Περιγραφή Deca: αναβολικό στεροειδές

Η Deca-Durabolin ή η Deca ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστή ως αναβολικά στεροειδή. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για την περιγραφή Deca ως στεροειδές. Η Deca-Durabolin προάγει τις διαδικασίες κατασκευής ιστών και την παραγωγή πρωτεϊνών. Χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της αναιμίας και της οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Περιγραφή Deca: τι είδους στεροειδές

Η Deca-Durabolin είναι ένα από τα πρώτα ενέσιμα ανδρογόνα και αναβολικά στεροειδή για να χτυπήσει την αγορά. Το Deca δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1950 με το αρχικό όνομα Nandrolone. Χρησιμοποιείται σε εστερικές μορφές για τη δημιουργία δεκανοανικής νανδρολόνης, η οποία διατίθεται στο εμπόριο με το εμπορικό σήμα Deca-Durabolin. Από τότε έχει γίνει ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται από τους αθλητές για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και για τη διόγκωση, έχει αρκετές ιατρικές χρήσεις, όπως για τη θεραπεία της αναιμίας, του καρκίνου του μαστού, της οστεοπόρωσης και των μυϊκών σπατάλη. Οι αθλητές, ειδικά οι bodybuilders, βασίζονται στο προϊόν για να αυξήσουν την καθαρή μάζα και τη δύναμή τους. Αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης σας μειώνοντας τη διάσπαση των μυών για να ενισχύσετε τη σωματική μάζα και τη δύναμή σας.

Η σύνθεση του Deca

Η δομική σύνθεση της Deca-Durabolin είναι ακριβώς όπως αυτή της τεστοστερόνης, με τη μόνη διαφορά να είναι μια αλλαγή στο 19ο άτομο. Αυτή η αλλαγή στο 19ο άτομο επηρεάζει την ισχύ του Deca-Durabolin καθιστώντας το πιο αδύναμο στεροειδές σε σύγκριση με την τεστοστερόνη. Έχει επίσης μια θετική πλευρά, διότι μειώνει τις παρενέργειες. Επίσης, δεν διασπάται σε διυδροτεστοστερόνη, αποτρέποντας τις παρενέργειες που σχετίζονται με αυτό. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να μετατραπεί σε οιστρογόνο σε αντίθεση με την τεστοστερόνη. Ωστόσο, μειώνει την παραγωγή φυσικής τεστοστερόνης κατά 70%. Με αυτό το post-cycle θεραπεία είναι πολύ σημαντικό μετά τη χρήση. Μια άλλη αρνητική επίδραση του Deca-Durabolin είναι ότι χρειάζονται περίπου οκτώ εβδομάδες για να επιτευχθούν αποτελέσματα. Η ικανότητα Deca-Durabolin να αυξάνει τη μάζα, τη δύναμη και το υψηλό ποσοστό ανάκτησης έχει καταστήσει πολύ δημοφιλές μεταξύ των bodybuilders.

Deca: Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται αυτό το στεροειδές

Αφού καταλάβετε την περιγραφή Deca, σίγουρα θέλετε να μάθετε τι χρησιμοποιείται αυτό το στεροειδές. Λοιπόν, στον ιατρικό κόσμο, η Deca χρησιμοποιείται για τη θεραπεία:

  • Οστεοπόρωση (απώλεια οστικού ιστού).
  • Ορισμένα είδη αναιμίας.
  • Καρκίνος του μαστού (στις γυναίκες).
  • Ασθενείς με μακροχρόνια κορτικοστεροειδή.

Όπως έχουμε πει πριν, η Deca ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστά ως αναβολικά στεροειδή. Αυτά τα φάρμακα βοηθούν στην αποκατάσταση των ιστών που έχουν εξασθενήσει εξαιτίας της συνεχιζόμενης ασθένειας ή σοβαρών τραυματισμών. Η Deca-Durabolin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της άλιπης σωματικής μάζας σε περίπτωση αρνητικής ισορροπίας αζώτου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της οστικής μάζας και την τόνωση του σχηματισμού ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών. Ο γιατρός σας μπορεί να έχει συνταγογραφήσει το Deca για έναν άλλο λόγο. Ρωτήστε τον γιατρό εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί αυτό το φάρμακο έχει συνταγογραφηθεί για σας.

Deca για τους bodybuilders

Δεδομένου ότι η δομική σύνθεση του Deca είναι παρόμοια με την τεστοστερόνη, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες bodybuilders που έχουν χρησιμοποιήσει το Deca. Το Deca θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό από την οπτική γωνία και οποιοσδήποτε ψάχνει για μυϊκή ανάπτυξη και περιορισμένα κέρδη λίπους μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης. Επιπλέον, για όσους από εσάς μπορεί να αγωνιστούν με πόνο στις αρθρώσεις λόγω ανύψωσης συνεδριών, η Deca είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει σοβαρή ανακούφιση από το θέμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την περιγραφή Deca και να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το στεροειδές με ασφάλεια ή να βρείτε μια φυσική εναλλακτική λύση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πανό.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>