Πικολινικό χρώμιο και κετο δίαιτα

Αυτή η ανάρτηση αφορά το πικολινικό χρώμιο και την κετο δίαιτα. Υπάρχουν συνιστώμενα συμπληρώματα για την υποστήριξη της διατροφής κετο, ένα από αυτά είναι το πικολινικό χρώμιο. Η πλειοψηφία της διατροφής σας πρέπει να προέρχεται από ολόκληρα τρόφιμα. Δυστυχώς, μπορεί να είναι δύσκολο να έχουμε ένα ευρύ φάσμα διατροφής με συνέπεια από την κατάσταση των τροφίμων μας. Υπάρχουν αρκετά καλά συμπληρώματα για να στηρίξετε την υγεία σας σε μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες / κετογόνο και επίσης να αντιμετωπίσετε ανεπάρκειες με μεγάλη πιθανότητα. Όπως είπαμε, το πικολινικό χρώμιο είναι ένα από τα συμπληρώματα. Διαβάστε εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πικολινικό χρώμιο και την κέτο δίαιτα.

Κέτο δίαιτα

Με λίγα λόγια, είναι μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, επαρκώς πρωτεϊνική και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες. Επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί υδατάνθρακες για να καούν στο σώμα για ενέργεια, το σώμα καίει λίπος. Ένα οξύ που ονομάζεται “σώμα κετόνης” καίει το λίπος. Το κετο σε μια κετογενική διατροφή προέρχεται από το γεγονός ότι κάνει το σώμα να παράγει κετόνες. Αρκετά απλά, σωστά;

Η διατροφή κετο είναι εύκολη

Η διατροφή κετο είναι ευκολότερη από τη δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά ή θερμίδες. Σας επιτρέπει να χάσετε βάρος χωρίς να πεινάτε. Αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, ειδικά στην αρχή. Οι πόθοι για τη ζάχαρη, η κέτω γρίπη, η κούραση και οι μεταβολές της διάθεσης μπορεί να χτυπήσουν σε οποιοδήποτε σημείο. Μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα με συμπληρώματα; Η επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι μπορείτε. Πολλοί επαγγελματίες υγείας, ακόμη και αυτοί που υποστηρίζουν πλήρως τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, συστήνουν τη συμπλήρωση. Η συμπλήρωση είναι ο απλούστερος τρόπος για να ενισχύσετε τη διατροφή κετο. Μπορείτε να αγκαλιάσετε το ιδανικό σας βάρος ακόμα και γρήγορα και εύκολα.

Πικολινικό χρώμιο και κετο δίαιτα

Η κέτο δίαιτά σας μπορεί να είναι ακόμη πιο εύκολη και απλούστερη με πικολινικό χρώμιο. Το πικολινικό χρώμιο είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα για τις κετο δίαιτες επειδή εμπλέκεται στην ρύθμιση της ινσουλίνης. Το χρώμιο είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των bodybuilders που είναι στην ketogenic διατροφή. Βρίσκουν το χρώμιο χρήσιμο για την αύξηση της ευαισθησίας των μυϊκών κυττάρων που με τη σειρά τους ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της ινσουλίνης. Η λειτουργία του είναι:

  • Βελτίωση του μεταβολισμού και της πρόσληψης γλυκόζης.
  • Ενεργήστε τον απαραίτητο μεταφορέα γλυκόζης.

Ενώ αυτό το βασικό μέταλλο είναι σίγουρα σημαντικό για τη βέλτιστη λειτουργία και μεταβολισμό της υγείας, πολλά παραμένουν άγνωστα. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι το χρώμιο μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη μετακινώντας τα ένζυμα μεταφοράς γλυκόζης GLUT-4 από το εσωτερικό του κυττάρου σε κάπου έξω στη μεμβράνη των κυττάρων, επιτρέποντας την έκθεση και την επαφή με την ινσουλίνη. Έτσι, οι ιστοί των μυών και του ήπατος θα έχουν καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Τέτοιοι μηχανισμοί είναι σημαντικοί για όσους σκέφτονται (ή έχουν ήδη) την κετογόνο διατροφή επειδή δείχνουν πώς μπορούν να βελτιστοποιηθούν οι ενεργειακοί μηχανισμοί και τα καύσιμα. Εάν είστε σοβαροί για να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε το πικολινικό χρώμιο και την κετο δίαιτα στην καθημερινή σας ζωή.

Περίληψη

Το πικολινικό χρώμιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατροφή κετο. Μελέτες δείχνουν ότι η συμπλήρωση χρωμίου μπορεί να μειώσει την πείνα και τη ζάχαρη. Για το λόγο αυτό, το πικολινικό χρώμιο είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα μεταξύ των dieters. Το χρώμιο συχνά περιλαμβάνεται σε πολυμινικές φόρμουλες. Για να έχετε τα πλήρη οφέλη, πάρετε τουλάχιστον 200μg την ημέρα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατροφή κετο και τη χρήση του πικολινικού χρωμίου, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>