Ποια είναι τα ασφαλή αναβολικά στεροειδή για το bodybuilding

Όταν θέλουμε να αγοράσουμε στεροειδή, ξεκινάμε μια μικρή έρευνα για αυτό, επειδή χρειαζόμαστε τα καλύτερα και ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή για bodybuilding και τη γενική υγεία μας. Τα αναβολικά στεροειδή είναι πραγματικά συνταγογραφούμενα φάρμακα με ιατρικές χρήσεις συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας της καθυστερημένης εφηβείας, των συνθηκών σπατάλης και της οστεοπόρωσης. Αλλά συχνά χρησιμοποιούνται από bodybuilders και weightlifters, καθώς και εκείνους που ανταγωνίζονται σε διάφορα αθλήματα.

Top 6 ασφαλή αναβολικά στεροειδή για bodybuilding

Τα ακόλουθα είναι έξι αναβολικά στεροειδή που είναι ασφαλή να λαμβάνουν υπό την επίβλεψη του γιατρού με σκοπό την οικοδόμηση του σώματος:

  • Dianabol.

Το Dianabol πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή για τη μυϊκή μάζα και την ακατέργαστη δύναμη. Το καλύτερο μέρος, τι κέρδη που παίρνετε χτίζονται με γρήγορη ταχύτητα πάρα πολύ. Λόγω των ιδιότητων ταχείας δράσης του, το Dianabol είναι ένα από τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή για να ξεκινήσει μια φάση συσσώρευσης. Οι χρήστες επικεντρώνονται σε αυτό για τα αρχικά αποτελέσματα ενώ τα βραδύτερα στεροειδή αρχίζουν να ισχύουν. Απλά προσέξτε το βάρος του νερού.

  • Trenbolone.

Trenbolone είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για τη διόγκωση είτε για την κοπή. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα στεροειδή για κοπή, η Trenbolone θα είναι σίγουρα σε λίστα, είναι επίσης ένα καλό all-rounder που θα προωθήσει την εντυπωσιακή άπαχη μάζα πάρα πολύ. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες πλευρές.

  • Deca Durabolin.

Το Deca Durabolin είναι προσανατολισμένο για τη διόγκωση, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα στεροειδή για την αντοχή. Είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα στεροειδή, αλλά πρέπει να έχετε κάποια υπομονή με το Deca Durabolin. Ωστόσο, όταν τα αποτελέσματα φθάνουν, σίγουρα θα αισθανθείτε πιο δυνατά, πιο λιτά και μεγαλύτερα.

  • Winstrol.

Ένα από τα καλύτερα στεροειδή για κοπή θα ήταν η Winstrol. Είναι καλό για την ενίσχυση της απώλειας λίπους και την αύξηση της συνολικής αντοχής ακόμη και όταν πέφτουν οι θερμίδες. Το Winstrol είναι ένα “ξηρό” φάρμακο, το οποίο σημαίνει ότι αν ψάχνετε για τα καλύτερα στεροειδή για να πάρετε σχισμένα, δεν θα απογοητευτείτε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια αρνητικά που πρέπει να σταθμίσετε.

  • Anavar.

Είναι απλό – το Anavar είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή για κοπή και επίσης μια καλή επιλογή για να σας προσφέρει την άκρη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Anavar είναι ένα από τα καλύτερα στεροειδή για τις γυναίκες. Εάν θέλετε κάτι που προωθεί μια λεπτή και καθορισμένη σωματική διάπλαση, τότε αυτό είναι για σας. Είναι απλά ντροπή παιδιά δεν αισθάνονται τον ίδιο τρόπο γι ‘αυτό.

  • Anadrol.

Για την ακατέργαστη δύναμη και τη μάζα, το Anadrol είναι το καλύτερο αναβολικό. Με μια αναβολική βαθμολογία 3 φορές τη δύναμη της τεστοστερόνης, θα μπορούσατε επίσης να πείτε ότι είναι το πιο ισχυρό στεροειδές από του στόματος. Anadrol σίγουρα πακέτα μια γροθιά για τα κέρδη και τη δύναμη. Οι ικανότητές του με γρήγορο ρυθμό καθιστούν το Anadrol ιδανικό στεροειδές εκκίνησης ή μεσαίο κύκλο οροπέδιο για την ανάκαμψη των αποτελεσμάτων επιβράδυνσης. Τα άτομα που είναι ασφαλή για αναβολικά στεροειδή για bodybuilding, ωστόσο, πρέπει να λαμβάνονται με ιατρική συνταγή. Εάν τα καταναλώνετε χωρίς ιατρική συνταγή, θα πάψουν να είναι ασφαλείς.

Αναβολικές δόσεις στεροειδών για bodybuilding

Οι δοσολογίες πρέπει να προσδιορίζονται αφού αξιολογηθεί δύο πράγματα: ένα, ποια αποτελέσματα θα θέλατε να δείτε και δύο, ποια φάρμακα στοιβάζετε. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, αλλά για λόγους απλότητας θα παραμείνουμε με αυτούς τους δύο για τώρα. Ανεξάρτητα από το είδος των αποτελεσμάτων που αναζητάτε, θα ήταν καλό να στοιβάζετε δύο φάρμακα που λειτουργούν με διάφορους μηχανισμούς για να επιτύχετε ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα φυσικά στεροειδή

Dianabol, Trenbolone, Deca Durabolin, Winstrol, Anavar και Anadrol είναι έξι ασφαλή αναβολικά στεροειδή για bodybuilding. Ωστόσο, κάθε μία από αυτές θα είναι ασφαλής μόνο αν την πάρετε υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Χωρίς ιατρική συνταγή, η λήψη αυτών των φαρμάκων μπορεί να θεωρηθεί ως παράνομη πράξη. Αυτό βέβαια θα σας φέρει σε ορισμένους κινδύνους για την υγεία, όπως η υπερβολική δόση και άλλες. Αν είστε ένας τύπος ατόμου που δεν θέλει να ασχοληθεί με φάρμακα και συνταγές, αλλά ταυτόχρονα θέλει να χτίσει το σώμα σας με γρήγορο τρόπο, η καλύτερη επιλογή είναι να παίρνετε φυσικά στεροειδή. Τα φυσικά στεροειδή δεν είναι φάρμακα, συνήθως έρχονται ως συμπληρώματα διατροφής από φυτικά ή οργανικά συστατικά ειδικά σχεδιασμένα για να αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και να διεγείρουν ό, τι χρειάζεται το σώμα σας για να μεγαλώσει, να ισχυροποιηθεί και να γίνει υγιέστερο. Χρειάζεστε μια αναφορά σε φυσικά, ασφαλή στεροειδή προϊόντα για bodybuilding; Απλά επισκεφθείτε το Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>