Οι παρενέργειες της κλενβουτερόλης για αποφυγή

Οι παρενέργειες της κλενβουτερόλης εξαρτώνται από τη δόση, αν και οι περισσότεροι χρήστες διαπιστώνουν ότι είναι επιρρεπείς στην επίλυση με συνεχή χρήση. Συνιστάται προσοχή όταν χρησιμοποιείται η κλενβουτερόλη με άλλους αγωνιστές αδρενεργικών υποδοχέων, επειδή οι παρενέργειες μπορεί να είναι σωρευτικές.

Πώς να πάρετε κλενβουτερόλη

Η κλενβουτερόλη θα πρέπει να ξεκινά σε δόση 20mcg. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν υψηλότερες δόσεις μετά την αξιολόγηση της ανοχής, αλλά επιβάλλεται προσοχή σε υψηλότερες δόσεις λόγω της δραστικότητας του φαρμάκου. Ένα άτομο δεν πρέπει να καταναλώνει περισσότερο από 120mcg την ημέρα. Η περισσότερη κλενβουτερόλη θα πρέπει να λαμβάνεται μετά τις μεσάνυχτα ώρες, για να επιτρέψει κάποιο μεταβολισμό πριν από τον ύπνο τη νύχτα (αν και θα εξακολουθεί να διαταραχθεί).

Παλιές παρενέργειες της κλενβουτερόλης και πώς να τις αποφύγετε

Όπως πολλές από τις ενώσεις που χρησιμοποιούν οι αθλητές για τη βελτίωση της απόδοσης, οι παρενέργειες της κλενβουτερόλης μπορούν και συμβαίνουν. Ορισμένες παρενέργειες της κλενβουτερόλης είναι ήπιες και ξεφεύγουν από μόνα τους με την πάροδο του χρόνου, αλλά άλλες μπορεί να γίνουν απίστευτα ενοχλητικές ή ιατρικά σοβαρές. Εδώ είναι μερικές από τις πιο διαδεδομένες παρενέργειες της κλενβουτερόλης και τα βήματα που μπορείτε να πάρετε για να τα αποφύγετε:

  • Τραυματισμοί και άγχος.

Ο καλύτερος τρόπος για να τους απομακρύνετε περιλαμβάνει την έναρξη με χαμηλή δόση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανοχή σας, καθώς αυξάνετε σταδιακά τη δόση, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε το σημείο στο οποίο τα νοσήματα είναι ανεκτά και τα οφέλη είναι εμφανή. Περισσότερο από το 80% των ανθρώπων που βιώνουν αυτά τα συμπτώματα στο μπροστινό μέρος των κύκλων τους λένε ότι αυτοί αποχωρούν μόνοι τους μέσα σε λίγες μέρες.

  • Αυπνία.

Οι ειδικοί συστήνουν ένα over-the-counter βοηθητικό πρόγραμμα ύπνου κατά τη διάρκεια του κύκλου σας. Κάποιες καλές επιλογές περιλαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν διφαινυδραμίνη ή ηλεκτρική δοξυλαμίνη, αν και για πολλούς ανθρώπους, ένα συμπλήρωμα μελατονίνης μεταξύ 2mg και 10mg που λαμβάνεται μία ώρα πριν από το κρεβάτι κάνει το τέχνασμα χωρίς να τους κάνει να αισθάνονται άγριο το επόμενο πρωί.

  • Μυϊκές κράμπες.

Μερικοί αθλητές δεν εμφανίζουν ποτέ μυϊκές κράμπες καθόλου κατά τη χρήση της Κλενβουτερόλης, αλλά άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι εξουθενωτικοί. Με απλά λόγια, η κλενβουτερόλη εμποδίζει το ήπαρ να παράγει ταυρίνη, μια ουσία που βοηθά τους μύες να συγκρατούν το άζωτο. Χωρίς άφθονο άζωτο, οι πρωτεΐνες δεν μπορούν να σχηματίσουν και οι κράμπες και η μυϊκή κόπωση που βρίσκονται μέσα. Συμπλήρωση με οπουδήποτε από 3mg έως 5mg ταυρίνης ανά ημέρα απομακρύνει αυτές τις παρενέργειες Clenbuterol.

  • Αίσθημα παλμών καρδιάς και άλλα προβλήματα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε την αρρυθμία και την αίσθημα παλμών είναι η συμπλήρωση με μια ένωση που ονομάζεται γλυκονικό κάλιο ή k-γλυκονάτη κάθε ημέρα του κύκλου. Όχι μόνο το κάλιο ρυθμίζει τον καρδιακό παλμό σας, αλλά βοηθά επίσης στη ρύθμιση της ροής του αίματος για να αποφευχθεί η υψηλή αρτηριακή πίεση που συχνά οδηγεί σε διευρυμένους καρδιακούς μυς.

Clenbutrol: μια φυσική εναλλακτική λύση Clenbuterol

Το Clenbutrol είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει μόνο ασφαλή και φυσικά συστατικά. Αντικαθιστά το στεροειδές φάρμακο κλενβουτερόλη. Το Clenbutrol παρέχει πολύ παρόμοια οφέλη χωρίς κανέναν από τους κινδύνους για την υγεία. Λειτουργεί αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους και την καύση λίπους. Με την ικανότητά του να μειώνει το θερμιδικό έλλειμμα στο σώμα, το Clenbutrol μειώνει την όρεξή μας και την επιθυμία για φαγητό. Το Clenbutrol επιταχύνει επίσης το ρυθμό μεταβολισμού σας και ενισχύει την απώλεια βάρους. Περιέχει Β-βιταμίνες και garcinia cambogia που σας καθιστούν υπεύθυνο για ακόμα και το μικρότερο γεύμα που έχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Clenbutrol ως μεταβολισμό πριν από την προπόνηση ή μεταβολιστή μετά το γεύμα. Συνιστάται ιδιαίτερα να λαμβάνετε Clenbutrol για να αποφύγετε τις παρενέργειες της Clenbuterol. Μπορείτε να πάρετε αυτό το φυσικό προϊόν απευθείας από την ιστοσελίδα Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>