Παχυσαρκία με συμπληρώματα

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορούν να αντιμετωπίσουν την παχυσαρκία, αλλά φέρνουν πολλές παρενέργειες. Σήμερα είναι η ώρα να εξετάσουμε την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με συμπληρώματα. Σχεδόν 80 εκατομμύρια Αμερικανοί ενήλικες είναι παχύσαρκοι, με υψηλότερα ποσοστά σε ενήλικες ηλικίας 40 έως 59 ετών. Η κοινωνικοοικονομική κατάσταση συνδέεται επίσης με την παχυσαρκία. Το χαμηλότερο εισόδημα και τα δυνητικά χαμηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης συνδέονται με μεγαλύτερους κινδύνους υπέρβαρης. Το κόστος της περίθαλψης για την παχυσαρκία εκτιμάται σε 178 δισεκατομμύρια δολάρια το 2008. Παρόλο που τα νέα συνταγογραφούμενα φάρμακα έχουν εγκριθεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, παραμένουν ανησυχίες για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ασθενείς που θεωρούνται συνήθως παχύσαρκοι παχύσαρκοι με συμπληρώματα.

Τι είναι τα συμπληρώματα απώλειας βάρους και τι κάνουν

Οι αποδεδειγμένοι τρόποι θεραπείας των υγιεινών τροφών, κοπής θερμίδων και σωματικής άσκησης. Αλλά κάνοντας αυτές τις αλλαγές στον τρόπο ζωής δεν είναι εύκολη, οπότε ίσως να αναρωτηθείτε εάν θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής που προωθείται για την απώλεια βάρους. Τα περισσότερα συμπληρώματα απώλειας βάρους λειτουργούν μπλοκάροντας την απορρόφηση λίπους ή υδατανθράκων, περιορίζοντας την όρεξή σας ή επιταχύνοντας το μεταβολισμό σας. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι τα συμπληρώματα απώλειας βάρους λειτουργούν. Εάν σκέφτεστε να έχετε θεραπεία παχυσαρκίας με συμπληρώματα, μιλήστε πρώτα με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για να πάρετε πρώτα τις καλύτερες συμβουλές.

Τα συστατικά σε συμπληρώματα απώλειας βάρους

Τα συμπληρώματα απώλειας βάρους περιέχουν πολλά συστατικά – όπως βότανα, ίνες και μέταλλα – σε διαφορετικές ποσότητες και σε πολλούς συνδυασμούς. Πωλούνται προϊόντα όπως κάψουλες, δισκία, υγρά και σκόνες, μερικά προϊόντα έχουν δεκάδες συστατικά. Τα περισσότερα προϊόντα περιέχουν περισσότερα από ένα συστατικά και τα συστατικά μπορούν να λειτουργούν διαφορετικά όταν αναμειγνύονται μαζί. Για να μάθετε αν ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος με ασφάλεια και να το κρατήσουν μακριά, μεγάλες ομάδες ανθρώπων πρέπει να μελετηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παχυσαρκία με συμπληρώματα: εξετάστε το PhenQ

Όταν μιλάμε για θεραπεία παχυσαρκίας με συμπληρώματα, θα μας κάνει να συμμετάσχουμε στις δραστηριότητες επιλογής των καλύτερων συμπληρωμάτων. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που προωθούνται για την απώλεια βάρους, αλλά τώρα θέλουμε να προτείνουμε PhenQ. Ωστόσο, αυτή η δημοσίευση δεν είναι καθόλου διαφήμιση, απλά μια αντικειμενική άποψη. Το PhenQ είναι ένα 100% φυσικό αποτελεσματικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Επιστημονικές μελέτες και μαρτυρίες από τους πελάτες και βοήθησαν περισσότερους από 190.000 ανθρώπους να χάσουν βάρος! Οι συμπληρωματικές ανάγκες για συνταγογραφούμενα φάρμακα και εναλλακτικές λύσεις σε ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα που εμφανίζουν διάφορες παρενέργειες. Από την άλλη πλευρά, το PhenQ έχει σχεδόν καθόλου παρενέργειες και παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Το PhenQ περιέχει μόνο φυσικά συστατικά που το καθιστούν ένα από ένα είδος συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Εδώ είναι ο κατάλογος των φυσικών συστατικών στο Φοίνιξ:

  • Αλφα-λιποϊκό οξύ: ένα αντιοξειδωτικό, το οποίο προορίζεται να μετατρέψει τη γλυκόζη σε ενέργεια.
  • Cysteine: ένα αμινοξύ που βοηθά στη σύνθεση λιπαρών οξέων.
  • Μαγνήσιο: ένα ιχνοστοιχείο που συμμετέχει σε περίπου 300 μεταβολικές αντιδράσεις που εμφανίζονται στο σώμα μας.
  • Κόνις Capsimax: ένα μοναδικό μείγμα καψικού, πιπερίνης, καφεΐνης και νιασίνης (βιταμίνη Β3).
  • Πικολινικό χρώμιο: ένα βασικό ιχνοστοιχείο που βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και έχει θετικές επιδράσεις στο μεταβολισμό των υδατανθράκων (ζάχαρης).
  • Καφεΐνη: ενεργεί ως ενισχυτικό ενέργειας που βελτιώνει τη φυσική απόδοση και αυξάνει τη διαδικασία καύσης θερμίδων στο σώμα!
  • Ανθρακικό ασβέστιο: δεν κάνει μόνο θαύματα για τα οστά σας, αλλά είναι επίσης καλό στην εξάλειψη του αποθηκευμένου λίπους. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι ανθρακικό ασβέστιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σώμα από την παραγωγή νέων λιπωδών κυττάρων.
  • Nopal: μια πλούσια ίνα κακτού που ελέγχει την όρεξή σας και είναι επίσης γεμάτη από αμινοξέα. Χρησιμοποιείται επίσης για να ξεπλύνετε τα πλεονάζοντα υγρά στο σώμα σας.
  • L-καρνιτίνη: μια από τις καλύτερες πρακτικές για να χάσετε βάρος και έχετε μια τακτική ρουτίνα άσκησης.

Είναι αποτελεσματικό το PhenQ

Η απώλεια βάρους, φυσικά, ποικίλλει από το ένα άτομο στο άλλο, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτή η θεραπεία ψεύτικες υποσχέσεις και δεν ισχυρίζεται ότι θα χάσετε £ 10 την εβδομάδα. Αλλά τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από δύο μήνες θεραπείας. Η φαινόμενη αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί από διάφορες κλινικές δοκιμές. Οι ασθενείς που έλαβαν ασθενείς και έλαβαν εικονικό φάρμακο συγκρίθηκαν. Η δοκιμή αποκάλυψε μια σαφή διαφορά στην αποτελεσματικότητα για τους ανθρώπους που παίρνουν το PhenQ. Οι άνθρωποι που παίρνουν πολύ πιο ενεργητική, λιγότερο κουρασμένη και καλύτερη διάθεση και το κίνητρό τους επέστρεψαν. Συμπερασματικά, το PhenQ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που πρέπει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε θεραπεία παχυσαρκίας με συμπληρώματα. Για να μάθετε πώς να λαμβάνετε σωστά το PhenQ για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>