Πιθανός λόγος να μην μείνετε έγκυος

Έτσι, προσπαθείτε να μείνετε έγκυος για λίγο, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει. Ποιος είναι ο λόγος σας για να μην μείνετε έγκυος; Μάθετε τον πιθανό λόγο σε αυτήν την ανάρτηση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι να μην μείνετε έγκυος. Περιλαμβάνουν ανωμαλίες της ωορρηξίας, διαρθρωτικά προβλήματα στο αναπαραγωγικό σύστημα, χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων ή υποκείμενο ιατρικό πρόβλημα. Ενώ η στειρότητα μπορεί να έχει συμπτώματα όπως ακανόνιστες περίοδοι ή σοβαρές εμμηνόρροπες κράμπες, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αιτίες υπογονιμότητας είναι σιωπηλές. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί λόγοι για τους οποίους δεν μείνετε έγκυος.

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μείνετε έγκυος;

Συνεχίστε να παίρνετε αρνητικά αποτελέσματα κάθε φορά που προσπαθείτε να συλλάβετε; Εδώ είναι πέντε saboteurs γονιμότητας που θα μπορούσε να είναι ο κύριος λόγος για να μην μείνει έγκυος.

  • Άγχος.

Όταν αναφέρετε στους φίλους και την οικογένεια ότι προσπαθείτε, θα είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε κάποιον να λέει: «Απλά χαλαρώστε και αυτό θα συμβεί». Το άγχος, καλό ή κακό, θα πάρει το φόρο σας τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Η ισορροπία και η ηρεμία είναι ένα κρίσιμο μέρος της προσπάθειας να συλλάβουν. Όταν τονίζετε το επινεφριδικό σας σύστημα παίρνει ένα χτύπημα. Το σώμα σας δεν πρόκειται να πει, “Εντάξει, ας μείνουμε έγκυος.”

  • Η διατροφή σας δεν έχει τα σωστά θρεπτικά συστατικά.

Ένας από τους κύριους λόγους που δεν είναι έγκυος είναι τα τρόφιμα που βάζετε στο πιάτο σας. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες που θα μεταφέρουν το μωρό – ισχύει και για τους άνδρες. Τα περισσότερα τρόφιμα σήμερα στερούνται αντιοξειδωτικών που απαιτούνται για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα μας που προκαλούν καρκίνο και άλλες ασθένειες. Τα τρόφιμα που στερούνται αντιοξειδωτικών μπορούν ακόμη και να μειώσουν τη γονιμότητα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πηγές αντιοξειδωτικών, αλλά μεταξύ των καλύτερων για την αύξηση της γονιμότητας είναι ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη C, το σελήνιο, η βιταμίνη Ε, το φολικό οξύ και το λυκοπένιο.

  • Δεν έχετε ωορρηξία.

Εάν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, πιθανόν να έχετε ωορρηξία στον εγκέφαλο. Η ωορρηξία είναι η διαδικασία όπου το σώμα σας απελευθερώνει ένα ή περισσότερα ωάρια από τις ωοθήκες σας. Εάν το αυγό γονιμοποιηθεί και τα εμφυτεύματα επιτυχώς, είστε έγκυος. Εάν παραλείψετε αυτό το παράθυρο ωορρηξίας, δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος. Ο χρόνος της ωορρηξίας ποικίλλει. Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να προκαλέσει ακανόνιστους κύκλους της εμμήνου ρύσεως και είναι ένας από τους συνηθέστερους λόγους που οι γυναίκες δεν ωοθυμούν. Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών δεν έχει θεραπεία. Αλλά οι αποτελεσματικές θεραπείες περιλαμβάνουν τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η απώλεια βάρους (ακόμη και μια μικρή μείωση μπορεί να κάνει τη διαφορά) και την αύξηση της άσκησης.

  • Είναι το πρόβλημα του ανθρώπου.

Για περίπου το 40% των ζευγαριών που δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες, η αιτία της στειρότητάς τους είναι σχετική με το σπέρμα. Ένας χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων ή προβλήματα με την ποιότητα των σπερματοζωαρίων είναι ένας από τους συνηθέστερους λόγους μη έγκυος. Η γυναικεία υπογονιμότητα αποτελεί το 40% των ζευγαριών που αγωνίζονται να συλλάβουν, ενώ το υπόλοιπο 20% των περιπτώσεων είναι ανεξήγητο. Ως εκ τούτου, για κάθε ζευγάρι που αντιμετωπίζει δυσκολίες, η αιτία του προβλήματος είναι εξίσου πιθανό να βρεθεί και με τον σύντροφο. Αυτό είναι ακόμη περισσότερο λόγος να επιλέξουμε ανάλυση σπέρματος για να διαπιστώσουμε εάν ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το σπέρμα είναι ο λόγος πίσω από τα συμπτώματα υπογονιμότητας.

  • Ο θυρεοειδής σας είναι από το χτύπημα.

Εάν δεν είστε έγκυος, θέλετε να ελέγξετε τα επίπεδα του θυρεοειδούς σας. Ο θυρεοειδής σας παράγει ορμόνες που ρυθμίζουν σχεδόν όλα τα σωματικά σας συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του εμμηνορροϊκού σας κύκλου και της διάθεσης. Ρωτήστε το γιατρό σας για πλήρη εξέταση θυρεοειδούς. Είναι επειδή υπάρχουν πολλοί ασθενείς των οποίων η ορμόνη διέγερσης του θυρεοειδούς είναι φυσιολογική, αλλά οι πραγματικές θυρεοειδικές ορμόνες τους είναι χαμηλές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε ένα πλήρες τεστ θυρεοειδούς, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια πλήρη εικόνα και να ξέρετε με βεβαιότητα αν ο θυρεοειδής σας παράγει αυτό που χρειάζεται για την εγκυμοσύνη.

Τι να κάνετε στη συνέχεια: PregnancyMiracle

Εάν έχετε έναν ή περισσότερους λόγους για να μην μείνετε έγκυος, τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια διαβάζετε το ηλεκτρονικό βιβλίο PregnancyMiracle που γράφτηκε από τη Lisa Olson. Χιλιάδες γυναίκες σχεδόν οποιασδήποτε ηλικίας έχουν αναστρέψει εντελώς τα προβλήματα της στειρότητας που είχαν και έλαβαν φυσιολογικά έγκυο, χωρίς ναρκωτικά, επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση, απλώς χρησιμοποιώντας απλά τη κλινικά αποδεδειγμένη βήμα προς βήμα μέθοδο που βρέθηκε στο βιβλίο PregnancyMiracle. Η PregnancyMiracle είναι τόσο διαφορετική από άλλα βιβλία εγκυμοσύνης, επειδή οι ακόλουθοι λόγοι:

  • Δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα βοήθειας για τη στειρότητα. θα θεραπεύσει το πρόβλημα της υπογονιμότητάς σας από μέσα. Το βιβλίο σας δείχνει ακριβώς γιατί θα πρέπει να διορθώσετε το εσωτερικό πρόβλημα που εμποδίζει τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος και στη συνέχεια να σας δείξει ακριβώς πώς να το κάνετε.
  • Η PregnancyMiracle επικεντρώνεται στην 100% φυσική μέθοδο για να μείνετε έγκυος γρήγορα. Η Lisa Olson δίνει μια λεπτομερή εικόνα για κάθε βήμα και στη συνέχεια καταδύεται στις λεπτομέρειες με μια τέλεια χρονολογική σειρά. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικά διαγράμματα και λίστες ελέγχου που καθιστούν πολύ εύκολο να γνωρίζετε πού βρίσκεστε στο πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε.

Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την PregnancyMiracle της Lisa Olson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>