Ο έλεγχος των γεννήσεων και τα χάπια καυσαερίων επηρεάζουν ο ένας τον άλλον

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αντισύλληψη και χάπια καυσαερίων ταυτόχρονα επειδή ενδιαφέρονται να χάσουν βάρος. Ωστόσο, ανησυχούν επίσης ότι τα χάπια ενδέχεται με κάποιο τρόπο να παρεμποδίσουν τον έλεγχο των γεννήσεων (καθιστώντας τα αναποτελεσματικά) ή να προκαλέσουν παρενέργειες. Ορισμένα χάπια διατροφής έχουν αναφερθεί από τους πελάτες για να επηρεάσουν τον έλεγχο των γεννήσεων, ενώ μερικά έχουν θεωρηθεί ασφαλή. Επειδή δεν υπάρχει δοκιμή FDA για όλα τα χάπια διατροφής, η εμπειρία των χρηστών είναι συχνά τα καλύτερα διαθέσιμα δεδομένα.

Πώς τα συμπληρώματα διατροφής επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του ελέγχου των γεννήσεων

Δεν είναι μια συζήτηση που συχνά είχε ή καν μελετηθεί, αλλά ίσως είναι αυτή που πρέπει να είναι. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα του ελέγχου των γεννήσεων; Αυτό που μπορεί να προκαλέσει την παρέμβαση είναι εάν τα αντισυλληπτικά χάπια και τα χάπια καυσαερίων μεταβολίζονται από το ήπαρ, διότι αυξάνουν την ικανότητα του ήπατος να διασπά τα οιστρογόνα, μειώνοντας έτσι τα επίπεδα των οιστρογόνων και επομένως έχοντας τον κίνδυνο μειωμένης αποτελεσματικότητας. Και επειδή αυτή η θεωρία πηγαίνει και οι δύο τρόποι, μερικοί έλεγχοι γεννήσεων μπορεί να παρεμβαίνουν στην αποτελεσματικότητα των λιπών καυστήρα λίπους επίσης.

Πώς να συνδυάσετε ασφαλώς τα αντισυλληπτικά χάπια και τα χάπια καυσαερίων

Η ανάμειξη του ελέγχου των γεννήσεων και των χαπιών του καυστήρα μπορεί να ακούγεται σαν ένα αρκετά επικίνδυνο πράγμα. Ωστόσο, μπορεί να γίνει σχετικά με ασφάλεια και δεν θα υπάρξουν πραγματικά προβλήματα αν γνωρίζετε τι κάνετε. Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες πολλών ανθρώπων είναι εάν είναι ασφαλής ή όχι. Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς πεποιθήσεις, η ανάμειξη τόσο των αντισυλληπτικών όσο και των χαπιών καυσαερίων μπορεί συχνά να είναι τέλεια. Φυσικά, η ασφαλή ανάμιξη και των δύο είναι κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί πριν το κάνετε. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αναμειγνύετε με ασφάλεια τα αντισυλληπτικά και τα χάπια λίπους καυστήρα χωρίς να έχετε αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας:

  • Να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες στις ετικέτες.

Ξεκινήστε βεβαιώνοντας ότι έχετε διαβάσει την ετικέτα των χαπιών που έχετε επιλέξει. Πολλά χάπια θα σας δώσουν σαφείς οδηγίες σχετικά με το αν θα πρέπει να τα αναμίξετε με άλλα χάπια, αν και ορισμένα χάπια θα σας δώσουν πολύ ασαφείς οδηγίες και θα μείνετε αμηχανία όπως και πριν, για το εάν ή όχι ασφαλές να τα αναμίξετε. Εάν η ετικέτα υπαγορεύει ότι το χάπι μπορεί να ληφθεί με άλλα χάπια χωρίς παρενέργειες, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει. Εάν αναφέρεται διαφορετικά, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τις οδηγίες.

  • Επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Πριν εξετάσετε ακόμη και την ανάμειξη χάπια ελέγχου γεννήσεων με χάπια διατροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας. Ακόμα κι αν τα χάπια εξηγούν ότι είναι ασφαλές να τα αναμίξετε με άλλα χάπια, θα πρέπει να το ελέγξετε ακόμα και με το γιατρό σας. Αυτό είναι σημαντικό επειδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ορισμένα χάπια καθίστανται αναποτελεσματικά όταν αναμειγνύονται με άλλα χάπια ή μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές παρενέργειες. Ο γιατρός σας θα μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το ποια χάπια ελέγχου των γεννήσεων και τα χάπια διατροφής είναι στην πραγματικότητα ασφαλή να αναμειγνύονται.

  • Πάρτε τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων και χάπια λίπους ώρες μακριά.

Μια βασική πρόταση από διάφορους γιατρούς είναι να πάρετε το χάπι ελέγχου των γεννήσεων έως και τρεις ώρες αφού πάρετε το χάπι διατροφής. Για να είστε στην ασφαλή πλευρά, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί καλά στη μείωση της αλληλεπίδρασης των βασικών στοιχείων και στα δύο χάπια του σώματος, μειώνοντας έτσι τις ανεπιθύμητες ενέργειες (και κατ ‘επέκταση τις παρενέργειες που μπορεί να αντιμετωπίσετε).

Η κατώτατη γραμμή

Η χρήση χάπια ελέγχου των γεννήσεων μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε πρόσθετο κέρδος βάρους, το οποίο μπορεί να ενοχλεί για μερικά θηλυκά. Αυτό το κέρδος βάρους μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως η έλλειψη ύπνου, το άγχος ή η άσκηση πολύ λίγων. Επιλέγοντας ένα κατάλληλο χάπι καυστήρα λίπους, ασκώντας καθημερινά και τρώγοντας μια ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για την αποφυγή αυτού του ανεπιθύμητου κέρδους βάρους. Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ελέγχου της γέννησής σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>