Οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιείται CLA 1000mg

Για όσους από εμάς δεν τρώμε κρέας και γαλακτοκομείο τακτικά, η συμπλήρωση με CLA 1000mg μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Αλλά γιατί να χρησιμοποιήσετε CLA 1000mg; Βρείτε τους λόγους εδώ. Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), μια ελαφρώς αλλοιωμένη μορφή του λινολεϊκού οξέος των βασικών λιπαρών οξέων, είναι γνωστό για τα οφέλη για την υγεία του όσον αφορά την παροχή υποστήριξης για υγιή σύνθεση σώματος και τόνο. Το CLA μπορεί να ληφθεί από κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ωστόσο, τα περισσότερα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα σήμερα περιέχουν χαμηλά επίπεδα CLA. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι προτείνεται να χρησιμοποιούν συμπληρώματα προκειμένου να ανταποκριθούν στην καθημερινή τους ανάγκη πρόσληψης CLA. Τα συμπληρώματα CLA διατίθενται σε διάφορες ιδιότητες. Αλλά μέχρι στιγμής, το CLA 1000mg είναι το πιο συνιστώμενο να ληφθεί από τους διατροφολόγους. Ο συνιστώμενος τρόπος χρήσης του CLA 1000mg είναι ο συνδυασμός του με μια δίαιτα με μειωμένη θερμίδα και καθημερινό πρόγραμμα άσκησης.

Πόσο CLA πρέπει να πάρετε;

Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι 3000 χιλιοστόγραμμα, ή τρία γραμμάρια CLA, είναι η σύσταση για μείωση του λίπους. Αυτές οι δόσεις χωρίζονται σε τρεις ξεχωριστές δόσεις την ημέρα με τα γεύματα. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται το CLA 1000mg, το οποίο είναι για ευκολία. Εάν μια κάψουλα ή ένα χάπι περιέχει 1000 mg ενεργού CLA, τότε χρειάζεται μόνο να καταναλώσετε μία κάψουλα με κάθε γεύμα τρεις φορές την ημέρα για να επιτευχθεί η συνιστώμενη ημερήσια δόση των 3000 mg. Διατηρώντας τις δόσεις σας μέσα στις παραμέτρους 3000 χιλιοστογράμμων και τις διαιρώντας σε τρεις δοσολογίες ανά ημέρα που λαμβάνονται με τα γεύματα, θα βοηθήσετε το σώμα σας να παράγει περισσότερους μυϊκούς ιστούς. Η μέση συνιστώμενη δόση για ένα άτομο χωρίς γνωστά προβλήματα υγείας είναι 1,4 έως 3 γραμμάρια την ημέρα, που λαμβάνονται με γεύμα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε CLA 1000mg;

Ίσως αναρωτιέστε γιατί χρησιμοποιείτε CLA 1000mg όταν θα μπορούσατε να πάρετε αυτό το λιπαρό οξύ από μια φυσική πηγή; Η συνιστώμενη ποσότητα CLA για να είναι επωφελής για τους στόχους σας είναι μεταξύ 1,4 και 3g ημερησίως που θα ληφθούν από 500g λίπους. Τώρα, αυτό είναι προφανώς πουθενά κοντά στην ύπαρξη υγιεινής επιλογής, επομένως η συμπλήρωση CLA 1000mg είναι η καλύτερη επιλογή.

  • Το CLA υποστηρίζει την απώλεια βάρους.

Αυξάνει την οξείδωση του λίπους, βοηθώντας σας να επιτύχετε τον στόχο σας για καύση λίπους, ειδικά στην κοιλιακή περιοχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά τη φάση κοπής όσο και κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής, όταν μπορεί να θέλετε να περιορίσετε το σωματικό λίπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι το CLA μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από αθλητές ή bodybuilders, οι μη επαγγελματίες αθλητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν επίσης.

  • Το CLA έχει αναβολικά αποτελέσματα.

Το CLA αποτρέπει τη διάσπαση των μυών και βοηθά στην οικοδόμηση άπαχου μυός. Το CLA χρησιμοποιείται από τους bodybuilders για να οδηγήσει τη γλυκόζη στα μυϊκά κύτταρα για να προωθήσει μια αναβολική απόκριση. Γνωρίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να οικοδομήσουν πιο άπαχη σωματική μάζα μειώνοντας το σωματικό λίπος και αυξάνοντας το ρυθμό μεταβολισμού τους: περισσότεροι μύες καίγονται περισσότερο λίπος.

  • Το CLA βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Αν και τα λινελαϊκά οξέα έχουν βρεθεί ότι προάγουν την ανάπτυξη του όγκου, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η CLA στην πραγματικότητα αναστέλλει την ανάπτυξη των όγκων.

  • Το CLA καταπολεμά το άσθμα.

Εκτός από τα άλλα οφέλη, το CLA βοηθά επίσης τους ασθματικούς να αυξήσουν την ανοχή τους κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Έτσι εάν είστε ασθματικοί και πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να προχωρήσετε πέρα ​​από τα όρια για να επιτύχετε τους στόχους σας, σκεφτείτε να πάρετε το CLA για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

  • Το CLA αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Αυτό το συμπλήρωμα μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη: βοηθά τα λιπαρά οξέα και η γλυκόζη να περάσει μέσα από τις μεμβράνες των μυϊκών κυττάρων μακριά από τον λιπώδη ιστό. Ταυτόχρονα, αυτό αποτρέπει την εμφάνιση διαβήτη σε ενήλικες. Γιατί λοιπόν χρησιμοποιείτε CLA 1000mg πριν από κάθε γεύμα; Η κατανάλωση 1 κάψουλας ή χάπι μέχρι τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα θα σας βοηθήσει να χτίσετε μυς και να καψετε λίπος. Είναι συμπλήρωμα που πρέπει να λαμβάνετε τακτικά εάν είστε σοβαροί για την εκπαίδευσή σας και θέλετε να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να πάρετε 1000mg CLA από το συμπλήρωμα

Όχι όλα τα συμπληρώματα CLA περιέχουν 1000 mg ενεργού CLA ανά κάψουλα. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο ποσό του CLA στο συμπλήρωμα σας. Μην συγχέεται με τη συνολική ποσότητα των συστατικών. Για παράδειγμα, ορισμένα δημοφιλή συμπληρώματα CLA περιέχουν 1250mg συστατικών. Από αυτό, το 80% εγγυάται CLA. Έτσι, παίρνετε μια δόση 1000mg CLA. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να πάρετε το συμπλήρωμα CLA, μπορεί να θέλετε να δείτε το συνολικό CLA ανά κάψουλα. Για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο συμπλήρωμα μπορεί να έχει μέγεθος δόσης 3 καψουλών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κάψουλα περιέχει μόνο περίπου 333mg. Είναι ενοχλητικό να πρέπει να παίρνετε 3 κάψουλες ταυτόχρονα. Ωστόσο, εάν απομακρύνετε τη δοσολογία CLA καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι καλύτερο να έχετε 3 καψάκια ανά δοσολογία από μία μεγάλη κάψουλα. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το CLA, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>