Παχυσαρκία χωρίς χειρουργική επέμβαση

Πολλοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει συμβατικές μεθόδους απώλειας βάρους, αλλά βρίσκουν έλλειψη αποτελεσμάτων. Η θεραπεία παχυσαρκίας χωρίς χειρουργική επέμβαση θα είναι καλύτερη επιλογή; Το ένα τρίτο των αμερικανών ενηλίκων είναι παχύσαρκοι. Πολλοί έχουν δοκιμάσει τις παραδοσιακές μεθόδους απώλειας βάρους και είναι απογοητευμένοι από την έλλειψη αποτελεσμάτων. Μπορεί να ψάχνουν για μια καλύτερη λύση, αλλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή θέλουν χειρουργική επέμβαση. Η θεραπεία της παχυσαρκίας για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, αλλά εξακολουθούν να αναζητούν μια επιλογή απώλειας βάρους.

Μη χειρουργικές επιλογές απώλειας βάρους

Πολλοί θεραπευτές και διάφορες μορφές θεραπείας παχυσαρκίας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Για τους ανθρώπους που θα προτιμούσαν να αποφύγουν το μαχαίρι, οι μη επεμβατικές διαδικασίες απώλειας βάρους είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Τα ακόλουθα είναι δύο παραδείγματα διαθέσιμων μη χειρουργικών διαδικασιών απώλειας βάρους:

 • Ακορντιανή διαδικασία.

Αυτό θεωρείται μία από τις αποκαλούμενες μη χειρουργικές διαδικασίες απώλειας βάρους, επειδή περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός σωλήνα κάτω από το λαιμό του ασθενούς, αντί να κόβει την κοιλιά. Ωστόσο, ο χειρουργός πηγαίνει στη συνέχεια στο στομάχι του ατόμου, μειώνοντας την ικανότητα του οργάνου και κάνοντάς τον να μοιάζει με ακορντεόν! Θα θέλαμε, ωστόσο, να αμφισβητήσουμε πώς αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος θα μπορούσε να είναι μια μη χειρουργική διαδικασία απώλειας βάρους. για εμάς, φαίνεται επιθετική.

 • AspireAssist.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας “μη χειρουργικής” απώλειας βάρους, ο χειρουργός χρησιμοποιεί ένα ενδοσκόπιο για να εισάγει έναν σωλήνα στο στομάχι του ασθενούς. Ο σωλήνας είναι εξωτερική θύρα συνδεδεμένη με το δέρμα. Περίπου 20-30 λεπτά μετά το φαγητό, το άτομο πρέπει να βρει μια τουαλέτα, να συνδέσει τη συσκευή στη θύρα και να ενεργοποιήσει τη βαλβίδα, η οποία ξεκινά τη διαδικασία “αναρρόφησης”. Περίπου δέκα λεπτά περίπου το 30% των περιεχομένων θα έχει απορροφηθεί, πράγμα που σημαίνει πως επιτυγχάνεται η απώλεια βάρους. Ορισμένες από τις ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν περιστασιακή δυσπεψία, ναυτία, έμετο, δυσκοιλιότητα και διάρροια, αιμορραγία, πληγές στο στομάχι, πνευμονία και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ακόμη και θάνατο.

Η καλύτερη θεραπεία παχυσαρκίας χωρίς χειρουργική επέμβαση

Αν θέλετε μια απολύτως ασφαλή θεραπεία παχυσαρκίας χωρίς χειρουργική επέμβαση που παρέχει μόνιμα αποτελέσματα, τότε μην κοιτάτε παρά να συμμετέχετε σε ένα συνδυασμό δίαιτας, τροποποίησης συμπεριφοράς και άσκησης.

Διαιτητική τροποποίηση

Μια δίαιτα θα πρέπει να περιορίσει σημαντικά την πρόσληψη θερμίδων σας, αλλά να διατηρήσετε τη διατροφή σας. Οι περιοριστικές θερμίδες δίαιτες εμπίπτουν σε δύο βασικές κατηγορίες.

 • Η χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες προγραμματίζεται αυτόματα για να περιλαμβάνει 500 έως 1.000 θερμίδες ημερησίως λιγότερο από ό, τι καίτε.
 • Οι δίαιτες με πολύ χαμηλές θερμίδες τυπικά περιορίζουν την πρόσληψη σε 400 έως 800 θερμίδες ημερησίως και χαρακτηριστικά υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά υγρά.

 Τροποποίηση συμπεριφοράς

Η συμπεριφορική θεραπεία είναι μια συνήθεια για την προώθηση της απώλειας βάρους. Συμπεριλάβετε παραδείγματα:

 • Ρεαλιστικές ρυθμίσεις για στόχους απώλειας βάρους – βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
 • Καταγραφή της διατροφής σας και των προτύπων άσκησης σε ένα ημερολόγιο.
 • Η ανταμοιβή συγκεκριμένων ενεργειών, όπως η άσκηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή λιγότερο ενός συγκεκριμένου είδους τροφής.
 • Η υιοθέτηση ρεαλιστικών πεποιθήσεων σχετικά με την απώλεια βάρους και την εικόνα του σώματος.

Η τροποποίηση της διατροφής και της συμπεριφοράς θα καθορίσει την απόλυτη επιτυχία σας.

Άσκηση

Η άσκηση αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα μακροχρόνιας απώλειας βάρους. Είναι ένα βασικό συστατικό για οποιοδήποτε μακροπρόθεσμο πρόγραμμα διαχείρισης βάρους, ιδιαίτερα χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους. Η άσκηση έναρξης του προγράμματος μπορεί να είναι εκφοβιστική αν είστε παθολογικά παθολογικά. Αλλά οι ακόλουθες στρατηγικές μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την άσκηση και να ενσωματωθείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 • Σταματήστε το αυτοκίνητό σας στο απώτερο άκρο των χώρων στάθμευσης και περπατήστε μέσα από αυτά. Το περπάτημα θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές άσκησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε αργά και να δημιουργήσετε την πάροδο του χρόνου.
 • Βόλτα με ποδήλατο γυμναστικής.
 • Να κολυμπήσετε ή να συμμετάσχετε σε αερόμπικ με χαμηλές επιπτώσεις στο νερό.
 • Πάρτε τις σκάλες αντί του ανελκυστήρα.
 • Βόλτα με τα πόδια για πέντε λεπτά το πρωί και πέντε λεπτά το απόγευμα.

Συμπληρώματα

Τα συμπληρώματα αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της θεραπείας της παχυσαρκίας χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά πολλά από αυτά μπορεί να έχουν παρενέργειες. Το Phenix συνιστάται από πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας. Αυτό είναι ένα φυσικό προϊόν που θα βοηθήσει να στοχεύσει όλες τις πτυχές της απώλειας βάρους και της παχυσαρκίας. Με το PhenQ, καταστέλλετε την όρεξή σας, συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού σας και εμποδίζει την παραγωγή λίπους. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη συνολική σας ενέργεια με το PhenQ. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερη ενέργεια για να πάτε στο γυμναστήριο, να περπατήσετε ή να είστε πιο παραγωγικοί συνολικά. Εν ολίγοις, αυτή η φυσική θεραπεία για την παχυσαρκία προσφέρει μια ποικιλία πτυχών που μπορεί να χρειαστείτε για να χάσετε βάρος με υγιεινό, υπεύθυνο τρόπο. Το PhenQ είναι ένα προϊόν που έχει δοκιμαστεί εκτενώς. Αν θέλετε να μάθετε τι φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για το PhenQ, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ή κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>