Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μια TurmericPlus για τη συμπλήρωση της διατροφής σας

TurmericPlus έχει τόσα πολλά οφέλη για τη διατροφή σας. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μια turmericplus να υποστηρίξει τη διατροφή σας.

(Curcuma longa) Το ρίζωμα (υπόγειος στέλεχος) του Curcuma longa, ένα μέλος της οικογένειας τζίντζερ, αποδίδει το κίτρινο κουρκούμη μπαχαρικό. Από καιρό έχει χρησιμοποιηθεί στην Ινδία και την Ασία ως φυτικό φάρμακο και τροφίμων. Επίσης, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Ανατολική πολιτισμών. Οι έμποροι εισήγαγε κουρκούμη στην Ευρώπη τον 13ο αιώνα, όπου ονομαζόταν ινδική σαφράν, επειδή φαινόταν παρόμοια με το σαφράν αλατοπίπερο. Είναι υπεύθυνη για το χρώμα του curried πιάτα και αμερικανική μουστάρδα.

Κουρκούμη και την εξουσία της να αποκτήσουν μια απώλεια βάρους

Η έρευνα έδειξε ότι εκχυλίσματα κουρκουμά μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα – ιδιαίτερα της LDL κακή χοληστερόλη. Έχει ιδιότητες μειώσεως των λιπιδίων. Αυτό μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης και επωφελούνται απώλεια βάρους μέσω της μείωσης του λιπώδους ιστού αύξηση του σωματικού βάρους. Θερμογένεση είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα όταν το λίπος καίγεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα, προκειμένου να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματος.

Στη νέα μελέτη με τίτλο, κουρκουμίνη επάγει καφέ λίπος που μοιάζει με φαινότυπο σε 3Τ3-L1 και πρωτογενούς λευκό λιποκύτταρα, Κορεάτες ερευνητές καθορίστηκε για πρώτη φορά ότι η κουρκουμίνη είναι ικανό να επάγει την αμαύρωση των λευκών κυττάρων λίπους (λιποκυττάρων) μέσω τουλάχιστον τεσσάρων διαφορετικών μηχανισμών:

Πώς λειτουργεί;

Λειτουργεί με την ενίσχυση της έκφρασης του καφέ λίπους ειδικών γονιδίων. Διεγείροντας την παραγωγή νέων μιτοχονδρίων, όπως αποδεικνύεται από την αυξανόμενη δραστηριότητα της αλυσίδας μεταφοράς ηλεκτρονίων και αυξημένη οξείδωση λιπαρών οξέων.

Αυξάνοντας τα επίπεδα πρωτεΐνης της ορμόνης-ευαίσθητων λιπάσης και ρ-ακυλο-ΟοΑ καρβοξυλάση, δύο δείκτες που παίζουν ρόλο στην αύξηση λίπους-αποικοδόμησης διεργασίες (λιπόλυση) και την καταστολή της νέας παραγωγής λίπους (λιπογένεση). Αυξάνει τη δραστικότητα AMP-ενεργοποιημένη κινάση πρωτεΐνης (ΑΜΡΚ). δραστηριότητα ΑΜΡΚ είναι κάτι ενός κυτταρικού μεταβολικού κύριου διακόπτη που βελτιώνει την ομοιόσταση του μεταβολισμού, η οποία είναι συχνά εκτός ισορροπίας σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα.

Γιατί θα πρέπει να βρείτε ένα TurmericPlus

Turmeric έχει ένα καλό ιστορικό ασφαλείας – πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και σε υψηλές δόσεις, δεν φαίνεται να είναι τοξικά αποτελέσματα. Υπάρχουν μόνο λίγες εξαιρέσεις όμως -turmeric μπορεί να ενισχύσει τη δράση της χοληδόχου κύστης, η οποία συνήθως είναι ένα καλό πράγμα, εκτός αν έχετε πέτρες στη χολή, στην οποία περίπτωση θα βλάψει σαν mofo. Ομοίως, τα άτομα με πέτρες στα νεφρά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. ΠΑΝΤΑ, ελέγξτε με το έγγραφο σας πριν πάτε προσθέτοντας οποιαδήποτε συμπληρώματα ή αλλάζοντας τη διατροφή σας. Είναι πιθανότατα θα είναι δροσερό μαζί σας προσθέτοντας κουρκούμη μέσα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τα φάρμακά αν έχετε μια προϋπάρχουσα κατάσταση. Κατάλαβες;

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μια TurmericPlus

Έτσι, όπου είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε μια TurmericPlus, κανείς καλύτερα από ό, απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο και να αγοράσει από την επίσημη ιστοσελίδα; Αγοράζοντας από επίσημες ιστοσελίδες σας δίνει μια ποιότητα και καλή τιμή? θα πάρετε επίσης πρόσθετα οφέλη, όπως η έκπτωση και δωρεάν διαβούλευση. Πάρτε τη συμφωνία με την εύρεση του αρχικού και εγγυημένη TurmericPlus στην επίσημη ιστοσελίδα μέσω της σελίδας σειρά εδώ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>