Οι καλύτερες συμβουλές για να μείνετε έγκυος σε 40 φυσικά

Σε αυτό το άρθρο, θα περάσουμε από τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος αργότερα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών και των καλύτερων τρόπων για να μείνετε έγκυος σε 40 φυσικά. Περισσότερες γυναίκες από ποτέ προσπαθούν να συλλάβουν σε ηλικία 40 ετών, αυτό είναι γεγονός. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες παγκοσμίως, διαπιστώνουμε ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες ελευθερίες και ίσες ευκαιρίες από τους προηγούμενους χρόνους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι υπέροχο. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να εστιάζουμε στους στόχους της σταδιοδρομίας, τα ταξίδια, καθιστώντας τα δημιουργικά μας όνειρα μια πιθανότητα, αντί να αισθανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε παιδιά αμέσως στη δεκαετία του ’20 μας. Δεν είμαστε πλέον τόσο κολλημένοι όπως είχαμε κάποτε, αλλά τι γίνεται με αυτό το γκρίνια φόβο της γονιμότητας μειώνεται με την ηλικία μας; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για το πώς να μείνετε έγκυος στα 40 φυσικά.

Πώς επηρεάζει η ηλικία τη γονιμότητα;

Το ποσοστό γονιμότητας μιας γυναίκας μειώνεται σημαντικά μετά την ηλικία των 35 ετών. Σύμφωνα με μια μελέτη, το ένα τρίτο των ζευγαριών μετά την ηλικία των 35 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στους ακόλουθους παράγοντες κινδύνου που αυξάνουν με την ηλικία:

 • Λιγότερος αριθμός αυγών που αφήνονται να γονιμοποιηθούν.
 • Ανθυγιεινά αυγά.
 • Οι ωοθήκες δεν μπορούν να απελευθερώσουν σωστά τα αυγά.
 • Αυξημένος κίνδυνος αποβολής.
 • Υψηλότερες πιθανότητες συνθηκών υγείας που μπορούν να εμποδίσουν τη γονιμότητα.

Εάν είστε 40 ετών και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να έχετε μωρό φυσικά για έξι μήνες, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές.

5 συμβουλές για να μείνετε έγκυος στα 40 φυσικά

Η γονιμότητα μειώνεται με την ηλικία, αλλά μην ανησυχείτε. Εδώ είναι 5 συμβουλές για να διατηρήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος στα 40 φυσικά.

 1. Κρατήστε την πίστη στο σώμα σας και τη γονιμότητά σας: Να θυμάστε τακτικά ότι είναι εξ ολοκλήρου πιθανό οι γυναίκες να είναι 40 και έγκυες, και για τις μεγαλύτερες γυναίκες να γεννήσουν υγιή μωρά.
 2. Φροντίστε το σώμα σας σαν ένα παλάτι: Θρέψτε το σώμα σας με θρεπτικά συστατικά και συμπληρώματα. Ξαπλώστε 7-8 ώρες κάθε βράδυ. Μπορεί επίσης να θέλετε να πάρετε τον βελονισμό τακτικά και να πάρετε κινέζικα βότανα.
 3. Κρατήστε την νοοτροπία σας υπό έλεγχο: Εστίαση σε όλη τη χαρά που συμβαίνει στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές θλίψης, φόβου και απογοήτευσης. Αλλά να είστε υπομονετικοί, να παραμείνετε ήρεμοι, να βρείτε τη χαρά σας και να συνεχίσετε να θρέφετε και να στηρίζετε το υγιές, γόνιμο σώμα σας. Θα είναι πιο χρήσιμο εάν διαλογιστείτε.
 4. Πάρτε υποστήριξη: Περιπλανηθείτε στον εαυτό σας με μια κοινότητα ανθρώπων που πιστεύουν επίσης στο σώμα σας και τη γονιμότητά του. Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι είναι μεγαλύτεροι ή νεότεροι από εσάς. Η συγκέντρωση υποστήριξης από όσους πιστεύουν ότι είναι 40 ετών και έγκυος είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
 5. Ζήστε τη ζωή σας: Μην βάζετε τη ζωή σας σε αναμονή. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο να αισθανθείτε λυπημένος για τον εαυτό σας. Απλά πρέπει να ζήσεις, να διασκεδάσεις. Ακολουθήστε τα πάθη σας. Κάνε τη δική σου χαρά και αγάπη και στήριξε τον εαυτό σου.

Οι καλύτεροι τρόποι να μείνετε έγκυος σε 40 φυσικά

Οι συμβουλές παραπάνω είναι περισσότερο για να ζήσουν μια θετική και ευτυχισμένη ζωή, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργία υγιούς νου και σώματος για τη διατήρηση της γονιμότητας. Εάν θέλετε πιο πρακτικούς τρόπους ή μεθόδους για το πώς να μείνετε έγκυος στα 40 φυσικά, εδώ είναι τα βασικά.

 • Έχετε περισσότερο σεξ: Κάντε σεξ τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα στο γόνιμο παράθυρό σας. Η κατανόηση του δικού σας εμμηνορροϊκού κύκλου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, είναι πολύ πιθανό να μείνετε έγκυος εάν έχετε σεξ μέσα σε μια ημέρα ωορρηξίας.
 • Τρώτε υγιεινή τροφή: Το υπερβολικό βάρος μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τις πιθανότητες σύλληψης. Έτσι, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους και η κατανάλωση πολλών φρούτων και λαχανικών και η αποκοπή των επεξεργασμένων τροφών θα πρέπει να βοηθούν τόσο τις πιθανότητές σας να συλλάβουν όσο και την πιθανή υγεία του εμβρύου.
 • Αποφύγετε το αλκοόλ: Πρόσφατη έρευνα έχει βρει ότι η κατανάλωση τριών ποτηριών κρασιού την εβδομάδα μπορεί να έχει επιζήμια αποτελέσματα στην επιτυχία της εγκυμοσύνης τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
 • Σταματήστε το κάπνισμα: Για τις γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες στα 40 φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι καπνίζουν θα φτάσουν στην εμμηνόπαυση κατά μέσο όρο δύο χρόνια νωρίτερα από τους μη καπνιστές.
 • Αποφύγετε την υπερβολική έντονη άσκηση: Ενώ η μέτρια άσκηση είναι χρήσιμη στη μείωση του λίπους – η υπερβολική έντονη άσκηση μπορεί να προκαλέσει πραγματικά προβλήματα στον εμμηνορροϊκό σας κύκλο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους εγκυμοσύνης στο 40 φυσικά μπορούν να βρεθούν στο Pregnancy Miracle – ένα βιβλίο που γράφτηκε από τη Lisa Olson. Το Pregnancy Miracle είναι ένας κλινικά αποδεδειγμένος και ολιστικός τρόπος βελτίωσης των πιθανών εγκυμοσύνης σας. Είναι χρήσιμο για γυναίκες με πολλά προβλήματα γονιμότητας, όπως σαλπιγγικά εμπόδια, ινομυώματα της μήτρας και άλλα θέματα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στα 40 σας και νομίζετε ότι είστε πολύ παλιά για να έχετε ένα μωρό – το Pregnancy Miracle θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Όταν το βιβλίο δοκιμάστηκε σε μια ομάδα 36 γυναικών, 26 ​​από τους 36 εμφάνισαν σημάδια εγκυμοσύνης μετά από 2 μήνες χρήσης του βιβλίου. Κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για να ξεκινήσετε το ταξίδι εγκυμοσύνης σας με το Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>