Οι καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για γρήγορη κύηση

Όταν προσπαθείτε να συλλάβετε, δεν υπάρχει κακό να απολαύσετε κάποια ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή και να το κρατήσετε διασκεδαστικό. Έτσι, εδώ είναι οι καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για να μείνετε έγκυος γρήγορα. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια; Δεν υπάρχουν “λανθασμένες” σεξουαλικές θέσεις για να συλλάβουν το μωρό – αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικές θέσεις που αυξάνουν την πιθανότητα του αυγών που συναντούν σπέρμα. Ενώ η επιστημονική απόδειξη πίσω από τις καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για γρήγορη εγκυμοσύνη μπορεί να είναι ελάχιστη (ή, αλήθεια να ειπωθεί, ανύπαρκτη), η φυσική είναι στο πλευρό σας, οπότε γιατί να μην τους δοκιμάσετε; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και ίσως να κερδίσετε ένα μωρό.

Γιατί οι θέσεις του σεξ έχουν σημασία να μείνουν έγκυες γρήγορα;

Καμία συγκεκριμένη θέση κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης. Ωστόσο, ορισμένες θέσεις μπορεί να είναι καλύτερες από άλλες για να εξασφαλίσουν ότι το σπέρμα θα βρει τρόπο μέχρι το αυγό. Οι θέσεις ιεραπόστολου (άνθρωπος στην κορυφή) και σκυλάκια (πίσω από τον άνθρωπο) επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση – φέρνοντας το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο. Παρόλο που δεν χρειάζεται να σηκώνετε τα πόδια σας στον αέρα μετά από σεξουαλική επαφή ή ακόμα και να βρίσκεστε επίπεδη στην πλάτη σας για να τα βοηθήσετε να φτάσουν εκεί, δεν μπορεί να βλάψει. Η τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από το κάτω μέρος της πλάτης σας θα κρατήσει επίσης το σπέρμα κολυμπώντας στη σωστή κατεύθυνση.

Ποιες είναι οι καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για γρήγορη κύηση;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, διαφορετικές θέσεις σεξ δεν κάνουν μεγάλη διαφορά όταν προσπαθείτε να συλλάβετε. Ακόμα, υπάρχουν πάντα θεωρίες και ιδέες πίσω από το γιατί ορισμένες θέσεις σεξ θα ήταν καλύτερο για το μωρό σας – γενικά περιλαμβάνουν την ιδέα να ενθαρρύνετε τη βαρύτητα για να βοηθήσετε το σπέρμα του μαζί. Και οι ακόλουθες είναι καλύτερες σεξουαλικές θέσεις για να μείνετε έγκυος γρήγορα.

  • Ιεραποστολική στάση.

Η ιεραποστολική θέση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και συχνές σεξουαλικές θέσεις για να μείνει έγκυος. Μπορεί να ειπωθεί ότι τα περισσότερα μωρά στον κόσμο γεννιούνται εξαιτίας αυτής της σεξουαλικής θέσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σπέρμα εναποτίθεται πιο κοντά στον τράχηλο στον άνω κόλπο, διευκολύνοντας την εύκολη πρόσβαση στο σωλήνα της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας. Η γυναίκα βρίσκεται στην πλάτη της ενώ ο άνθρωπος είναι στην κορυφή.

  • Στυλ Doggy.

Η θέση του σκυλιού αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης καθώς συνεπάγεται βαθιά διείσδυση. Απαιτεί και οι δύο εταίροι να είναι στα τέσσερα τους. Ο άνθρωπος διεισδύει στη γυναίκα από πίσω. Αυτή η θέση ανοίγει τον τράχηλο και διευκολύνει το σπερματοζωάριο να γονιμοποιήσει το αυγό.

  • Τεχνική ευθυγράμμισης κοιλοτήτων.

Εάν δεν έχετε ακούσει για την τεχνική ευθυγράμμισης της κοιλότητας, χρησιμοποιήστε τη σεξουαλική σας θέση, απλώς περιμένετε επειδή πρόκειται να φυσήξει το μυαλό σας. Μια γυναίκα πρέπει να ξαπλώνει στην πλάτη της και να φέρει τον άνδρα της στο επάνω μέρος, το σώμα του ανθρώπου να τοποθετείται πιο πάνω και ελαφρώς προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του να βρίσκεται κοντά στους ώμους της γυναίκας και τα πόδια της γυναίκας να κάμπτονται γύρω από μια γωνία 45 μοιρών . Όντας σε αυτή τη θέση, μεγιστοποιείται η διέγερση του κλειδιού, ενώ παράλληλα κάνει σεξ, το οποίο είναι ιδανικό για την παρασκευή ενός μωρού.

  • Η πεταλούδα.

Είστε έτοιμοι να διαδώσετε τα πόδια σας; Σε αυτή τη θέση πεταλούδας, μια γυναίκα πρέπει να βρίσκεται στην πλάτη της με τα ισχία της ακριβώς στην άκρη του κρεβατιού. Πρέπει να βάλει τους αστραγάλους σε έναν ώμο άντρα, και ο τύπος κρατά τα ισχία της γυναίκας επάνω καθώς μπαίνει. Η γυναίκα πρέπει επίσης να κάμψει ελαφρώς τους γοφούς της προς το ανώτατο όριο και να δώσει στον άντρα της καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα της.

  • Μαγικό βουνό.

Η μαγική ορεινή θέση είναι μια παραλλαγή του στιλ σκυλάκι. Σε αυτό, ο άνδρας σκύβει τη γυναίκα έτσι ώστε η πλάτη της γυναίκας να είναι ενάντια στο στήθος του. Για καλύτερη ισορροπία και υποστήριξη, η γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει μαξιλάρια ή μαξιλάρια κάτω από το άνω μέρος του σώματος. Η μαγική ορεινή θέση επιτρέπει την ταχύτερη και βαθύτερη κίνηση του σπέρματος και είναι αποτελεσματική για την επίτευξη οργασμού.

Άλλοι τρόποι για να γίνετε έγκυος γρήγορα

Εκτός από τις παραπάνω θέσεις σεξ, υπάρχουν και άλλοι βασικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να συλλάβετε ταχύτερα. Μπορείτε να μάθετε όλους εκείνους τους βασικούς τρόπους στο ebook Pregnancy Miracle από Lisa Olson. Το Pregnancy Miracle είναι ένα σπουδαίο βιβλίο που έχει επηρεάσει τον κόσμο. Αυτό το βιβλίο παρέχει τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές γονιμότητας. Περιέχει απλές οδηγίες και δεξιότητες που περιλαμβάνουν διάφορες λύσεις που θα ξεπεράσουν το πρόβλημα της υπογονιμότητας. Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν πράγματα όπως βότανα, δίαιτες, εκτός από το acupressure και όλα όσα θα βοηθήσουν τη γενική υγεία, τη δύναμη και την ευημερία των γυναικών που αναμένουν να μείνουν έγκυες. Pregnancy Miracle χρησιμοποιεί το αρχαίο κινεζικό σύστημα καθώς και ολιστικές μεθόδους. Πολλές στείρες γυναίκες έχουν βρει πολύτιμη την Pregnancy Miracle. Τους διδάσκει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να μείνουν έγκυοι και να χειριστούν την εγκυμοσύνη τους. Το βιβλίο είναι εξαιρετικά ιδανικό για εκείνους τους ανθρώπους που ξεκινούν το ταξίδι της εγκυμοσύνης τους. Ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε το Pregnancy Miracle; Κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>