Οφέλη από το nopal για απώλεια βάρους

Ξέρετε τι είναι το nopal; Και έχετε ακούσει ποτέ για τις χρήσεις του nopal για απώλεια βάρους; Το Nopal ανήκει στην οικογένεια των κάκτων των φραγκοσυκιών και είναι εγγενές στο Μεξικό και τις νοτιοδυτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Νότιας Αφρικής. Διάφοροι ιθαγενείς πληθυσμοί σε όλη την ιστορία χρησιμοποίησαν το nopal ως φαρμακευτικό φυτό, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού πληθυσμού Nahutal του Μεξικού. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το φυτό ως αυτόνομο συμπλήρωμα ή ως συστατικό σε συμπληρώματα απώλειας βάρους. Πριν καταναλώσετε nopal για απώλεια βάρους, ωστόσο, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας.

Εύκολος τρόπος για να φάτε nopal για απώλεια βάρους

Ο φραγκόσυκος κάκτος είναι ένα βασικό στοιχείο της διατροφής του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως μια εξωτική, γκουρμέ και υγιεινή προσθήκη στη διατροφή κάποιου. Το φυτό φραγκοσυκιών έχει τρία διαφορετικά εδώδιμα τμήματα: το μαξιλάρι του κάκτου (nopal), το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί όπως ένα λαχανικό, τα πέταλα των λουλουδιών, τα οποία μπορούν να προστεθούν στις σαλάτες, και το αχλάδι (τόνος) αντιμετωπίζονται σαν φρούτα. Αναπτύσσονται άγρια ​​σε όλο το νοτιοδυτικό τμήμα της Αμερικής, μέχρι τη Νότια Αμερική και μέχρι τον Καναδά. Αυτά που μπορείτε να βρείτε σε ένα τοπικό κατάστημα ή την αγορά αγροτών θα προέρχονται σίγουρα από ένα εμπορικό μηχάνημα nopal.

  • Τα μαξιλάρια ή τα nopales.

o Αγοράστε ή ρίξτε μερικές φουντουκιές. o Αφαιρέστε τις σπονδυλικές στήλες από το μαξιλάρι χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή λαχανικών ή ένα μαχαίρι ξεφλούδισμα. o Εκτελέστε το μαξιλάρι κάτω από δροσερό νερό. Ξεφλουδίστε ή αποκόψτε τυχόν αποχρωματισμούς ή μώλωπες. o Κόψτε ή κόψτε τα μαξιλάρια (σκουπίστε τη λεπίδα του μαχαιριού μετά από κάθε φέτα, καθώς μπορεί να υπάρχουν μικρές σπονδυλικές στήλες) ή αφήστε τις ολόκληρες, ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιήσετε για τα nopales. o Μαγειρέψτε τα nopales. Μπορούν να είναι είτε βρασμένα ή ψημένα στη σχάρα, καθώς και αναμειγνύονται με άλλα συστατικά για να κάνουν μοναδικά, ικανοποιητικά και υγιεινά πιάτα.

  • Φραγκόσυκο.

o Αγορά ή συγκομιδή ορισμένων φραγκοσυκιών. o Αφαιρέστε τις σπονδυλικές στήλες. o Δέστε τα αχλάδια. o Κόψτε το αχλάδι σε φέτες ή κολλήστε σε ένα πιρούνι ή ένα σουβλάκι και σερβίρετε.

Το Nopal πραγματικά βοηθάει στην απώλεια βάρους

Ο κάκτος Nopal περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ίνες. Ως εκ τούτου, η επίδραση του nopal για την απώλεια βάρους είναι αρκετά σημαντική, πωλείται ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους από πολλές εταιρείες. Το φυτό είναι εμπλουτισμένο με φυτικές ίνες. Δύο κύρια πλεονεκτήματα του nopal για απώλεια βάρους προσφέρονται από την παρουσία ινών. Πρώτον, η περιεκτικότητα σε ίνες βελτιώνει την πέψη και σας δίνει την αίσθηση ότι είναι γεμάτη (μειώνει την επιθυμία για φαγητό), αποτρέπει επίσης την απορρόφηση λίπους στο σώμα. Ένα από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται να χάσουν βάρος είναι η καταπολέμηση της επιθυμίας για φαγητό. Είναι δύσκολο να καταπολεμήσουν τον πειρασμό και να καταλήξουν σε αυτό. Με τον κάκτο Nopal, η όρεξή σας καταστέλλεται. Το φυτό έχει επίσης θετική επίδραση στον μεταβολικό ρυθμό του σώματος. Αυξάνει τη διαδικασία που οδηγεί στην καύση των λιπών με ταχύτερο ρυθμό. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη οξείδωση των αποθηκευμένων λιπών, επιταχύνοντας έτσι την απομάκρυνσή τους από το σώμα. Μειώνει επίσης τα επίπεδα ολικής χοληστερόλης ενώ μειώνει τη συγκέντρωση λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας. Δεδομένου ότι η λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας έχει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του σωματικού βάρους, η μονάδα σας παρέχει τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Μορφές και δόσεις

Τα οφέλη του Nopal cactus για απώλεια βάρους μπορούν να ληφθούν με διάφορους τρόπους. Ο πιο προφανής τρόπος – ο οποίος προσφέρει επίσης τα καλύτερα οφέλη για την υγεία – είναι η κατανάλωση του κάκτου απευθείας. Μπορείτε επίσης να πάρετε συμπληρώματα σε κάψουλα, σκόνη, εκχύλισμα, ακόμα και υγρή μορφή. Απαιτούνται περισσότερες έρευνες για τον προσδιορισμό ασφαλών και αποτελεσματικών δόσεων από κάθε μορφή κάκτου. Τα περισσότερα συμπληρώματα συνιστούν συνήθως τη λήψη τουλάχιστον μιας δόσης 500-650 mg σε καθημερινή βάση. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>