Ο μύθος του κινδύνου κρέμας κυτταρίτιδας

Ο κίνδυνος κρέμας από την κυτταρίτιδα είναι απλώς ένας μύθος. Πολλές κρέμες κυτταρίτιδας είναι ασφαλείς, αλλά εδώ θα σας πούμε το καλύτερο που θα χρησιμοποιήσετε. Πήρε κυτταρίτιδα; Δεν είστε μόνοι: Η αισθητική κατάσταση επηρεάζει σχεδόν το 90% των γυναικών σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ακόμη και οι γυναίκες που είναι διαφορετικά λεπτή και κατάλληλη. Οι κρέμες κυτταρίτιδας είναι η εύκολη λύση γρήγορης επίλυσης για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Ωστόσο, υπάρχει μια πάρα πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω για κρέμα κυτταρίτιδας. Μερικοί άνθρωποι μιλούν για τον κίνδυνο κρέμας κυτταρίτιδας. Δεν είναι εντελώς λάθος, είναι απλώς ότι μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει κρέμες χαμηλής ποιότητας. Οι υψηλής ποιότητας κρέμες με φυσικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας δεν θα παράγουν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, θα βελτιώσουν πραγματικά την εμφάνισή σας.

Πώς να αποφύγετε την κρέμα κυτταρίτιδας

Για να αποφύγετε τον κίνδυνο κρέμας της κυτταρίτιδας, μην χρησιμοποιείτε καμία κρέμα που περιέχει τα ακόλουθα επιβλαβή συστατικά:

  • Βαφές τροφίμων: Οι κρέμες κυτταρίτιδας δεν είναι για φαγητό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν περιέχουν χρωστικές τροφίμων. Οι βαφές τροφίμων μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα υγείας, όπως διαταραχές ψυχικής υγείας, ανάπτυξη όγκων, μειωμένη ανοσία και νευρολογικά προβλήματα.
  • Carrageenan: Το Carrageenan μπορεί να βρεθεί όχι μόνο σε τρόφιμα, αλλά και σε καλλυντικά προϊόντα όπως κρέμες κυτταρίτιδας. Το καραγενάνη μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.
  • Φθαλικές ενώσεις: Τα φθαλικά είναι ένα συστατικό που μπορεί να κάνει το δέρμα σας απαλό και απαλό. Αλλά αυτό το συστατικό μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, μειωμένη ανοσία, νευρολογικά προβλήματα, ακόμα και στειρότητα.
  • Parabens: Τα Parabens χρησιμοποιούνται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα, όπως κρέμες κυτταρίτιδας. Είναι ενδοκρινικοί διαταράκτες που έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού, διαταραχών του θυρεοειδούς και προβλήματα γονιμότητας.

Τα καλύτερα συστατικά για κρέμα κυτταρίτιδας

Τα παρακάτω είναι συστατικά κατά της κυτταρίτιδας που είναι όχι μόνο φυσικά αλλά και αποτελεσματικά και ασφαλή. Αν ψάχνετε για μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, βεβαιωθείτε ότι περιέχει αυτά τα συστατικά:

  • Καφεΐνη: Η καφεΐνη κάνει τα αιμοφόρα αγγεία σας ευρύ, τα οποία απομακρύνουν το υπερβολικό υγρό κάτω από το δέρμα σας. Διεγείρει επίσης τη διαδικασία της λιπόλυσης, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
  • Εκχύλισμα κανέλας: Αυτό το συστατικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη ροή του αίματός σας και αυτό είναι απαραίτητο για τη διάθεση οποιωνδήποτε αποβλήτων και τοξινών, οι οποίες αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας.
  • Ρίζα γλυκόριζας: Το κολλαγόνο είναι ένα κρίσιμο συστατικό ως πρόληψη για την κυτταρίτιδα, καθώς δρα σαν φραγμός από το να σταματήσει κάθε λιπώδη ιστό να διαρρεύσει στην επιφάνεια, επιδεικνύοντας την εμφάνιση του κρανιακού φεγγαριού. Τι είναι μεγάλη για τη ρίζα γλυκόριζα είναι ότι διατηρεί το κολλαγόνο σας σταθερό λόγω των αντιφλεγμονωδών συστατικών του.
  • Τζίντζερ: Το τζίντζερ είναι ένα άλλο μεγάλο αντιφλεγμονώδες συστατικό, καθώς έχει μεγάλες διεγερτικές ιδιότητες για το δέρμα σας για την προώθηση πιο τόνωσης και ομαλότητας. Αυτά είναι εξαιρετικές ιδιότητες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Η συνιστώμενη κρέμα κυτταρίτιδας

Dermology Cellulite Cream είναι το πιο συνιστώμενο προϊόν που σας βοηθά να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Το Dermology Cellulite Cream περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όπως η καφεΐνη, το εκχύλισμα κανέλας, η ρίζα γλυκόριζας και η πιπερόριζα. Η Dermology Cellulite Cream περιέχει ακόμα και άλλα φυσικά συστατικά που καθιστούν το προϊόν πιο αποτελεσματικό. Εκτός από την καφεΐνη, το άλλο σημαντικότερο συστατικό στην Dermology CelluliteCream είναι η Ρετινόλη Α που λειτουργεί ως επισκευαστής για οποιαδήποτε κύτταρα του δέρματος που μπορεί να υποστούν βλάβη, καθώς και να διατηρεί το δέρμα εύκαμπτο και ελαστικό. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα σας. Το Dermology Cellulite Cream είναι ένα προϊόν για το οποίο μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε επειδή η Dermology είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 και είναι αφιερωμένη στην παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους να συμπληρώσουν τη ζωή τους. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Dermology.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>