Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία κετονών σμέουρων

Αναρωτιέστε για τη μέγιστη, ασφαλή δόση κετονών βατόμουρου; Ή ανησυχείτε περισσότερο για την ελάχιστη δοσολογία κετονών βατόμουρου που απαιτείται για να έχετε αποτελέσματα; Λοιπόν, η σύντομη απάντηση είναι ότι όλα εξαρτώνται από την εταιρεία που σας πουλά τα συμπληρώματα και θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε γι ‘αυτό εδώ.

Η σωστή δοσολογία κετονών βατόμουρου για απώλεια βάρους

Κετόνη βατόμουρου είναι μια αρωματική ένωση (ένζυμο) που βρίσκεται στα φρούτα κυρίως στα σμέουρα. Είναι χρήσιμο στην κατανομή του λίπους και έτσι βοηθά στη μείωση του βάρους. Για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το ένζυμο, γενικά θα πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον 250mg κετονών βατόμουρου κάθε μέρα. Αυτό είναι 90 κιλά σμέουρων, οπότε θα χρειαστεί να βρείτε ένα συμπλήρωμα, καθώς απλώς δεν είναι δυνατόν να τρώτε αυτό το ποσό των φρούτων καθημερινά. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε λίγο κοινό νόημα όταν αγοράζετε ένα συμπλήρωμα. δεν μπορείτε να περιμένετε να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν δεν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για ένα προϊόν καλής ποιότητας. Ποια αποτελέσματα θα περιμένατε από ένα μπουκάλι καψών αξίας $ 10; Δυστυχώς, τα καλά αποτελέσματα κοστίζουν χρήματα, οπότε πρέπει να προσέχετε όχι μόνο τα 250mg του ενζύμου αλλά και να περιμένετε να πληρώσετε επιπλέον επιπλέον για το προνόμιο.

Ορισμένες προειδοποιήσεις σχετικά με τη δοσολογία κετονών βατόμουρου

  • Κετόνη βατόμουρου μπορεί να προκαλέσει αποτελέσματα, όπως αλλαγές στο σωματικό λίπος και βάρος, καθώς και αλλαγές στη φλεγμονή.
  • Κετόνη βατόμουρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Συνιστάται προσοχή σε άτομα με διαβήτη ή χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και σε άτομα που παίρνουν φάρμακα, βότανα ή συμπληρώματα που επηρεάζουν το σάκχαρο του αίματος. Τα επίπεδα γλυκόζης αίματος μπορεί να πρέπει να παρακολουθούνται από ειδικευμένο επαγγελματία υγείας, συμπεριλαμβανομένου φαρμακοποιού, και μπορεί να απαιτούνται προσαρμογές φαρμάκων.
  • Κετόνη βατόμουρου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αιμορραγίας. Συνιστάται προσοχή σε άτομα με διαταραχές αιμορραγίας ή λήψη φαρμάκων που μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο αιμορραγίας, όπως η βαρφαρίνη. Μπορεί να απαιτούνται προσαρμογές στη δοσολογία κετονών σμέουρων.
  • Χρησιμοποιείτε προσεκτικά σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο και λαμβάνουν θεραπεία ανάρρωσης ανδρογόνου ή ορμονική θεραπεία ή λαμβάνουν αντιανδρογόνα ως θεραπεία.
  • Χρησιμοποιείτε προσεκτικά σε άτομα που έχουν μη φυσιολογικό ή ανώμαλο καρδιακό παλμό ή σε άτομα που παίρνουν παράγοντες που μπορεί να θεραπεύουν μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό.
  • Χρησιμοποιείτε προσεκτικά σε άτομα που λαμβάνουν αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, διεγερτικά ή παράγοντες απώλειας βάρους.
  • Αποφύγετε σε άτομα που είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα σε κετόνη βατόμουρου.
  • Αποφύγετε τη χρήση σε παιδιά και σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, λόγω έλλειψης πληροφοριών για την ασφάλεια.

Προϋποθέσεις για τη χρήση κετονών βατόμουρου

Ξεκινήστε με μία δόση για να δείτε πώς αισθάνεστε και να παρακολουθείτε την αρτηριακή σας πίεση χρησιμοποιώντας μια ανέξοδη οθόνη ενώ παίρνετε το συμπλήρωμα. Συχνά υπάρχουν διαθέσιμα όργανα παρακολούθησης της ελεύθερης πίεσης αίματος στα φαρμακεία και στα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε μια γραμμή βάσης, ώστε να ξέρετε τι είναι η αρτηριακή σας πίεση πριν και μετά τα συμπληρώματα. Επιτυγχάνετε αυτό λαμβάνοντας την αρτηριακή σας πίεση καθημερινά για μια εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να λογαριάσετε με τις κανονικές διακυμάνσεις. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να βρείτε την καλύτερη δοσολογία κετονών βατόμουρου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>