Οφέλη από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους δρομείς

Τι πιστεύετε για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους δρομείς; Είναι απαραίτητο γι ‘αυτούς; Στην πραγματικότητα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ απαραίτητη από τους δρομείς για να επιτύχει κορυφαία απόδοση. Μην νομίζετε ότι η πρωτεΐνη είναι μόνο για bodybuilders. Όλοι οι αθλητές, ειδικά οι δρομείς, μπορούν επίσης να επωφεληθούν σημαντικά από τη συμπλήρωση πρωτεϊνών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε λάτρης του αθλήματος πρέπει να αρχίσει να εξετάζει τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος για τους δρομείς.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για δρομείς: βοηθώντας την απόδοση και την ανάκτηση

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι βολική και υψηλής ποιότητας, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τους μύες σας σε λειτουργία επισκευής αμέσως μετά την άσκηση. Και τα οφέλη της είναι ιδιαίτερα συναφή με τον σύγχρονο δρομέα, ο οποίος κατανοεί τη σημασία της διασταυρούμενης κατάρτισης και της δύναμης εργασίας. Η δύναμη και η προετοιμασία, ειδικότερα, σκορπίζουν τους μυς προκειμένου να αναπτυχθούν πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά. Για να συμβεί αυτό, όμως, η πρωτεΐνη είναι και πάλι το βασικό συστατικό. Τα καλά συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους δρομείς είναι επίσης εύκολο να αναμειχθούν και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μια βολική πηγή πρωτεΐνης όταν και όπου χρειάζεστε αμέσως μετά από ένα τρέξιμο.

Μερικά οφέλη από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τους δρομείς

Εδώ είναι τα κύρια οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τους δρομείς:

  • Ο ορός γάλακτος είναι μια πλήρης και βολική πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Προσφέρει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται για την κατασκευή ορμονών, νευροδιαβιβαστών και αντισωμάτων, καθώς και ισχυρών μυών και οστών.

Επιπλέον, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται γρήγορα από το σώμα – καθιστώντας την ιδανική για μετα-τρέξιμο όταν το σώμα σας δεν θέλει να εργαστεί για να αφομοιώσει τα τρόφιμα.

  • Ορός γάλακτος ενισχύει την αποκατάσταση. Οι μελέτες δείχνουν σταθερά ότι η πρωτεΐνη ενισχύει την απορρόφηση υδατανθράκων, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποθέματα γλυκογόνου θα επαναπληρώνονται πιο γρήγορα.

Ένα κούνημα πλούσιο σε υδατάνθρακες είναι καλό. ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες ένα που περιέχει κάποια πρωτεΐνη είναι καλύτερο. Επιπλέον, η πρωτεΐνη βοηθά στην αποκατάσταση των μυών μετά την εκτέλεση.

  • Ο ορός γάλακτος έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει δυναμικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο ορός γάλακτος είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές για τα δομικά στοιχεία της γλουταθειόνης, ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά μέσα στο σώμα που πρέπει να γίνει από το σώμα.

Τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά σημαίνουν ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, ο ορός γάλακτος περιέχει πρωτεΐνες όπως β-λακτοσφαιρίνη που έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν θετικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει επίσης γλουταμίνη, η οποία επίσης βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν επιλέξετε να συμπεριλάβετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος στη ρουτίνα αποκατάστασης μετά την προπόνηση ή μετά την προπόνηση, συνιστούμε να επιλέξετε τη σωστή πρωτεΐνη ορού γάλακτος για δρομείς που είναι από φυσικά γαλακτοκομικά προϊόντα (χωρίς πρόσθετες ορμόνες, στεροειδή ή αντιβιοτικά), μη υδρολυμένη , μη μετουσιωμένο και δεν περιέχει σάκχαρα ή τεχνητά γλυκαντικά ή αρτύματα.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για δρομείς: ένα από τα κορυφαία συνιστώμενα συμπληρώματα

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι πλούσια πηγή αμινοξέων, η οποία απαιτείται από τους μυς για αποκατάσταση και ανάπτυξη. Ως δρομέας, στην πραγματικότητα καταστρέφετε μέρος του μυϊκού ιστού και αυτό πρέπει να επισκευαστεί. Οι πρωτεϊνικές πηγές πρωτεϊνών είναι σημαντικές, όπως αυτές που προέρχονται από το κρέας και τα αυγά – ωστόσο, το πλεονέκτημα της πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε σχέση με άλλες πηγές είναι ότι απορροφάται πολύ γρήγορα από το σώμα, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για ανάκαμψη για την πρόληψη των πόνων και των πόνων την επόμενη μέρα. Για να μην αναφέρουμε πολλές μελέτες έχουν επίσης επικυρώσει τη μεγάλη σημασία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για δρομείς που χτίζει άπαχο μυϊκή μάζα και δεν συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>