Οι διαφορές μεταξύ της ροδόχρου ακμής και της ακμής

Η ροδόχρωμη και η ακμή είναι δύο κοινές παθήσεις του δέρματος. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να πείτε τη διαφορά μεταξύ τους. Ερυθρότητα και σπασίματα στο πρόσωπό σας μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ακμή, αλλά όχι πάντα. Μια κατάσταση του δέρματος που ονομάζεται rosacea μπορεί να προκαλέσει ακμή-όπως breakouts και ερυθρότητα. Το πρώτο βήμα για την εξεύρεση αποτελεσματικής θεραπείας είναι η γνώση του τι είστε αντιμέτωποι. Αν δεν είστε σίγουροι αν αυτά τα ξεμπλοκάρισμα και κοκκινίλα στο πρόσωπό σας είναι rosacea ή ακμή, εδώ είναι πώς να το καταλάβω.

Rosacea

Η ροδοκήλη είναι μια κοινή ασθένεια του δέρματος η οποία χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα, ουλές, φλύκταινες και πρήξιμο. Συνήθως λάθος για την ακμή στα πρώτα στάδια της, η ροδόχρου ακμή είναι μια υποτροπιάζουσα κατάσταση, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί από την έκθεση στον ήλιο, τη θερμότητα, το αλκοόλ, τα ισχυρά συναισθήματα, την καφεΐνη και τα πικάντικα τρόφιμα. Κλινικά, η ροδόχρου ακμή αναγνωρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη ερυθρότητα του δέρματος (το ερύθημα προκαλείται από διαστολή της επιφανειακής αγγείωσης του προσώπου). Ομοίως, η ροδόχρου ακμή συνήθως δεν εμφανίζεται με κωμωδίες. Σε αντίθεση με την ακμή, η ροδόχρου ακμή συνήθως εντοπίζεται συνήθως πάνω από την κεντρική όψη (ιδιαίτερα το μέσον μάγουλο, τη μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι).

Ακμή

Η ακμή είναι μια κοινή ασθένεια του δέρματος στην οποία τα θυλάκια τρίχας φράσσονται με νεκρό δέρμα και έλαια που προκαλούν φλεγμονή. Η ακμή έχει ποικίλη αιτιολογία που περιλαμβάνει γενετική, ορμονική λειτουργία, βακτηριακή ανάπτυξη και άλλες αιτίες. Κλινικά, η ακμή μπορεί να αναγνωριστεί από ανοικτούς ή κλειστούς κωμωδικούς, και / ή από ερυθηματώδη παλτά και φλύκταινες στο πρόσωπο, καθώς και από ερύθημα στο περιβάλλον δέρμα. Παρομοίως, μπορεί επίσης να εμφανιστούν και ακανόνες ουλές που μπορεί ή όχι να εμφανιστούν με κωμωδίες.

Πώς να διακρίνετε τη ροδόχρου ακμή και την ακμή

Η ροδόχρωμη και η ακμή είναι διαφορετικές συνθήκες του δέρματος. Λίγοι άνθρωποι θα έχουν όλα τα σημάδια και τα συμπτώματα που περιγράφονται εδώ, αλλά γνωρίζοντας τι να ψάξει βοηθά.

Σημάδια και συμπτώματα ροδόχρου ακμής.

 • Σκουλαρίκια, όπως σπαστά, αλλά χωρίς σπυράκια.
 • Προβλήματα στα μάτια, συμπεριλαμβανομένων αιματοποιημένων οφθαλμών, κόκκινα και διογκωμένα βλέφαρα και δυσφορία στα μάτια.
 • Ερυθρότητα στο κέντρο του προσώπου σας – στα μάγουλά σας, στο μέτωπο, στη μύτη ή στο πηγούνι σας. Η ερυθρότητα μπορεί να έρθει και να πάει ή να είναι μόνιμη.
 • Μεγάλους πόρους.
 • Ορατά αιμοφόρα αγγεία.
 • Πολύ ευαίσθητο δέρμα: τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, το μακιγιάζ, το αντηλιακό ή το άρωμα μπορεί να προκαλέσουν καύση, τσούξιμο ή φαγούρα.
 • Βλέπετε ροδόχρου ακμή κυρίως στο πρόσωπο και τα μάτια. Ωστόσο, η ερυθρότητα μπορεί να εκτείνεται στο τριχωτό της κεφαλής, στο λαιμό, στο στήθος ή στην άνω πλάτη.
 • Οι άνθρωποι τείνουν να πάρουν ροδόχρου ακμή μετά από 30 ετών. Ωστόσο, μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα ή αργότερα. Άνθρωποι όλων των φυλών και των χρωμάτων, αλλά οι άνθρωποι με το δίκαιο δέρμα είναι πιθανότερο να το αναπτύξουν.

Ακμή σημάδια και συμπτώματα.

 • Διαφορετικοί τύποι ακμής στο δέρμα σας – σπυράκια, λευκά σπυράκια, σπυράκια ή βαθιές οδυνηρές κύστεις και οζίδια.
 • Ερυθρότητα μόνο γύρω από τα breakouts σας.
 • Λιπαρό δέρμα ιδιαίτερα αισθητό στο μέτωπό σας, τη μύτη και το πηγούνι σας, εκτός και αν η θεραπεία στεγνώνει το δέρμα σας.
 • Ανεφάρμοστη υφή του δέρματος, λόγω κηλίδων ή ουλών που εμφανίζονται όταν η ακμή καθαρίζεται.
 • Πρόσωπο, σαγόνι, λαιμός, άνω πλάτη, στήθος ή ώμους ή είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη.
 • Οι έφηβοι και οι έφηβοι είναι πιο πιθανό να πάσχουν από ακμή, αλλά τα νεογνά και οι ενήλικες έχουν επίσης ακμή. Άνθρωποι όλων των φυλών και των χρωμάτων παίρνουν ακμή.

Θεραπείες για ροδόχρου ακμή και ακμή

Αν νομίζετε ότι έχετε ροδόχρου ακμή, υπάρχει το Revitol Rosacea Cream – μια γρήγορη φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής που παρέχει ανακούφιση. Τα φυσικά συστατικά του Revitol Rosacea Cream έχουν επιλεγεί λόγω της ικανότητάς τους να ανακουφίζουν τα πολλαπλάσια συμπτώματα ροδόχρου ακμής, συμπεριλαμβανομένης της ερυθρότητας και του ερεθισμού, με ένα μόνο προϊόν. Το Revitol Rosacea Cream έχει φυσικά συστατικά που καταπολεμούν τα βακτηρίδια, τα οποία ελαχιστοποιούν ή αποτρέπουν το ξέσπασμα της ροδόχρου ακμής. Εάν έχετε ακμή, το Revitol έχει επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για σας που ονομάζεται Revitol Acnezine που αποτελείται από δύο προϊόντα: κρέμα και συμπλήρωμα διατροφής. Το Revitol Acnezine είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τα επίμονα προβλήματα ακμής. Λειτουργεί με τη στόχευση της ακμής και από τις δύο πλευρές του δέρματός σας – από το εσωτερικό και από το εξωτερικό. Με λίγα λόγια, το Revitol σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα για την καταπολέμηση της ροδόχρου ακμής και της ακμής. Για να αποκτήσετε αυτά τα προϊόντα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Revitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>