Ποια είναι η καλύτερη λεύκανση των δοντιών για τους καπνιστές;

Η νικοτίνη είναι ένας λόγος που τα δόντια μπορούν να αλλάξουν το χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Τα καλά νέα, υπάρχουν λεύκανση δοντιών για καπνιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε να κάνετε πάλι τα δόντια σας πιο λευκά. Το κάπνισμα αποχρωματίζει προφανώς τα δόντια – το βλέπουμε ξανά και ξανά. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι καπνιστές διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να έχουν αποχρωματισμένα δόντια από όσους δεν καπνίζουν. Η χρήση καπνού οδηγεί σε κίτρινους λεκέδες στα δόντια σας, επειδή η νικοτίνη και η πίσσα στα προϊόντα καπνού μπαίνουν κυριολεκτικά στα δόντια σας. Βγαίνει στα μικρά ανοίγματα του σμάλτου σας. Έτσι, αν ψάχνετε να κρατήσετε τα δόντια σας από λεκέδες ενώ τακτικά καπνίζετε, μπορείτε να εξετάσετε τη χρήση λεύκανσης δοντιών για καπνιστές.

Γιατί τα δόντια κίτρινα από το κάπνισμα;

Τα δόντια σας έχουν πόρους ακριβώς όπως το δέρμα σας. Η νικοτίνη και η πίσσα στον καπνό απορροφάται εύκολα σε αυτούς τους πόρους προκαλώντας κίτρινο ή καφέ αποχρωματισμό. Αν και η ίδια η νικοτίνη είναι άχρωμη, όταν συνδυάζεται με οξυγόνο, γίνεται κίτρινη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ηλεκτρονικά τσιγάρα με νικοτίνη που εγχέεται “ejuice” μπορεί να λεκιάσει τα δόντια σας. Συχνά, οι καπνιστές θα έχουν ορισμένα δόντια που γίνονται πιο σκούρα από άλλα λόγω της μεθόδου εισπνοής τους. Ο μεγαλύτερος τρόπος για να μειώσετε τους μελλοντικούς λεκέδες καπνού είναι να μην καπνίζετε ξανά … αλλά σίγουρα όλοι σας το λένε ήδη! Εάν τα προϊόντα καπνού θα παραμείνουν βασικά στις καθημερινές σας συνήθειες, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε δραματικά τον αποχρωματισμό των δοντιών:

  • Βουρτσίστε, το νήμα και ξεπλύνετε τακτικά.
  • Πραγματοποιήστε τις δύο φορές την εβδομάδα καθαρισμού του οδοντιάτρου σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια ειδική λεύκανση δοντιών για καπνιστές.

Λεύκανση δοντιών για καπνιστές

Όλοι θέλουν ένα ωραίο χαμόγελο με φωτεινά, λευκά δόντια. Πολλά πράγματα μπορούν να λεκιάσουν τα δόντια, αλλά αν καπνίζετε, κρατώντας τα δόντια σας χωρίς λεκέδες είναι ακόμα πιο πρόκληση. Οι λεκέδες του καπνού συνήθως πηγαίνουν βαθύτερα στα δόντια από τους επιφανειακούς λεκέδες των μη καπνιστών. Οι προσπάθειες για λεύκανση των δοντιών για καπνιστές πρέπει να ξεκινούν με καλή ολική φροντίδα των οδοντιάτρων. Ένα κανονικό σχήμα στοματικής υγιεινής που περιλαμβάνει διεξοδικό βούρτσισμα και νήπιο είναι σημαντικό για όλους. Όταν αυτό δεν αρκεί για να απαλλαγούμε από λεκέδες, οι ασθενείς έχουν την επιλογή να δοκιμάσουν λεύκανση δοντιών για καπνιστές. Υπάρχουν πολλοί τύποι κιτ λεύκανσης δοντιών που διατίθενται σήμερα για καπνιστές, οι οποίοι χτυπούν τους λεκέδες και πραγματικά φωτίζουν το χαμόγελο σας. Και καλύτερα από όλα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην άνεση και την άνεση του σπιτιού.

Η καλύτερη λεύκανση των δοντιών για καπνιστές για οικιακή χρήση

Εάν τα δόντια σας είναι σκοτεινά με χρώση με νικοτίνη, μπορεί να είναι απογοητευτικά. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε λεύκανση δοντιών για καπνιστές; Πήγαμε βαθιά σε έρευνες και ειδικούς για το θέμα και τελικά αποφασίσαμε ότι το MySmile Teeth Whitening Kit είναι η καλύτερη επιλογή για το λεύκανση των καπνιστών. Το MySmile Teeth Whitening Kit συνιστάται για καπνιστές για τους εξής λόγους:

  • Η σωστή αφαίρεση λεκέδων.
  • Επαναχρησιμοποιείται.
  • Γρήγορη χρήση.
  • Έρχεται μαζί με δίσκο στόματος σιλικόνης.

Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα λεύκανσης δοντιών, το MySmile Teeth Whitening Kit κερδίζει σημαντικά σημεία για να είναι μια φανταστική και αποτελεσματική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Τα αποτελέσματα με το MySmile Teeth Whitening Kit ήταν εκπληκτικά άμεσο (χρόνος θεραπείας 10 λεπτών) στις δοκιμές μας. Το MySmile Teeth Whitening Kit συνοδεύεται από φως, δίσκο και πηκτή. Το εγχειρίδιο συμπεριλαμβάνεται επίσης. Όλα τα μεμονωμένα εξαρτήματα ήταν καλά κατασκευασμένα και υψηλής ποιότητας. Αν θέλετε κάτι που πραγματικά λειτουργεί, μπορείτε να βασιστείτε στο MySmile Teeth Whitening Kit. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να αποκτήσετε το προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>