Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του μπλοκαρίσματος carb και του καυστήρα λίπους

Τόσο ο αναστολέας καρβιδίου όσο και ο καυστήρας λίπους είναι ένας τύπος συμπληρώματος διατροφής. Πώς λειτουργούν και υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ τους; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτή την ανάρτηση. Λοιπόν, ο αναστολέας carb είναι στην πραγματικότητα ένα υπο-ύφος του καυστήρα λίπους αφιερωμένο στην πρόληψη της πρόσληψης θερμίδων και έχει μελετηθεί. Έχουν αποδείξεις πίσω από αυτά. Μήπως ο αναστολέας καρβιδίου και ο καυστήρας λίπους αξίζει τον κόπο σας; Λοιπόν, διαβάστε για να μπορείτε να μάθετε κάτι νέο.

Αναστολέας καρβιδίου

Ο αναστολέας καρβιδίου λειτουργεί διαφορετικά από τα περισσότερα από τα άλλα χάπια απώλειας βάρους στην αγορά. Μπορούν να βοηθήσουν να μπλοκάρουν τα ένζυμα που χρειάζονται για την πέψη ορισμένων υδατανθράκων. Οι αναστολείς καρβίων γενικά παρασκευάζονται από μια ομάδα ενώσεων που ονομάζονται αναστολείς άλφα-αμυλάσης, οι οποίες εμφανίζονται φυσιολογικά σε ορισμένα τρόφιμα. Αυτές οι ενώσεις εκχυλίζονται συνήθως από τα φασόλια και αναφέρονται ως εκχύλισμα phaseolus vulgaris ή λευκό εκχύλισμα νεφρών.

Πώς λειτουργεί ο αναστολέας καρβιδίου

Οι πεπτικοί υδατάνθρακες μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες ομάδες: απλοί και πολύπλοκοι υδατάνθρακες. Οι απλοί υδατάνθρακες βρίσκονται φυσικά σε τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Βρίσκονται επίσης σε επεξεργασμένα τρόφιμα όπως σόδες, επιδόρπια και ακόμη και αρωματισμένα γιαούρτια. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ψωμί, ρύζι και αμυλούχα λαχανικά όπως οι πατάτες. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες αποτελούνται από πολλούς απλούς υδατάνθρακες που συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν αλυσίδες, οι οποίες πρέπει να διασπαστούν από ένζυμα πριν να απορροφηθούν. Οι αναστολείς καρβίων περιέχουν ουσίες που αναστέλλουν μερικά από τα ένζυμα που διασπούν αυτούς τους πολύπλοκους υδατάνθρακες. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι υδατάνθρακες περνούν έπειτα στο παχύ έντερο χωρίς να διασπαστούν ή να απορροφηθούν. Δεν συμβάλλουν σε θερμίδες ούτε αυξάνουν το σάκχαρο του αίματος.

Καυστήρες λίπους

Ένας καυστήρας λιπών είναι γενικά ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να προάγει την απώλεια λίπους είτε αυξάνοντας την ενέργεια σας, διεγείροντας το μεταβολισμό σας είτε καταστέλλοντας την όρεξή σας. Τα προϊόντα αυτά πωλούνται συχνά σε μορφή υγρού ή χαπιού. Κύρια συστατικά του καυστήρα λίπους περιλαμβάνουν ιδιόκτητο θερμογενές μίγμα, θειαμίνη, νιασίνη και παντοθενικό οξύ. Τα άλλα συστατικά είναι guggulsterone, καφεΐνη και ανθρακικός διαιθυλεστέρας.

Πώς λειτουργεί ο καυστήρας λίπους

Μερικά από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στους λιπώδεις καυστήρες είναι σχεδιασμένα να διεγείρουν ορμονικές αντιδράσεις στο σώμα και να αρχίζουν να διασπώνται το λίπος και να το χρησιμοποιούν ως πηγή καυσίμου. Το κύριο συστατικό στους περισσότερους καυστήρες λίπους είναι η καφεΐνη, η οποία σας βοηθά να χάσετε βάρος αυξάνοντας το μεταβολισμό σας και βοηθώντας τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει λίπος για καύσιμα. Βοηθά επίσης στην παροχή ενέργειας για δραστηριότητες άσκησης και άλλες θερμίδες-καύσης. Στο σώμα, η καφεΐνη αυξάνει την κατανομή των λιπαρών οξέων που βρίσκονται στον λιπώδη ιστό – επίσης γνωστό ως λίπος της κοιλιάς. Μόλις καταστραφούν τα λιπαρά οξέα, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και μπορούν να καούν από το σώμα μας για να δημιουργήσουν ενέργεια. Ένα πράγμα που ένας καυστήρας λίπους δεν θα κάνει, ωστόσο, είναι να διορθώσετε μια σπασμένη διατροφή. Εάν τρώτε για υγιή απώλεια λίπους, τότε ένας θερμογόνος καυστήρας λίπους μπορεί να βοηθήσει με τα υπόλοιπα πράγματα: να ενισχύσει την ενέργεια, να βοηθήσει να περιορίσει την όρεξη, να προωθήσει το λίπος για να χρησιμοποιηθεί για ενέργεια, ακόμα και να αυξήσει το μεταβολισμό και τη θερμοκρασία του πυρήνα – ως “θερμογένεση” – καίνε περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα.

Ο αποκλεισμός καρβιδίου και ο καυστήρας λίπους λειτουργούν πραγματικά

Ναι, κάνουν εφ ‘όσον έχετε εύλογες προσδοκίες για το τι σημαίνει αποκλεισμός καρβιδίου και λίπος καυστήρα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιούν μπλοκ carb ή λίπος καυστήρα, θα πρέπει να μπορούν να χάσουν τεράστια ποσά βάρους από κάθε εβδομάδα. Οχι! Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε ένα μπλοκ carb ή λίπος καυστήρα να κάνει τη δουλειά του:

  • Καθορίστε λογικές προσδοκίες. Ορίστε τους στόχους απώλειας βάρους από εβδομάδα σε εβδομάδα και από μήνα σε μήνα, όχι καθημερινά. Όταν συναντάτε αυξητικά γκολ με την πάροδο του χρόνου, θα παραμείνετε περισσότερο παρακινημένοι και θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα από το πρόγραμμά σας.
  • Ξεκινήστε με χαμηλή δόση. Είναι πάντα καλύτερο να αρχίσετε με τη χαμηλότερη δόση που αναγράφεται στη συσκευασία και να παραμείνετε στη δόση αυτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό, μπορείτε να καθορίσετε εάν θέλετε να αυξήσετε τη δόση μέχρι το ανώτερο άκρο του φάσματος, εάν είναι αναγραφόμενο στη συσκευασία. Εάν το προϊόν παραθέτει μόνο ένα μέγεθος σερβιρίσματος, μην πηγαίνετε πάνω του.
  • Καταστήστε τους μυς προτεραιότητα. Μαζί με τη διατροφή σας και το συμπλήρωμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που μεγιστοποιεί την απώλεια λίπους, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την απώλεια μυών. Όταν η βιώσιμη απώλεια βάρους είναι ο στόχος, ο μυς είναι ο φίλος σας! Καίει θερμίδες, δίνει το σχήμα του σώματός σας και σας επιτρέπει να παραμείνετε δραστήριοι και να αισθάνεστε καλά να το κάνετε.

Περίληψη

Αυτό ολοκληρώνει το άρθρο μας σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του μπλοκαρίσματος carb και του καυστήρα λίπους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας έδωσε μια σύντομη επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας καθενός από αυτούς και ποιος θα σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν ψάχνετε να χάσετε βάρος, ο καλύτερος τρόπος είναι πάντα η διατροφή και η άσκηση. Πάνω από αυτό θα μπορούσατε να προσθέσετε συμπλοκοποιητή ή συμπλήρωμα λίπους καυστήρα στη διατροφή σας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>