οφέλη συμπλήρωμα γλυκομαννάνη ως φυσικό διαιτητικό

Μία από τις φυσικές διαιτητικές ίνες που αξιώνεται ότι είναι ένας αποτελεσματικός καυστήρας βάρος είναι οφέλη συμπλήρωμα γλυκομαννάνη.

Γλυκομαννάνη καταφέρνει να σκοτώσει μερικά άλλα προβλήματα. Πρώτον, δεν υπάρχουν προβλήματα με την αφυδάτωση και ενώ η συνιστώσα θα απορροφήσει αρχικά υγρά, το σώμα κάτω κάτω το έντερο απορροφά νερό. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για τον καθένα να χάσουν βάρος. Εδώ, θα σας μοιραστεί τις πληροφορίες. Έτσι, βρείτε τα οφέλη των συμπληρωμάτων γλυκομαννάνη για φυσικό διατροφικό σας πρόγραμμα.

Τι είναι η γλυκομαννάνη;

Γλυκομαννάνη είναι ένα σάκχαρο που κατασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού konjac που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή ιαπωνική μαγειρέματος ως πυκνωτικό ή πηκτωτικό παράγοντα. Είναι τόσο διάσημη στην Ιαπωνία ότι έχει ακόμα και τη δική παρατσούκλι της ως σκούπα των εντέρων. Αυτό σας δίνει μια καλή ιδέα για το πώς λειτουργεί. Για μόλις λίγες θερμίδες, γλυκομαννάνη δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας από την απορρόφηση του νερού και επεκτείνεται για να σχηματίσουν μια ογκώδη ίνα στο στομάχι σας.

Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα, σε μίγματα ποτών και προστίθεται στα τρόφιμα, όπως τα ζυμαρικά και το αλεύρι. Είναι επίσης το κύριο συστατικό σε ζυμαρικά Shirataki. Glucomannan περιλαμβάνει 40% του ξηρού βάρους του γιαμ ελέφαντα, η οποία είναι αρχικά από τη Νοτιοανατολική Ασία. Έχει μια μακρά ιστορία της χρήσης σε φυτικά μείγματα και παραδοσιακά φαγητά όπως το τόφου, ζυμαρικά, και konjac ζελέ.

Τα οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τυχόν απαιτήσεις για την υγεία προϊόν γλυκομαννάνη ή απώλεια βάρους, οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

παρενέργειες γλυκομαννάνη

Γλυκομαννάνη μπορεί να προκαλέσει κάποια κοιλιακή παρενέργειες, αλλά είναι ασφαλές να λάβει ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Είναι ένα φυσικό προϊόν χωρίς διεγερτικά. Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της γλυκόζης. Είναι μια διαλυτή ίνα, το οποίο σημαίνει ότι αποβάλλεται από το σώμα αντί να αποθηκεύονται. Βοηθά με την κανονικότητα. Οι δοσολογίες μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ατομικές ανοχή. Ξεκινήστε αργά και να αυξήσει σταδιακά, αν θέλετε. Μην παίρνετε περισσότερο από τη μέγιστη συνιστώμενη δόση. Πάντα να πίνετε άφθονο νερό κατά τη λήψη γλυκομαννάνη.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε γλυκομαννάνη;

Σύμφωνα με τα στοιχεία, γλυκομαννάνη είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα απώλεια βάρους. Ωστόσο, το ίδιο όπως και με οποιαδήποτε στρατηγική απώλειας βάρους, δεν λειτουργεί μεμονωμένα. Ο μόνος γνωστός τρόπος για να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα είναι να κάνετε μια μόνιμη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Γλυκομαννάνη μπορεί να βοηθήσει να γίνει αυτό πιο εύκολο, αλλά δεν θα λειτουργήσει θαύματα από μόνη της.

Αγοράστε το συμπλήρωμα Glucomannan

Σας συνιστούμε να αγοράσετε την Πρωτο-Col SLimFizz ως συμπλήρωμα Glucomannan. Αυτό το πρωτο-Col SlimFizz προσφέρει πολύ ασφαλή και φυσικό συμπλήρωμα για εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτο-Col SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Εμπιστευτείτε το και κάντε κλικ στους συνδέσμους για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αρχικού πρωτο-Col SlimFizz. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>