Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του Sustanon που πρέπει να λάβετε υπόψη

Κατά την εξέταση των παρενεργειών του Sustanon, παρακαλούμε κατανοήστε ότι η τεστοστερόνη δεν είναι και αυτή καθαυτή κάτι που είναι επιβλαβές. Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιο επίπεδο υπάρχουσας τεστοστερόνης, με τους άνδρες να έχουν επίπεδα πολύ υψηλότερα κατά μέσο όρο από τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις παρενέργειες του Sustanon δεν θα είναι τόσο δραματικές. Αυτό που σημαίνει επίσης είναι ότι πρέπει να αναζητούμε μια αρνητική αλλαγή.

Τι είναι ο Sustanon

Πριν μιλήσετε για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Sustanon, πρέπει πρώτα να μάθετε τι είναι πραγματικά ο Sustanon. Λοιπόν, το Sustanon είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση στον κόσμο. Στην πραγματικότητα δεν είναι ένα φάρμακο per se, μάλλον ένα μείγμα διαφορετικών φαρμάκων, δηλαδή η τεστοστερόνη. Είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες συνθετικές τεστοστερόνες στον κόσμο, διότι τα συστατικά του παρέχουν στον χρήστη τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα θετικά οφέλη της τεστοστερόνης. Αυτό δίνει επίσης στο στεροειδές Sustanon250 το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι έχει πολύ μακρύ χρόνο ημιζωής, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να εγχέουν το υλικό τόσο συχνά όσο θα κάνανε αν έπαιρναν ένα παραδοσιακό αναβολικό στεροειδές. Όσο λιγότερο εισάγετε κάτι στο σώμα σας, τόσο καλύτερα είναι για σας, όταν πρόκειται για παρενέργειες. Επειδή το Sustanon250 είναι ουσιαστικά μόνο μια συμπυκνωμένη έκδοση μιας ομάδας τεστοστερόνη, έχει ένα υψηλό ανδρογόνο περιεχόμενο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αναβολικά στεροειδή. Αυτές οι ανδρογενετικές ιδιότητες, με τη σειρά τους, κάνουν τη Sustanon για πώληση έναν πολύ καλό παράγοντα για τους άνδρες όταν συμπεριλαμβάνονται σε έναν κύκλο εκτός εποχής. Ο κύκλος συσσώρευσης είναι η περίοδος για έναν bodybuilder κατά την offseason, όταν επιχειρούν να χτίσουν μάζα.

5 παρενέργειες Sustanon που πρέπει να ξέρετε

Τα παρακάτω είναι πέντε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν εάν χρησιμοποιείτε σταθερά το Sustanon250:

  • Μιζέρια ανθρώπων.

Όπως συμβαίνει με πολλά άλλα στεροειδή, η γυναικομαστία αποτελεί πραγματική ανησυχία για το Sustanon250. Η γυναικομαστία (ή gyno) είναι το πρήξιμο του ιστού του αρσενικού μαστού και μπορεί να σας δώσει μερικά σοβαρά προβλήματα με το moob. Μπορεί να συμβεί σε ένα μαστό ή και στα δύο, και μπορεί να δημιουργήσει ανομοιογενή ανάπτυξη. Μερικοί χρήστες στεροειδών προσπαθούν να αλλάξουν τη δοσολογία του Sustanon για να διαχειριστούν αυτή την παρενέργεια. Τα αντι-οιστρογόνα φάρμακα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη θεραπεία της γυναικομαστίας, αν και αυτό είναι απλώς μια άλλη δαπανηρή ουσία που αντλείται στο σώμα σας.

  • Μπαίνετε σαν μπαλόνι.

Το Sustanon χρησιμοποιείται συνηθέστερα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου συσσώρευσης (περίοδος ανάπτυξης), αλλά μέρος αυτής της ανάπτυξης μπορεί να αποδοθεί στην περίσσεια κατακράτησης νερού κάτω από το δέρμα. Αυτό δεν είναι όλα κακό, καθώς αυτό το υπερβολικό νερό μπορεί να σας βοηθήσει να γεμίσετε τους μυς σας έξω. Ωστόσο, η υπερβολική κατακράτηση νερού μπορεί πραγματικά να σας δώσει μια ομαλή, φουσκωμένη εμφάνιση, μειώνοντας τον ορισμό των μυών που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να πάρετε.

  • Τριχόπτωση και περίσσεια τριχών.

Εάν η φαλάκρα των αρσενικών μοτίβων τρέχει στην οικογένειά σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το Sustanon θα επιταχύνει τη διαδικασία να γίνεις φαλακρός. Στην αναστροφή, επειδή το Sustanon είναι γεμάτο τεστοστερόνη, θα μπορούσατε να καταλήξετε καλυμμένα με τα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει επειδή η τεστοστερόνη, η οποία είναι μια ανδρογόνο ορμόνη, βοηθά στη ρύθμιση της ανάπτυξης των τριχών σας. Έτσι, όταν γεμίζετε το σώμα σας γεμάτο τεστοστερόνη, υπάρχει μια πιθανότητα να καταλήξετε σαν bigfoot.

  • Επώδυνη ακμή.

Αν έχετε ιστορικό ακμής, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα πάσχετε από αυτή την ανεπιθύμητη ενέργεια του Sustanon. Η επαγόμενη από στεροειδή ακμή μπορεί να είναι εξαιρετικά οδυνηρή και τα σημεία μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα σας. Το οποίο μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό όταν το γλυπτό στήθος σας καλύπτεται από σπυράκια. Αν παίρνετε στεροειδή για να φαίνονται καλά, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε την απόφασή σας.

  • Μια μεγάλη πτώση στη φυσική τεστοστερόνη.

Λόγω της υπερβολικής τεστοστερόνης που εισέρχεται στο σώμα, συνήθως σε υπερφυσιολογικές δόσεις, το σώμα σταματά ή μειώνει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Η επιπλοκή εδώ έγκειται όταν σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο. Υπάρχει ένα κενό μεταξύ της ολοκλήρωσης μιας πορείας των στεροειδών και όταν το σώμα φυσικά αποκαθιστά φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της απόκλισης, τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να είναι εξαιρετικά χαμηλά. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να εμφανιστεί μυϊκός καταβολισμός (καταστροφή μυών), που θα καθιστούσε την πορεία των στεροειδών άχρηστη στην πρώτη θέση.

Νομικά δισκία Sustanon

Υπάρχουν συμπληρώματα που σας προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε αποτελέσματα όπως το Sustanon250. Αυτά τα συμπληρώματα ονομάζονται δισκία Sustanon, αλλά είναι στην πραγματικότητα χάπια που έχουν διατυπωθεί για να μιμούνται τις επιδράσεις του στεροειδούς. Τα συμπληρώματα είναι εντελώς νόμιμα, δεν απαιτούν συνταγή και λειτουργούν γρήγορα χωρίς να προκαλούν παρενέργειες του Sustanon. Εάν θέλετε να αγοράσετε το Sustanon online, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και αγοράστε ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τα αποτελέσματα του Sustanon που ονομάζεται TestoMax, μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του Crazybulk. Θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά χωρίς τις παρενέργειες του Sustanon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>