Παρενέργειες του χαπιού διεύρυνσης του στήθους

Οι μικρού μεγέθους γυναίκες θα πάνε σε μεγάλες αποστάσεις για μεγαλύτερο στήθος, συμπεριλαμβανομένου του χαπιού διεύρυνσης. Δυστυχώς, υπάρχει παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης του στήθους. Τα χάπια διεύρυνσης του μαστού υπόσχονται ότι μπορείτε να ανεβείτε ένα φλιτζάνι ή δύο το φυσικό τρόπο, με ορισμένους έμπορους να ισχυρίζονται ότι χρειάζεται μόνο ένα ή δύο μήνες για να παρατηρήσετε έντονα αποτελέσματα. Αλλά ακόμη και τα φυσικά συμπληρώματα ενίσχυσης του μαστού, τα οποία περιέχουν ένα κοκτέιλ βοτάνων και άλλων βοτανικών, μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζετε. Η παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης στήθους μπορεί να μην αξίζει τον μεγαλύτερο σουτιέν.

Το χάπι διεύρυνσης του μαστού

Τα χάπια διεύρυνσης του μαστού δεν είναι πιθανό να λειτουργούν και ενδέχεται να έχουν παρενέργειες. Πολλά χάπια διατίθενται στο εμπόριο ως φυσικά μέσα διεύρυνσης του στήθους. Τα χάπια διεύρυνσης του μαστού περιέχουν συνήθως μια ποικιλία από βότανα, όπως το πριτσίνι και το άγριο νήμα. Οι κατασκευαστές χάπια για τη διεύρυνση του μαστού συχνά συζητούν τα πιθανά οφέλη των φυτικών ουσιών που είναι γνωστές ως φυτοοιστρογόνα στην υγεία του μαστού. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ότι τα φυτοοιστρογόνα ενισχύουν την ανάπτυξη του μαστού. Σοβαρές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι δυνατές με πολλά χάπια, ειδικά εάν παίρνετε ένα φάρμακο αραίωσης αίματος όπως η βαρφαρίνη. Η μεγέθυνση του μαστού μπορεί να είναι παρενέργεια ορισμένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων – όπως η ορμονοθεραπεία (οιστρογόνα), τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων και ορισμένα αντικαταθλιπτικά που είναι γνωστά ως εκλεκτικοί αναστολείς της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης. Ωστόσο, τα συστατικά αυτών των φαρμάκων δεν βρίσκονται σε over-the-counter χάπια διεύρυνσης στήθους. Αν σας ενδιαφέρει η διεύρυνση του μαστού, προσπαθήστε να βρείτε πιο αποτελεσματικές επιλογές για να αποφύγετε την παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης του μαστού.

Κοινή παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης του μαστού

Η αυξανόμενη χρήση φυσικών χαπιών και προϊόντων διεύρυνσης στήθους σήμερα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη αλλαγή κατεύθυνσης που κάνουν οι γυναίκες όσον αφορά την ενίσχυση του σώματός τους μέσω μη χειρουργικών μεθόδων. Πολλές εργασίες, αλλά μερικά χάπια μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις. Η ακόλουθη είναι η κοινή παρενέργεια του χάπι διεύρυνσης στήθους.

  • Καρκίνος του μαστού.

Ένα κοινό συστατικό στα χάπια διεύρυνσης του μαστού αναγνωρίζεται ως φυτοοιστρογόνα, ένα βότανο που θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο για κάποιους τύπους καρκίνου του μαστού. Ο πυκνός ιστός του μαστού είναι καθοριστικός παράγοντας για την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου. Τα φυτοοιστρογόνα και άλλες ορμόνες έχουν δείξει ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου.

  • Αλλαγές στη σύνθεση του αίματος.

Αρκετά πιθανά συστατικά σε χάπια διεύρυνσης του μαστού μπορεί να αλλάξουν τη σύνθεση του αίματος. Η ένωση όπως το saw palmetto είναι γνωστό ότι προκαλεί αναιμία ή επιβραδύνει την πήξη του αίματος. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να είναι επικίνδυνες για άτομα που ήδη πάσχουν από άλλα θέματα υγείας όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση. Η λήψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων για την αραίωση του αίματος, όπως η βαρφαρίνη και τα χάπια διεύρυνσης του μαστού, μπορεί ταυτόχρονα να οδηγήσουν σε σοβαρή αλληλεπίδραση φαρμάκων, εάν η πήξη επιβραδυνθεί.

  • Άλλες παρενέργειες.

Τα χάπια μεγέθυνσης του μαστού που περιέχουν οποιαδήποτε μορφή οιστρογόνου ή συνθετικών οιστρογόνων μπορεί να είναι επιβλαβή για τα βρέφη έγκυων ή θηλαζουσών γυναικών. Η συμπερίληψη του εκχυλίσματος των ωοθηκών βοοειδών μπορεί επίσης να οδηγήσει στο σχηματισμό γάλακτος στα στήθη και στην αύξηση των επιπέδων ορμόνης προλακτίνης. Οι επιδράσεις της λήψης αυτής μπορεί να περιλαμβάνουν την ακανόνιστη εμμηνόρροια, τη στειρότητα, τον αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και τη μειωμένη λίμπιντο.

Πώς να αποφύγετε την παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης στήθους

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε την παρενέργεια του χαπιού διεύρυνσης στήθους είναι η μη λήψη του χαπιού. Είναι τόσο απλό. Και αν εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε μεγαλύτερο στήθος, αναζητήστε άλλες επιλογές που είναι πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς. Η επιλογή που θέλουμε να σας προσφέρουμε εδώ είναι Brestrogen. Το Brestrogen λειτουργεί για να διευρύνει το στήθος σας, αλλά αυτό το προϊόν έρχεται με τη μορφή κρέμας, όχι χάπι. Ως κρέμα που εφαρμόζεται στο στήθος σας, το Brestrogen δεν θα προκαλέσει παρενέργειες. Το Brestrogen είναι μια ειδική κρέμα που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο όλα τα φυσικά συστατικά της υψηλότερης ποιότητας. Το δέρμα απορροφά αυτά τα θρεπτικά συστατικά και γεμίζει τα κύτταρα του μαστού, τα σηκώνει και συσφίγγει. Έτσι, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάρουν χάπια. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά, η κρέμα είναι ασφαλής στη χρήση. Το Pueraria mirifica είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Brestrogen, είναι γνωστό ότι είναι πολύ αποτελεσματικό για την αύξηση των κυττάρων χωρίς παρενέργειες. Πρόκειται για μια ένωση φυτών που βρίσκεται στα δάση Chiengmai της Ταϊλάνδης. Το Pueraria Muerifica έχει υψηλά επίπεδα δεοξυμιροεστρόλης, μιροεστρόλης, κουμεστρόλης και ισοφλαβονών, το οποίο αναδεικνύει τα στήθη σας και το κάνει να εμφανίζεται πιο σταθερό και γερό. Αυτή η ένωση βοηθά επίσης στην προώθηση των ινοβλαστών που υπάρχουν στα κύτταρα του μαστού, συμβάλλοντας περαιτέρω στη δημιουργία μαλακών και ομαλών μαστών. Το Brestrogen σίγουρα θα βοηθήσει τις γυναίκες να ενισχύσουν το στήθος τους γρήγορα, με ασφάλεια και καλύτερα από όλα, χωρίς άσκηση, χάπια και επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το καταπληκτικό προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>