Οι χρήσεις της κρέμας capsicum

Η κρέμα Capsicum έχει μελετηθεί ως πιθανή επιλογή θεραπείας για τη μείωση του πόνου σε λίγες συνθήκες. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε πικάντικα πιάτα σε όλο τον κόσμο, το capsicum έχει επίσης έναν εκπληκτικό ρόλο στον ιατρικό κόσμο. Μόλις εξαχθεί το καψικό, μπορεί να γίνει κρέμες και πηκτές για χρήση ως θεραπεία ανακούφισης του πόνου.

Τι είναι το καψικό και πώς λειτουργεί;

Το Capsicum είναι ένα συμπλήρωμα βοτάνων που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του μετα-ερπητικού πόνου (έρπητα ζωστήρα), κυκλοφορικών προβλημάτων (περιφερικών), διαταραχών πήξης, διάρροιας, προβλημάτων πέψης, ινομυαλγίας (τοπικής), καρδιακής νόσου (πρόληψη), νευραλγίας ), σύνδρομα πόνου (τοπικά), prurigo nodularis, ημικρανία (ενδορινική). Το Capsicum είναι αποτελεσματικό για την ανακούφιση από τον πόνο. Το Capsicum διατίθεται με τα ακόλουθα διαφορετικά εμπορικά σήματα: Αφρικανικές τσίλι, καψαϊκίνη, καγιέν, πιπέρι τσίλι, πράσινη πιπεριά τσίλι, μεξικάνικες τσίλι, πάπρικα, πιμιντέ και κόκκινη πιπεριά.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κρέμα capsicum;

Όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, η κρέμα καψακίου φαίνεται να προκαλεί τοπική απευαισθητοποίηση μετά από μια περίοδο αρχικού ερεθισμού. Η κρέμα Capsicum λέγεται ότι ανακουφίζει τον πόνο που προκύπτει από ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, όπως:

 • Πόνος στην πλάτη.
 • Οίδημα.
 • Πονοκέφαλοι, όπως οι πονοκέφαλοι των ομάδων.
 • Πόνος στις αρθρώσεις, όπως πόνος στο γόνατο.
 • Νευροπάθεια.
 • Οστεοαρθρίτιδα.
 • Ρευματοειδής αρθρίτιδα.
 • Σκιατικά.
 • Έρπητα ζωστήρα (μετα-ερπητική νευραλγία).
 • Τεντονίτιδα, όπως αγκώνα τένις.
 • Νευραλγία τριδύμου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα capsicum

Για τους περισσότερους τύπους ανακούφισης πόνου, ο γιατρός σας μπορεί να σας προτείνει να δοκιμάσετε κρέμα, λοσιόν, γέλη ή αλοιφή capsicum. Συνήθως δεν χρειάζεστε συνταγή. Για τη θεραπεία πονοκεφάλων, θα βουτήξετε λίγο κρέμα κασσιτέρου μέσα στα ρουθούνια σας. Διαφορετικά, θα το τρίψετε επιμελώς στο δέρμα σας στην περιοχή όπου θα τραυματιστείτε, πολλές φορές την ημέρα. Πλύνετε τα χέρια σας πριν και μετά τη χρήση κρέμας capsicum και κρατήστε το μακριά από τα μάτια και το στόμα σας. Το Capsicum έρχονται επίσης ως μπαλώματα. Έχουν υψηλότερα επίπεδα καψικού από τις κρέμες. Ο γιατρός σας μπορεί να το προτείνει για τη μετεγχειρητική νευραλγία ή άλλες μακροχρόνιες καταστάσεις όπως η διαβητική νευροπάθεια. Μπορείτε να πάρετε μόνο το patch capsicum στο γραφείο ενός γιατρού. Ο γιατρός θα μουτρήσει την περιοχή πριν την εφαρμόσει. Αναμείνετε τη διαδικασία για περίπου 2 ώρες. Το έμπλαστρο capsicum μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου για έως και 3 μήνες. Αποφύγετε να αγγίζετε το έμπλαστρο όσο βρίσκεται στο δέρμα σας.

Σπιτική κρέμα καψικιού

Ορισμένα πρόσωπα επιλέγουν να κάνουν κρέμα capsicum στο σπίτι αντί να το αγοράζουν στο κατάστημα. Η σπιτική κρέμα καψικού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Σπιτικές κρέμες:

 • Χρησιμοποιήστε όλα τα φυσικά συστατικά. Η σπιτική κρέμα capsicum χρησιμοποιεί γνωστά συστατικά, όπως σκόνη καγιέν και λάδι καρύδας, τα οποία βρίσκονται στο κελάρι σας.
 • Μπορεί να ρυθμιστεί για ισχύ. Όπως και κάθε άλλη συνταγή, η συνταγή για την κρέμα capsicum μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η ποσότητα του καγιέν μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί για να καταστήσει την κρέμα περισσότερο ή λιγότερο ισχυρή.
 • Μπορεί να γίνει σε μεγάλες ποσότητες. Μια ενιαία παρτίδα σπιτικής κρέμας capsicum μπορεί να είναι περισσότερο από 18 oz. Τα προϊόντα που πωλούνται εξωχρηματιστηριακά πωλούνται συνήθως σε σωληνάρια 1 έως 2 οζ. Έχει μεγάλη ποσότητα κρέμας capsicum προτιμάται για άτομα που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν σε μια μεγάλη περιοχή, όπως η χαμηλή πλάτη ή ο ώμος, για αρκετές ημέρες στη σειρά.
 • Είναι λιγότερο δαπανηρή. Τα εξωχρηματιστηριακά προϊόντα τυπικά πωλούν για $ 6 έως $ 10 ανά ουγγιά. Μια σπιτική κρέμα θα κοστίσει λιγότερο από $ 1 την ουγγιά.

Το Capsicum είναι πράγματι ένα φυτικό συμπλήρωμα με πολλά οφέλη για την υγεία. Βεβαιωθείτε ότι τα συμπληρώματα capsicum είναι πάντα διαθέσιμα στο σπίτι σας με τη μορφή κρέμας ή χάπι. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα του capsicum, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>