Οι καλύτερες συμβουλές για να μείνετε έγκυες με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων

Η εγκυμοσύνη μπορεί να συμβεί εάν το σπέρμα του ανθρώπου είναι υγιές και ισχυρό. Αυτό το άρθρο θα σας πει μερικές συμβουλές για να μείνετε έγκυος με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Χρειάζονται δύο για να κάνει ένα μωρό. Αν και μια γυναίκα θα φέρει και θα παραδώσει το παιδί, ένας άνθρωπος έχει επίσης έναν κρίσιμο ρόλο στην εγκυμοσύνη. Για να συμβεί γονιμοποίηση, το σπέρμα του πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό για να φτάσει και να διεισδύσει στο αυγό της γυναίκας. Για να γίνει η γονιμοποίηση, ο άνθρωπος πρέπει να μπορεί να έχει και να διατηρεί μια στύση, να έχει αρκετό σπέρμα που έχει το σωστό σχήμα και να κινείται με τον σωστό τρόπο και να έχει αρκετό σπέρμα για να μεταφέρει το σπέρμα στο αυγό. Πολλοί άνδρες, δυστυχώς, έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων που εμποδίζει την εμφάνιση εγκυμοσύνης. Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, εξετάστε τις συμβουλές για να μείνετε έγκυος με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων που αποκαλύπτεται σε αυτό το άρθρο.

Ανίχνευση χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων

Η ανίχνευση χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων μπορεί να είναι σχετικά εύκολη. Απλά πρέπει να δώσετε ένα νέο δείγμα σπέρματος (που λαμβάνεται μέσω αυνανισμού). Το σπέρμα εξετάζεται κάτω από το μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι αρκετό σπέρμα στο δείγμα. Ένας φυσιολογικός αριθμός σπερματοζωαρίων έχει ένα ευρύ φάσμα. Πιστεύεται ότι ένας κανονικός αριθμός σπερματοζωαρίων είναι μεταξύ 40 και 300 εκατομμυρίων σπερματοζωαρίων ανά ml σπέρματος. Αυτά τα δείγματα σπέρματος που έχουν λιγότερα από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml λέγεται ότι έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Η μέτρηση μεταξύ 20 εκατομμυρίων και 40 εκατομμυρίων σπερματοζωαρίων ανά χιλιόγραμμο πιθανότατα έχει δυσκολότερο χρόνο με επιτυχημένη γονιμοποίηση ενός αυγού, αλλά είναι οριακό ώστε να θεωρείται πραγματικά χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνδρας είναι άγονος, αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να γονιμοποιήσει το ωάριο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν από την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

5 συμβουλές για να μείνετε έγκυος με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων

Αν έχετε χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων μην στραφείτε αμέσως στις ιατρικές θεραπείες επειδή υπάρχουν λιγότερο ακριβοί φυσικοί τρόποι για να θεραπεύσετε το χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων και άλλες ανωμαλίες σπερματοζωαρίων για να βοηθήσετε να πετύχετε μια επιτυχή εγκυμοσύνη. Εδώ είναι φυσικές συμβουλές για να μείνετε έγκυος με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων:

  1. Αποφύγετε τις ανθυγιεινές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το οινόπνευμα και τη λήψη ψυχαγωγικών φαρμάκων. Το κάπνισμα εμποδίζει την παραγωγή σπέρματος και προκαλεί προβλήματα στη κινητικότητα του σπέρματος. Η κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γονιμότητά σας.
  2. Αποφύγετε την έκθεση του όρχεου σε έντονες θερμοκρασίες. Αποφύγετε τις σάουνες και τα υδρομασάζ. Αποφύγετε τη χρήση εσώρουχου. Μερικές αυξήσεις της θερμοκρασίας του σκωλήνου μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά την παραγωγή σπέρματος.
  3. Ελαχιστοποιήστε το στρες όσο το δυνατόν περισσότερο. Ασκήσου τακτικά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις αγχωτικές καταστάσεις. Οι μελέτες έχουν συνδέσει το άγχος με ορισμένα προβλήματα στειρότητας, όπως οι ορμονικές ανισορροπίες.
  4. Διατηρήστε ένα υγιές βάρος. Το υπερβολικό βάρος ή το χαμηλό βάρος μπορεί να επηρεάσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σας. Θυμηθείτε, τα επίπεδα οιστρογόνων και τα επίπεδα τεστοστερόνης επηρεάζονται από τη σωματική μάζα και την ποσότητα σωματικού λίπους που έχετε.
  5. Αποφύγετε στεροειδή, καθώς μπορούν να προκαλέσουν μείωση των όρχεων και υπογονιμότητα.

Συμπλήρωμα για βελτιωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων

Η κατανάλωση του σωστού συμπληρώματος αποτελεί μέρος των συμβουλών για να μείνετε έγκυος με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Οι προηγούμενες συμβουλές αφορούν περισσότερο τις αλλαγές του τρόπου ζωής και εξακολουθείτε να πρέπει να τις συμπληρώσετε με συμπληρώματα βοτάνων όπως το Semenax για πιο τέλειο αποτέλεσμα. Τα χάπια Semenax είναι πολύ αποτελεσματικά και αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Δεύτερον, βελτιώνει επίσης την ποιότητα του σπέρματος. Αυτοί είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους λαμβάνονται τα χάπια Semenax. Η σύνθεση αυτών των χαπιών περιλαμβάνει L-αργινίνη και L-λυσίνη τα οποία είναι τα δύο κύρια συστατικά που συμβάλλουν στην αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και αυτά είναι τα συστατικά που συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση της ποιότητας του σπερματοζωαριού που παράγεται. Τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα χάπια είναι ασφαλή στη χρήση και δεν παράγουν παρενέργειες. Αυτός είναι ο λόγος που τα χάπια Semenax είναι καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Η ποιότητα του σπέρματος είναι υψίστης σημασίας και εάν δεν έχετε αρκετό αριθμό σπερματοζωαρίων, τότε θα έχετε δυσκολία να μείνετε έγκυος. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>