Περιγραφή του στεροειδούς της Trenbolone: ​​μια ανασκόπηση

Αν θέλετε να μάθετε σχετικά με την περιγραφή του στεροειδούς της Trenbolone, τότε βρίσκεστε στη σωστή θέση. Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε πολλά πράγματα για την Trenbolone. Η Trenbolone είναι το πιο ισχυρό αναβολικό στεροειδές και είναι διαθέσιμο τόσο συμβατικά όσο και εμπορικά. Εκείνοι που διαβάζουν γι ‘αυτό πρέπει να βρεθούν εκφοβισμένοι ή έκπληκτοι. Η Trenbolone σίγουρα δεν είναι ένα σύνθετο για αρχάριους και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη πριν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, χρησιμοποιείται πιο συχνά από προηγμένους και ενδιάμεσους λήπτες στεροειδών που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον αρκετούς κύκλους και έχουν δημιουργήσει εμπειρία με αναβολικά στεροειδή.

Ποια είναι η περιγραφή του στεροειδούς της Trenbolone

Η Trenbolone είναι ένα αναβολικό στεροειδές. Χρησιμοποιείται για την αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης και της όρεξης. Οι ενώσεις Trenbolone έχουν μια συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα ανδρογόνων τρεις φορές υψηλότερη από αυτή της τεστοστερόνης. Μόλις μεταβολιστούν, τα φάρμακα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της πρόσληψης αζώτου από τους μυς, με αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Έχει επίσης τα δευτερεύοντα αποτελέσματα της τόνωσης της όρεξης, μειώνοντας την ποσότητα του λίπους που αποτίθεται στο σώμα και μειώνοντας το ρυθμό καταβολισμού. Η Trenbolone διατίθεται σε τρεις μορφές:

 • Εξαυδροβενζυλανθρακικό τρενοβολόνη.
 • Ενανθική τρενοβολόνη.
 • Οξική τρεμνολόνη.

Μεταξύ αυτών των τριών, το πιο δημοφιλές στην αγορά είναι η οξική Trenbolone.

Τα οφέλη και οι παρενέργειες της Trenbolone

Όταν μιλάμε για περιγραφή του στεροειδούς Trenbolone, δεν μπορούμε να αποφύγουμε να μιλάμε όχι μόνο για τα οφέλη των στεροειδών, αλλά και για τις παρενέργειες. Ας ξεκινήσουμε με τα οφέλη. Ως ισχυρό και ισχυρό αναβολικό στεροειδές, η Trenbolone έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει το σώμα σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιθανά οφέλη που μπορεί να προσφέρει αυτό το στεροειδές:

 • Αυξημένη σύνθεση πρωτεϊνών μυών, μέγεθος και πυκνότητα, καθώς και δύναμη και ισχύ.
 • Σας κρατάει σκληρό και ξηρό – ελάχιστη κατακράτηση νερού.
 • Αποτελεσματική κατανομή θρεπτικών συστατικών – οδηγεί τις θερμίδες στους μυς και όχι στο λίπος.
 • Αυξάνει τον αριθμό των ερυθροκυττάρων, την αγγειότητα και την αντλία.
 • Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης.
 • Αυξάνει την επιθετικότητα και την αφοσίωση.
 • Υψηλότερα επίπεδα αντοχής και αντοχής.

Τι γίνεται με τις παρενέργειες; Η ισχύς της Trenbolone είναι θετική ταυτόχρονα αρνητική. Αυτό εμπόδισε πολλούς ανθρώπους από τη χρήση του, δεδομένου ότι φοβούνται την παρενέργεια του στο σώμα. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε Trenbolone, να είστε έτοιμοι για τις ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες:

 • Αύξηση της παραγωγής ελαίου σώματος που έχει ως αποτέλεσμα την ακμή.
 • Μη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών του προσώπου.
 • Μπορεί να οδηγήσει σε φαλάκρα στα αρσενικά.
 • Αυξήστε τον κίνδυνο ανάπτυξης καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.
 • Μπορείτε επίσης να είστε πολύ επιθετικοί στην προσέγγισή σας.
 • Αυπνία.
 • Αύξηση της εφίδρωσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Trenbolone

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να περιληφθεί στην περιγραφή του στεροειδούς Trenbolone είναι η σωστή χρήση αυτού του φαρμάκου. Με τη δύναμή του, Trenbolone έχει γίνει ένα από τα ισχυρότερα αναβολικά στεροειδή, τα οποία ακόμη και μια μικρή δόση μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Μην προσπαθήσετε να βλάψετε το σώμα σας με υπερβολική χρήση, επειδή λίγο μπορεί να λειτουργήσει όπως ακριβώς και η τεστοστερόνη. Ακόμη και μέτριες δόσεις δεν απαιτούνται καθώς λίγο Trenbolone πηγαίνει πολύ μακριά. Εξετάζοντας τη δοσολογία της Trenbolone, η πλειοψηφία των ατόμων διαπιστώνει ότι τα 50 mg που χορηγούνται κάθε δεύτερη ημέρα είναι συνήθως επαρκή. Αυτό ισούται περίπου με 200 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα και αποτρέπει την απώλεια μυών από το να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής. Μια μέτρια δόση Trenbolone θεωρείται ότι είναι μεταξύ 75 και 100 mg κάθε δεύτερη ημέρα. Αυτό ισούται με περίπου 300 mg έως 400 mg κάθε εβδομάδα και παρέχει τεράστιες αλλαγές στη σωματική διάπλαση. Οι προχωρημένες χρήσεις συνήθως επικολλώνται στη μέτρια δόση Trenbolone λόγω της αντοχής του. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όσο υψηλότερη η δόση της Trenbolone δεν συνιστάται λόγω των παρενεργειών που θα προκύψουν. Λοιπόν, αυτό είναι όλο σχετικά με περιγραφή στεροειδών Trenbolone. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>