhenQ μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για κέρδος μυών. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να αποτελέσει έναν εναλλακτικό της ζωής για όλους όσους επιθυμούν απώλεια βάρους, αύξηση μυών και ιδανικό σώμα. Για να μάθετε πώς να παίρνετε το PhenQ χάπι, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για τις πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>