Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε σκληρότερες στύσεις

Αρχίζετε να απογοητεύεστε και να αναρωτιέστε πώς να κάνετε πιο σκληρές στύσεις; Λοιπόν υποσχόμαστε ότι θα βρείτε τη λύση σε αυτό το άρθρο. Οι στύσεις είναι περίπλοκες. Το κεφάλι, η καρδιά, οι ορμόνες, τα αιμοφόρα αγγεία και περίπου ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα πρέπει να συνεργαστούν απόλυτα για να τραβήξουν από αυτό το τρελό πράγμα που ονομάζουμε στύση – οπότε μην πιέζετε αν τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως έχει προγραμματιστεί. Συμβαίνει. Η φαρμακευτική αγωγή είναι ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων στύσης – και θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας – αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Όταν ρωτάτε πώς να πάρετε σκληρότερες στύσεις, μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το να μην μπορείς να πάρεις σκληρά ή να μένεις σκληρά μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι μέρη του τρόπου ζωής σας, αιτίες που σχετίζονται με την υγεία ή μερικές άλλες καταστάσεις που παρεμποδίζουν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι:

  • Μπορεί να πάρει σκληρή στύση, αλλά στη συνέχεια χάνετε την στύση σας προτού θέλετε. ή
  • Δεν μπορείτε να πάρετε καμία στύση στην πρώτη θέση που είναι αρκετά ισχυρή για να κάνετε σεξ.

Ορισμένες αιτίες των προβλημάτων στύσης θα σημαίνουν ότι δεν μπορείτε να πάρετε σκληρά καθόλου (όπως πιο σοβαρά σωματικά προβλήματα) και μερικοί μπορεί να σημαίνουν ότι μπορείτε να πάρετε σκληρά αλλά όχι σταθερά (πιο συνηθισμένα για ψυχολογικά αίτια). Πάρτε για παράδειγμα το κάπνισμα, το υπερβολικό βάρος, την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, το διαβήτη, τα φάρμακα και την ηλικία. Μόλις αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση, είναι φυσιολογικό να ρωτάτε πώς να κάνετε πιο σκληρές στύσεις.

7 τρόποι για το πώς να πάρει πιο σκληρές στύσεις

Εδώ είναι επτά μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πάρετε σκληρότερες στύσεις:

  • Μέθοδος ένα: Σταματήστε το κάπνισμα

Αυτό θα εξαλείψει τον κίνδυνο βλάβης στα αιμοφόρα αγγεία του πέους σας από τις τοξίνες στα τσιγάρα.

  • Μέθοδος 2: Να ασκείστε τακτικά.

Η αερόβια άσκηση θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των αγγείων σας και στη μείωση του κινδύνου αθηροσκλήρωσης. Η προσθήκη κάποιων ασκήσεων πυελικού πυθμένα kegel θα ενισχύσει τους μυς του πέους που διατηρούν το αίμα.

  • Μέθοδος 3: Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ.

Η αποφυγή υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ θα διασφαλίσει ότι το νευρικό σας σύστημα και το πέος σας παραμένουν ανεπηρέαστα. Μια ήπια ποσότητα αλκοόλ θα γεμίσει ακόμη και το παιχνίδι σας καθώς είναι φυσικό χαλαρωτικό.

  • Μέθοδος τέσσερα: Διατηρήστε μια υγιή μάζα σώματος.

Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν έχετε υπερβολικό σωματικό λίπος, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα. Αυτό το υψηλότερο οιστρογόνο και η χαμηλότερη ισορροπία τεστοστερόνης είναι αυτό που απειλεί τη στύση σας.

  • Μέθοδος πέντε: Προσθέστε σκούρα μούρα στη διατροφή σας.

Τα μούρα, όπως τα βακκίνια, περιέχουν την αντιοξειδωτική ανθοκυανίνη, η οποία μειώνει τα επίπεδα ελεύθερων ριζών (επιβλαβείς για την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου) και επιτρέπει καλή ροή αίματος στο πέος.

  • Μέθοδος έξι: Ο καλός έλεγχος των υποκείμενων συνθηκών υγείας.

Η επίτευξη καλού ελέγχου οποιασδήποτε πάθησης που επηρεάζει τα αιμοφόρα αγγεία σας, όπως διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση ή αυξημένη χοληστερόλη, επιτρέπει καλύτερες στύσεις ελαχιστοποιώντας μακροχρόνιες αγγειακές βλάβες.

  • Μέθοδος επτά: Αποχή για μερικές ημέρες.

Κρατώντας μακριά από τον αυνανισμό και το σεξ για λίγες μέρες, θα φτάσετε σε ένα μεγαλύτερο, πιο καταπραϋντικό πέος απ ‘ότι αν σηκώσατε το κακό chap πολλές φορές την ημέρα. Το μειονέκτημα, φυσικά, είναι ότι τα πράγματα μπορεί να έχουν τελειώσει πριν το ξέρεις.

Η σκληρότητα είναι πιο σημαντική από το μέγεθος ή τη συχνότητα

Κύριοι, δεν είναι το μέγεθος ή η συχνότητα που έχει σημασία, αλλά η σκληρότητα της στύσης του πέους σας. Υπάρχει ακόμη και αξιολόγηση χρησιμοποιώντας τη κλίμακα σκληρότητας στύσης από το βαθμό 1 έως το βαθμό 4. Έτσι, αν είναι για τη δική σας υπερηφάνεια ή την ευτυχία του συζύγου σας, αξίζει να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πώς να πάρει σκληρότερες στύσεις. Βρείτε περισσότερες συμβουλές εμπειρογνωμόνων κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>