Οι εκπληκτικές κετόνες βατόμουρου ωφελούνται

Εάν είστε ένας ένθερμος follower των blogs για την υγεία και τον τρόπο ζωής, τότε πιθανότατα έχετε ακούσει τα οφέλη κετονών βατόμουρο. Ίσως έχετε ακούσει για το πώς οι κετόνες βατόμουρων βοηθούν τους ανθρώπους να μειώσουν και να διαχειριστούν το βάρος τους. Αλλά τι είναι, πώς λειτουργούν και έχουν άλλα οφέλη; Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τι είναι οι κετόνες βατόμουρων, πώς βοηθούν να χάσουν βάρος και τα άλλα οφέλη τους. Θα απαντήσουμε επίσης στην ερώτηση που θέτει ο καθένας: Μπορούν να ληφθούν τα οφέλη από κετόνες βατόμουρου;

Κετόνες βατόμουρου

Ένα βατόμουρο περιέχει 200 ​​μόρια που συμβάλλουν στην ξεχωριστή γεύση του βατόμουρου. Ένας από αυτούς, κετόνη βατόμουρου, είχε διακριθεί από τους κατασκευαστές τροφίμων πριν από δεκαετίες για την ισχυρή μυρωδιά του. Τα καραμέλα με γεύση Berry, τα σαπούνια και τα κεριά που γίνονται σήμερα χρησιμοποιούν πιθανώς κετόνη βατόμουρου. Πιο πρόσφατα, η κετόνη σμέουρων συγκέντρωσε ξανά την προσοχή του κοινού, αλλά αυτή τη φορά ως υποτιθέμενη ενίσχυση απώλειας βάρους. Κετόνη βατόμουρου βρίσκεται στην πραγματικότητα στα βακκίνια, στα βατόμουρα καθώς και στα κόκκινα σμέουρα. Έχουν βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως β-καροτένιο και βιταμίνες Α, Ε και Γ. Τα οφέλη κετονών σμέουρων δεν περιορίζονται στην απώλεια βάρους, έχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να σας προσφέρουν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα κετονών βατόμουρου

Εκχυλισμένο από φυσικά σμέουρα, οι κετόνες βατόμουρου μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του μεταβολισμού του οργανισμού και να λειτουργήσουν ως κατασταλτικά της όρεξης. Τα παρακάτω είναι μια πιο ολοκληρωμένη λίστα των πλεονεκτημάτων κετονών βατόμουρου:

  • Κετόνες βατόμουρου μπορούν να αυξήσουν το μεταβολισμό σας.

Η απώλεια βάρους είναι στην πραγματικότητα απλή – πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αυτό είναι δυνατό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και πολλή άσκηση, αλλά η διαδικασία θα βοηθηθεί από βατόμουρο κετόνη.

  • Οι κετόνες βατόμουρου υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να διαταραχθεί όταν πηγαίνετε σε δίαιτα και άσκηση. Οι κετόνες βατόμουρου μπορούν να ενισχύσουν την ασυλία του σώματός σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην άσκηση χωρίς να ανησυχείτε για το να αρρωστήσετε.

  • Κετόνες σμέουρων βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος.

Το ανθρώπινο σώμα είναι γεμάτο με τοξίνες από τα τρόφιμα που τρώμε, το νερό που πίνουμε και ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε. Εάν αυτές οι τοξίνες δεν είναι ρυθμισμένες, ο οργανισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει με τη μέγιστη απόδοση. Κετόνη βατόμουρου θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπερβολικών τοξινών.

  • Κετόνες σμέουρων μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας.

Οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται πολύ τεμπέλης ή υπερβολικά κουρασμένοι για να ασκηθούν. Κετόνες βατόμουρου θα ενισχύσουν τα επίπεδα ενέργειας σας, έτσι θα έχετε μεγαλύτερο κίνητρο για να εκπαιδεύσετε το σώμα σας στο γυμναστήριο.

  • Κετόνες βατόμουρου μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους απώλειας βάρους σας.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης κετόνης βατόμουρου είναι ότι αυτό το συμπλήρωμα θα δώσει δραματικά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Το δευτερεύον όφελος της κετόνης βατόμουρου είναι ότι βοηθά στη μείωση των λιπαρών καταθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό είναι δυνατό επειδή η κετόνη βατόμουρου αυξάνει τα επίπεδα norepineprine στο αίμα.

Πώς λειτουργούν οι κετόνες βατόμουρου

Τα οφέλη κετονών σμέουρων είναι καταπληκτικά, σωστά; Τώρα πρέπει να αναρωτιέστε πώς λειτουργούν. Λοιπόν, η μοριακή δομή των κετονών είναι πολύ παρόμοια με δύο άλλα μόρια, η καψαϊκίνη – που βρίσκεται στην πιπεριά τσίλι – και η διεγερτική συνεφρίνη. Αυτά τα μόρια μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό. Ως εκ τούτου, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι κετόνες βατόμουρου έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Σε μια μελέτη, κετόνες βατόμουρου:

  • Αυξημένη καταστροφή του λίπους – κυρίως καθιστώντας τα κύτταρα πιο ευαίσθητα στη νορεπινεφρίνη ορμόνη καύσης λίπους.
  • Αυξημένη απελευθέρωση της ορμόνης αδιπονεκτίνης.

Η αδιπονεκτίνη απελευθερώνεται από τα λιπώδη κύτταρα και παίζει ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Τα άτομα με φυσιολογικό βάρος έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης από ό, τι τα υπέρβαρα. Τα επίπεδα αυτής της ορμόνης αυξάνονται όταν οι άνθρωποι χάσουν βάρος. Τα άτομα με χαμηλά επίπεδα αδιπονεκτίνης βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο παχυσαρκίας, ηπατικής νόσου, διαβήτη και καρδιακών παθήσεων. Ως εκ τούτου, η αύξηση των επιπέδων αδιπονεκτίνης μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους όχι μόνο να χάσουν βάρος, αλλά και να μειώσουν τον κίνδυνο πολλών ασθενειών.

Τελικές λέξεις

Αφού μάθετε για τα οφέλη κετονών βατόμουρου, το ερώτημα εάν οι κετόνες βατόμουρου μπορεί να σας βλάψουν μπορεί επίσης να έρθουν στο μυαλό σας. Λοιπόν, η κετόνη βατόμουρου θεωρείται γενικά ασφαλής. Αλλά για τις καλύτερες συμβουλές, μιλήστε πρώτα με το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν δοκιμάσετε το συμπλήρωμα, ειδικά εάν έχετε κάποια ιατρική κατάσταση ή παίρνετε οποιοδήποτε είδος φαρμάκου. Αν αυτό που θέλετε τώρα είναι μια συμβουλή σχετικά με το καλύτερο συμπλήρωμα κετόνης βατόμουρου για να αγοράσετε, απλά κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>