Οι παρενέργειες winstrol θα πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο

Το Winstrol είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα. Το Winstrol γίνεται δημοφιλής τύπος αναβολικών στεροειδών επειδή τείνει να έχει λιγότερες παρενέργειες και ότι η πλειοψηφία αυτών είναι απίστευτα εύκολο να μετριαστεί. Αλλά όταν εμφανίζονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol, προκαλούν συχνά άμεση δράση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι λόγοι για τους οποίους οι bodybuilders χρησιμοποιούν το Winstrol:

  • Το Winstrol δεσμεύεται με υποδοχείς ανδρογόνων.
  • Το Winstrol έχει χαμηλότερο βαθμό προτρεπτικής δραστηριότητας ενώ προσφέρει δραστηριότητες.
  • Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Winstrol επηρεάζει τη σεξουαλική ορμόνη, με άλλα λόγια, η πρωτεϊνοσύνθεση διεγείρεται και σας δίνει ταχύτερη αποκατάσταση των μυϊκών ιστών και την “ενίσχυση του σώματος”

Το Winstrol έχει πολύ καλή επίδραση στη σφαιρίνη που δεσμεύει την ορμόνη φύλου. Ως εκ τούτου, το υψηλό ποσοστό του αναβολικού στεροειδούς που εισέρχεται στο σώμα σας είναι τώρα διαθέσιμο για χρήση στο αίμα σας, από όπου στέλνεται το σήμα για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη στους μυς σας και λέει “Ξεκινήστε”.

5 ανεπιθύμητες ενέργειες Winstrol που πρέπει να γνωρίζει κάθε bodybuilder

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol ισοδυναμούν με μια πραγματικά άσχημη ημερομηνία. Εκτός, όταν τελειώσει μια κακή ημερομηνία, μπορείτε να τραβήξετε τον εαυτό σας πίσω και να επιστρέψετε στην κανονική ζωή την επόμενη μέρα. Το Winstrol δεν είναι επιλεκτικό. Αν το καταχραστείτε, μπορείτε επίσης να προσβλέπουμε σε μια πραγματική πιθανότητα να βιώσετε τα εξής:

  • Ηπατική βλάβη.

Το Winstrol υποβάλλεται σε μια διαδικασία που το καθιστά ανθεκτικό στο σπάσιμο του ήπατος. πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει από το σύστημά σας δύο φορές, και αυτό ισχύει ακόμα και αν το ενέσετε. Όταν βάζετε συνεχώς το σώμα σας μέσω κύκλου μετά τον κύκλο του Winstrol, μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται αυτό – μη αναστρέψιμη βλάβη του ήπατος. Και λαμβάνοντας υπόψη το συκώτι σας είναι το όργανο στο οποίο βασίζεστε για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας, αφού το να μην πυροβολείτε σε όλους τους κυλίνδρους πρόκειται να είναι αρκετά βαρύ.

  • Αποσιδήρωση (ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών).

Η αποτρίχωση (η ανάπτυξη των αρσενικών χαρακτηριστικών) είναι μία από τις πιο κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol – ειδικά όταν χορηγείται με ένεση. Η δόση είναι απλά πάρα πολύ υψηλή.

  • Μη ισορροπημένα επίπεδα χοληστερόλης.

Από βιολογική άποψη, η χοληστερόλη μεταφέρεται στο αίμα από λιποπρωτεΐνες. Έχουμε δύο είδη αυτών: τη λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας, η οποία είναι το καλό είδος, και η λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας, η οποία είναι κακή. Είναι ανυψωμένη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας που οδηγεί σε πράγματα όπως μπλοκαρίσματα αρτηριών, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Το Winstrol κάνει ακριβώς αυτό που δεν θέλετε να κάνει στις λιποπρωτείνες σας. Μειώνει τη λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας, ενώ αυξάνει τη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας. Είναι πιο συνηθισμένο όταν παίρνετε το Winstrol από το στόμα, αλλά με ένεση αυξάνει επίσης τη λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας. Βασικά, μπορείτε να έχετε τη διατροφή ενός άγιου, αλλά αν παίρνετε το Winstrol, θα εξακολουθείτε να κινδυνεύετε να έχετε υψηλά επίπεδα λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας – και αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν θέλετε.

  • Χαμηλά επίπεδα σφαιρίνης που δεσμεύει τη σεξουαλική ορμόνη.

Το οιστρογόνο, η διυδροτεστοστερόνη και η τεστοστερόνη είναι οι ορμόνες φύλου που διατηρούν τη σεξουαλική σας λειτουργία σε όλους τους κυλίνδρους. Ο πρόδρομος αυτών των ορμονών είναι μια γλυκοπρωτεΐνη που ονομάζεται σφαιρίνη που δεσμεύει τη σεξουαλική ορμόνη – και η Winstrol θα οδηγήσει πραγματικά σε μείωση των επιπέδων σας.

  • Ζητήματα μαλλιών και δέρματος.

Το Winstrol αναστατώνει σοβαρά τις ορμόνες σας. Πρέπει μόνο να σκεφτείς πίσω στις μέρες σου ως έφηβος για να θυμάσαι τι έκανε αυτό το βλέμμα σου. Το Winstrol αναζωογονεί τα θέματα ορμονών του έφηβος σας, οπότε αν σας αρέσει η ακμή και τα λιπαρά μαλλιά, πάρτε το Winstrol!

Πώς να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol

Προκειμένου να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Winstrol, αυτό το αναβολικό στεροειδές πρέπει να φυλάσσεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία δωματίου από 20 ° έως 25 ° C (68 ° έως 77 ° F) με επιτρεπόμενες εκδρομές στους 15 ° έως 30 ° C (59 ° έως 86 ° F) για να εξασφαλίσει τα βέλτιστα οφέλη και να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής του. Επιπλέον, οι δόσεις του Winstrol θα πρέπει να είναι σε πλήρη συμμόρφωση με ιατρικές συμβουλές και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται μόνο για νομικούς σκοπούς. Εκτός από αυτό, οι τακτικές εξετάσεις ιατρικής περίθαλψης είναι απαραίτητες για να αποκλειστεί η πιθανότητα παρενεργειών του Winstrol και να δημιουργηθούν και να διατηρηθούν υψηλά πρότυπα σωματικής υγείας και φυσικής κατάστασης. Ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε τα ίδια οφέλη που προσφέρει το Winstrol και να αποφύγετε τις παρενέργειες, χρησιμοποιεί το ασφαλές εναλλακτικό συμπλήρωμα που διατίθεται στην ιστοσελίδα Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>