Οι αιτίες και η θεραπεία της ψωρίασης

Οι ακριβείς αιτίες της ψωρίασης δεν είναι πλήρως κατανοητές, αλλά οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ψωρίαση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Η ψωρίαση είναι μια κατάσταση του δέρματος που εκδηλώνεται με τη μορφή λεπτών ή σκουριασμένων κόκκινων επιφανειών του δέρματος που καλύπτονται με ένα είδος αργυροειδούς μορφής. Τέτοιες περιοχές μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα, αλλά πιο συχνά στις ή γύρω από τις αρθρώσεις του γονάτου, του κάτω αυχένα και του τριχωτού της κεφαλής. Συχνά αυτά τα μπαλώματα είναι φαγούρα και επώδυνα, αλλά συνήθως είναι σχετικά μικρά και περιορισμένα. Αν και οι αιτίες της ψωρίασης δεν είναι πλήρως κατανοητές, οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ψωρίαση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που περιλαμβάνουν τη γενετική, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ποιες είναι οι αιτίες της ψωρίασης;

Η ψωρίαση είναι μια γενετική κατάσταση που περνάει μέσα από τις οικογένειες. Είναι πιθανό ότι πολλά γονίδια πρέπει να επηρεαστούν για να επιτραπεί η εμφάνιση ψωρίασης και ότι συχνά προκαλείται από ένα εξωτερικό συμβάν, όπως μια μόλυνση. Τουλάχιστον το 10% των ανθρώπων κληρονομεί γονίδια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ψωρίαση, αλλά μόνο το 3% ή λιγότερο στην πραγματικότητα αναπτύσσει την ασθένεια. Για το λόγο αυτό, πιστεύεται ότι η ασθένεια προκαλείται από ένα συνδυασμό γενετικών και εξωτερικών παραγόντων ή ωθητών. Ορισμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν τα γονίδια ψωρίασης, προκαλώντας την ενεργοποίηση της νόσου. Αυτές οι περιβαλλοντικές ωθήσεις ποικίλλουν από άτομο σε άτομο και αυτό που προκαλεί την ψωρίαση να αναπτυχθεί σε ένα άτομο μπορεί να μην έχει καμία επίδραση σε κάποιον άλλο. Ορισμένες ασκήσεις που είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τα συμπτώματα της ψωρίασης περιλαμβάνουν:

  • Άγχος.
  • Τραυματισμό στο δέρμα (κοψίματα, γρατζουνιές, τσιμπήματα, έντονα ηλιακά εγκαύματα).
  • Λοίμωξη (όπως στρεπτικό λαιμό ή τσίχλα).
  • Ορισμένα φάρμακα (συμπεριλαμβανομένου του λιθίου, των ανθελονοσιακών φαρμάκων, της κινιδίνης, της ινδομεθακίνης).

Συμπτώματα ψωρίασης

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ψωρίασης, αλλά το πιο σημαντικό σύμπτωμα των διαφόρων τύπων ψωρίασης είναι ένα ξεχωριστό εξάνθημα – οι πυκνές, ασημένιες κλίμακες ψωρίασης πλάκας, οι βλάβες μορφής βροχής από τη ψωρίαση των ούλων, οι πληγές με υγρό της φλυκταινώδης ψωρίασης, και ούτω καθεξής. Άλλα κοινά συμπτώματα που διαδίδονται από τους περισσότερους τύπους ψωρίασης περιλαμβάνουν δυσφορία στις πληγείσες περιοχές, ιδίως κνησμό (κνησμός). Η ψωρίαση μπορεί επίσης να προκαλέσει συμπτώματα ειδικά για το εμπλεκόμενο μέρος του σώματος. Για παράδειγμα, όταν τα νύχια ή τα νύχια επηρεάζονται από την ψωρίαση των πλακών, τα νύχια αναπτύσσουν βαθουλώματα στην επιφάνεια (που ονομάζονται σκασίματα). σε ακραίες περιπτώσεις, το νύχι μπορεί να απομακρυνθεί από το κρεβάτι των νυχιών.

Ψωρίαση θεραπεία

Ενώ τα αίτια της ψωρίασης δεν είναι πλήρως κατανοητά, υπάρχουν αποτελεσματικές επιλογές για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Η φαρμακευτική αγωγή κυμαίνεται από τοπικά συνταγογραφούμενα φάρμακα έως βιολογικά φάρμακα που στοχεύουν σε μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια άλλη επιλογή θεραπείας είναι η φωτοθεραπεία, γνωστή και ως φωτοθεραπεία, η οποία στοχεύει στο δέρμα με υπεριώδεις ακτίνες φωτός. Ωστόσο, αν αυτό που θέλετε είναι μια μη συνταγογραφούμενη θεραπεία με φυσική, ασφαλή και αποτελεσματική φόρμουλα, η καλύτερη επιλογή είναι το Revitol Dermasis Psoriasis Cream. Το Revitol Dermasis Psoriasis Cream προσφέρει δροσερή και καταπραϋντική ανακούφιση για όλα τα επίμονα συμπτώματα ψωρίασης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εφαρμογή αυτής της ενυδατικής κρέμας θα μπορούσατε να ζήσετε απόλυτη ανακούφιση Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να ζείτε με τα συμπτώματα ψωρίασης. Το Revitol Dermasis Psoriasis Cream σχεδιάστηκε επιστημονικά σε ένα εργαστήριο εγκεκριμένο από την FDA από μερικούς από τους καλύτερους ερευνητές του κλάδου. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την ερυθρότητα, το ξεφλούδισμα και τον ερεθισμό, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας όπως θέλετε. Οι μηχανικοί της Revitol δημιούργησαν την απόλυτη λύση για τους πάσχοντες από ψωρίαση. Με ένα μοναδικό και δημιουργικό μείγμα των πιο ισχυρών και καταπραϋντικών συστατικών της φύσης, οι χρήστες βιώνουν γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση ακόμα και από τα πιο επίμονα συμπτώματα ψωρίασης.

  • Φοινικέλαιο.
  • Οξική βιταμίνη Ε.
  • Melaleuca alternifolia.
  • Σαλικυλικό οξύ.

Οποιοσδήποτε προκαλεί η ψωρίαση σας, μπορείτε να βασιστείτε στο Revitol Dermasis Psoriasis Cream για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Revitol, παραγγείλετε την κρέμα σας σήμερα και ανακουφίστε ταχύτερα από ποτέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>