Οι καλύτεροι τρόποι για τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων

Ένας στους πέντε υγιείς νέους άνδρες έχει χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί αποτελεσματικοί τρόποι για τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Ξέρετε ότι σχεδόν το 50% των ζευγαριών που αγωνίζονται να συλλάβουν έχουν βιώσει ανδρική υπογονιμότητα παράγοντα σε κάποια ικανότητα; Επιπλέον, ένας στους πέντε υγιείς άνδρες ηλικίας 18 έως 25 ετών έχει χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Η μάθηση περισσότερων σχετικά με το σπέρμα σας είναι το πρώτο βήμα για το ταξίδι αρσενικής γονιμότητας. Και εδώ θα μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σας και, μαζί τους, τις πιθανότητες του συντρόφου σας να μείνετε έγκυος.

Τι είναι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων;

Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων ή ο συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων αναφέρεται στον μέσο όρο συνολικού αριθμού σπερματοζωαρίων που υπάρχει σε ένα δείγμα σπέρματος. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που αξιολογούνται κατά τη διάρκεια της ρουτίνας ανάλυσης σπέρματος και θεωρείται σημαντικός παράγοντας για τη γονιμότητα. Ένας υγιής αριθμός σπερματοζωαρίων είναι 15 εκατομμύρια ανά χιλιοστόλιτρο (ml) ή τουλάχιστον 39 εκατομμύρια ανά δείγμα. Ένας αριθμός σπέρματος μικρότερος από 10 εκατομμύρια ανά ml θεωρείται μη φυσιολογικός και συσχετίζεται συνήθως με την ανδρική στειρότητα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε πολύ εάν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σας είναι χαμηλός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράφεται αυτό το άρθρο, το οποίο είναι να σας ενημερώνει πώς να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και να ενισχύσετε την ανδρική γονιμότητα.

Πώς να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων φυσικά

Έτσι τα καλά νέα; Η αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και η προώθηση της συνολικής υγείας των ανδρών γονιμότητας είναι κάτι που μπορούν να επιτύχουν όλοι οι άνδρες μέσω απλών αλλαγών στη διατροφή και τον τρόπο ζωής. Ας ρίξουμε μια ματιά στους φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων.

  • Περιττό να πούμε ότι η κακή υγεία θα οδηγήσει σε ένα συμβιβασμένο αριθμό σπερματοζωαρίων. Αν προσπαθείτε να συλλάβετε, πρέπει να αποφύγετε την παράνομη χρήση ναρκωτικών, να σταματήσετε το κάπνισμα και να μετριάσετε ή να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ.
  • Σχετικά με το θέμα της υγιεινής υγείας, εξετάστε το ενδεχόμενο να κόψετε τα τρόφιμα που δεν είναι υγιεινά και να μεταβείτε σε μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες πλούσια σε λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως, Οργανικά τρόφιμα όταν είναι δυνατόν προτείνεται επίσης!
  • Η τακτική άσκηση είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής και θα μειώσει τις ορμόνες του στρες που μπορεί να βλάψουν το σπέρμα. Εξετάστε την άσκηση μείωσης του στρες, όπως γιόγκα, tai chi ή πρακτική διαλογισμού.
  • Η διαμόρφωση είναι μια καλή ιδέα για τη γονιμότητα γενικά τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Ωστόσο, αποφύγετε την υπερβολική άσκηση επειδή μπορεί να είναι επιζήμια και, ιδίως, να αποφύγετε ασκήσεις που μπορεί να επηρεάσουν ή να τονίσουν τους όρχεις. Εάν είστε ένας άπληστος κυκλικός, βεβαιωθείτε ότι δεν οδηγείτε πάρα πολύ.
  • Έχει προταθεί ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι υψηλότερος κατά τις πρωινές ώρες. Αυτό θα σήμαινε την ύπαρξη δημιουργικού σεξ από το πρωί μέχρι τις απογευματινές ώρες.
  • Η θερμότητα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των σπερματοζωαρίων. Αποφύγετε τις θερμές μπανιέρες και ακόμη και τα σφιχτά εσώρουχα! Μεταβείτε στα σορτς του jockey και εξασφαλίστε ένα δροσερό κλίμα για τους κολυμβητές.

Καλύτερος ύπνος: σημαντικός παράγοντας για τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων

Όταν πρόκειται για τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων, θα χρειαστείτε επίσης καλύτερο ύπνο. Η βελτίωση του ύπνου είναι πραγματικά πολύ σημαντική για την αύξηση όχι μόνο του αριθμού των σπερματοζωαρίων, αλλά και της συνολικής υγείας και ευεξίας. Το σώμα σας ανακάμπτει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι επίσης όταν το σώμα σας κατασκευάζει τεστοστερόνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν έχετε δοκιμάσει ποτέ την τεστοστερόνη σας, το μετράνε το πρωί λίγο μετά την ξυπνήστε. Προσπαθήστε να πάρετε 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Ξέρουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά η επιστήμη δείχνει ότι αυτό είναι το σωστό ποσό για την υγεία και το σπέρμα σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε σε κανονική ρουτίνα (το καλύτερο μπορείτε), αποφύγετε την καφεΐνη μετά τις 3μμ και περιορίστε το χρόνο της οθόνης και την έκθεση στο φως όσο καλύτερα μπορείτε. Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός και αξίζει τον κόπο και την επένδυση για να γίνει σωστό.

Τελικές λέξεις

Πολλοί άντρες σε όλο τον κόσμο έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Αν είστε ένας από αυτούς, εστιάστε πρώτα στη βελτίωση της γενικής σας υγείας. Πολλές από τις συμβουλές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι βασικά συστατικά ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να συμβάλουν στην αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αύξησης του αριθμού των σπερματοζωαρίων, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>