Οφέλη γλυκοζαμίνης για αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδα.

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής. Αυτό το άρθρο εξετάζει τα οφέλη της γλυκοζαμίνης για αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδα. Οι φαρμακευτικές εταιρείες προωθούν τα συμπληρώματα γλυκοζαμίνης ως θεραπεία για την οστεοαρθρίτιδα εδώ και πολλά χρόνια. Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο επένδυση του χόνδρου των επιφανειών των αρθρώσεων είναι λεπτός λόγω των οστών που τρίβονται ο ένας στον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λήψη γλυκοζαμίνης για την οστεοαρθρίτιδα είναι μια από τις πιο κοινές μορφές συμπληρωματικής ιατρικής στις δυτικές κοινωνίες. Διαβάστε παρακάτω για τα πλεονεκτήματα της γλυκοζαμίνης για αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδα.

Τι είναι η γλυκοζαμίνη;

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα μόριο που εμφανίζεται φυσικά μέσα στο σώμα σας, αλλά είναι επίσης ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής. Η γλυκοζαμίνη είναι ζωτικής σημασίας για την κατασκευή του χόνδρου. Ο χόνδρος είναι ένας εύκαμπτος, σκληρός συνδετικός ιστός που βρίσκεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτός ο σκληρός, ελαστικός ιστός λειτουργεί ως μαξιλάρι στα άκρα των μακριών οστών όπου συναντούν αρθρώσεις. Η γλυκοζαμίνη, ειδικά η θειική γλυκοζαμίνη, εκχυλίζεται από τα κελύφη των οστρακοειδών για να κάνει συμπληρώματα διατροφής. Σε ορισμένα συμπληρώματα διατροφής, η γλυκοζαμίνη μπορεί να συνδυαστεί με άλλα συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της θειικής χονδροϊτίνης. Η χονδροϊτίνη είναι μια παρόμοια ουσία με τη γλυκοζαμίνη και βρίσκεται φυσικά και στις αρθρώσεις.

Τα οφέλη της γλυκοζαμίνης για την υγεία των αρθρώσεων

Καθώς μεγαλώνετε, τα επίπεδα γλυκοζαμίνης στο σώμα σας πέφτουν. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, αυτό παίζει ρόλο στην αποξήρανση των αρθρώσεων και στη συνέχεια αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πραγματικά τα οφέλη της γλυκοζαμίνης στις αρθρώσεις. Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια μορφή επιδείνωσης των αρθρώσεων, μια κατάσταση στην οποία οι επιφάνειες των αρθρώσεων του χόνδρου φέρουν λεπτή μορφή λόγω των οστών που τρίβονται μεταξύ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οστεοαρθρίτιδα προκαλείται επίσης από τη μειωμένη παραγωγή πρωτεογλυκάνης, ενός ουσιαστικού συστατικού του χόνδρου, καθώς γερνάμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων. Η φυσική γλυκοζαμίνη στο σώμα σας είναι απαραίτητη για τη βιοσύνθεση της πρωτεογλυκάνης. Εάν τα επίπεδα γλυκοζαμίνης στο σώμα σας έχουν μειωθεί, μπορείτε ακόμα να λάβετε τα οφέλη της γλυκοζαμίνης για την υγεία των αρθρώσεων, λαμβάνοντας συμπλήρωμα γλυκοζαμίνης. Το συμπλήρωμα γλυκοζαμίνης μπορεί να αυξήσει την ποσότητα του χόνδρου και του αρθρικού υγρού που διατηρεί κάποιος, βοηθώντας στην πρόληψη της διάσπασης των αρθρώσεων και την ανακούφιση του πόνου. Δεδομένου ότι η κοινή αλλοίωση και η απώλεια χόνδρου είναι κοινές αιτίες της οστεοαρθρίτιδας, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι μελέτες υποδηλώνουν ότι οι ιδιότητες οικοδόμησης χόνδρου είναι σημαντικοί τρόποι για να διευκολύνουν φυσικά τα συμπτώματα της πάθησης. Τα άτομα με σοβαρό πόνο στις αρθρώσεις θα επωφεληθούν από τη συμπλήρωση γλυκοζαμίνης. Πολλές αναθεωρήσεις αναφέρουν εύρεση ανακούφισης από πόνο μέσα σε μόλις έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Πώς να αποκτήσετε τις παροχές γλυκοζαμίνης από το συμπλήρωμα

Το Projoint Plus είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για την υγεία των αρθρώσεων που αποτελείται από φυσικά συστατικά όπως η γλυκοζαμίνη. Τα συστατικά Projoint Plus προάγουν την ευελιξία, την κινητικότητα αρθρώσεων και την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων. Επιπλέον, είναι ασφαλή και κατάλληλα για χρήση από οποιονδήποτε. Ακολουθεί λίστα των συστατικών του Projoint Plus:

 • Γλυκοζαμίνη.
 • Θειική χονδροϊτίνη.
 • Εκχύλισμα Boswellia.
 • Κουρκούμη.
 • Bromelain.
 • Κερσετίνη.
 • Μεθειονίνη.

Προνόμια Projoint Plus:

 • Περιέχει διάφορες ενώσεις απαραίτητες για την υγεία των αρθρώσεων.
 • Ταχύτερη δράση από τα άλλα συμπληρώματα των αρθρώσεων στην αγορά.
 • Προωθεί την επούλωση.
 • Ελαχιστοποιεί τη φλεγμονή.
 • Βελτιώνει την κινητικότητα και την ευελιξία.
 • Αποτρέπει την εκφύλιση των αρθρώσεων.

Πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά το Projoint Plus προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτά τα οφέλη. Θα χρειαστούν περίπου δύο με τρεις εβδομάδες για να δουν τα πραγματικά θετικά αποτελέσματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Projoint Plus.

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>