Μπορούν τα θερμογονικά χάπια διατροφής να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος;

Τα θερμογονικά χάπια διατροφής περιέχουν φυσικά συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν το μεταβολισμό σας και να αυξάνουν την καύση λίπους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή συστατικά θερμογόνου χάπι διατροφής είναι η καφεΐνη, το καψικό, η πιπερίνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα. Αυτά τα συστατικά έχουν σίγουρα θετικές επιδράσεις στο μεταβολισμό, τα αποτελέσματά τους είναι σημαντικά για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος ή σωματικό λίπος.

Τι είναι τα θερμογονικά χάπια διατροφής;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χάπια διατροφής και ο καθένας έχει διαφορετικό μηχανισμό δράσης. Τα θερμογονικά χάπια διατροφής, για παράδειγμα, δουλεύουν με την αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού σας, πράγμα που με τη σειρά του οδηγεί σε απώλεια βάρους. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, αυτά τα χάπια διατροφής έχουν σχεδιαστεί για να καίγουν λίπος. Ο όρος “θερμογόνος” προέρχεται από τη θερμογένεση ή την παραγωγή θερμότητας. Ορισμένα τρόφιμα αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας, η οποία είναι γνωστή ως θερμογένεση που προκαλείται από τη διατροφή. Ανάλογα με τη σύνθεσή τους, μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας κατά 10 έως 15% σε αρκετές ώρες. Ομοίως, τα θερμογόνα χάπια διατροφής περιέχουν συστατικά τροφίμων, μπαχαρικά ή βότανα που αυξάνουν το μεταβολικό σας ρυθμό. Η καφεΐνη, το καψίδιο και η πιπερίνη είναι μερικά μόνο παραδείγματα. Για να το πούμε απλά, ένα θερμογενές χάπι διατροφής θα προκαλέσει στο σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Τα θερμογονικά χάπια διατροφής σας βοηθούν να κάψετε λίπος;

Εδώ είναι μερικές από τις έρευνες πίσω από τις πιο δημοφιλείς θερμογενείς ενώσεις για να διαπιστωθεί εάν πραγματικά βοηθούν στην καύση σωματικού λίπους.

  • Καφεΐνη.

Η πιο συνηθισμένη ουσία ή συστατικό που χρησιμοποιείται σε θερμογενή χάπια διατροφής είναι η καφεΐνη. Αυτή είναι μια από τις χρήσιμες ουσίες που πρέπει να συμπεριλάβουμε λόγω των θετικών επιπτώσεών της στις ανθρώπινες οργανώσεις. Η καφεΐνη κρατά τους ανθρώπους πιο επιφυλακτικούς, επικεντρωμένους και αφυπνισμένους, περιορίζοντας έτσι την αίσθηση κόπωσης που είναι κοινή σε άτομα που ακολουθούν μια αυστηρή δίαιτα ή δίαιτα αδυνατίσματος. Μια από τις πιο ευεργετικές λειτουργίες της καφεΐνης είναι η ικανότητά της να αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος και να εξασφαλίζει ότι το άτομο αισθάνεται πιο γεμάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πείνα είναι ο χειρότερος εχθρός του ατόμου που δεσμεύεται να χάσει βάρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον καφέ είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που καίγονται λίπος!

  • Capsicum.

Το Capsicum προέρχεται από κόκκινες πιπεριές. είναι αυτό που τους δίνει την πικάντικη γεύση τους. Μικρά επίπεδα καψικού μπορούν να βρεθούν και στην πάπρικα, η οποία χρησιμοποιείται για τη γεύση λιγότερο πικάντικων τροφίμων όπως κέτσαπ, τυρί και σαλάτες. Το Capsicum διεγείρει τον μεταβολισμό ενεργοποιώντας μια αλυσίδα συμβάντων στο σώμα που βοηθά να λειώσει το λίπος και να το διασπάσει στο σώμα. Ενεργοποιεί το συμπαθητικό νευρικό σύστημα που σχετίζεται με τη θερμογένεση, η οποία επιταχύνει την οξείδωση του λίπους στο σώμα. Με την άσκηση, οι μελέτες έχουν δείξει ότι το καψικό αυξάνει την οξείδωση του λίπους κατά 42%! Η οξείδωση του λίπους είναι η διαδικασία με την οποία το σώμα λιώνει το υπερβολικό λίπος και το μετατρέπει σε ενέργεια. Το Capsicum έχει επίσης αποδειχθεί σε μερικές δοκιμές που επίσης μειώνουν την όρεξη, βελτιώνουν την κυκλοφορία και έχουν κάποια αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.

  • Πιπεριίνη.

Η πιπεριίνη είναι μια ένωση που προέρχεται από μαύρο πιπέρι. ενισχύει την μεταβολική απόδοση και καταστέλλει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα. Η πιπεριίνη λειτουργεί πολύ καλά στη διαχείριση της παχυσαρκίας. Βοηθά επίσης στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στο σώμα. Βοηθά στην ενίσχυση της ασυλίας και καταπολεμά επίσης τις λοιμώξεις. Η πιπεριίνη θα μπορούσε επίσης να κάνει θαύματα στο πεπτικό σας σύστημα. Βοηθά στην έκκριση περισσότερου υδροχλωρικού οξέος που βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών στα τρόφιμα.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα θερμογενή χάπια διατροφής;

Επειδή τα θερμογονικά χάπια διατροφής περιέχουν φυσικά διεγερτικά όπως η καφεΐνη, είναι καλύτερο να λαμβάνετε τη χαμηλότερη συνιστώμενη δοσολογία όταν αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε την ευαισθησία σας και να προσαρμόσετε ανάλογα. Λαμβάνοντας ένα 30-60 λεπτά πριν από την άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστείτε σκληρότερα και περισσότερο, και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Προτείνεται να μην παίρνετε θερμογενή χάπια διατροφής πριν πάτε για ύπνο. Τα ερεθιστικά αποτελέσματά του μπορεί να δυσκολευτούν να κοιμηθούν. Μια μικρή επιπλέον ενέργεια και αύξηση του μεταβολισμού μπορεί να προχωρήσει πολύ. Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και σε συνδυασμό με μια υγιεινή άσκηση και πρόγραμμα διατροφής, τα θερμογενή χάπια διατροφής μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο στο οπλοστάσιό σας και μπορεί να σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας. Η καλή διαβίωση ξεκινά με τη μελέτη του τι είναι κατάλληλο για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Συνιστώμενο προϊόν

Τα περισσότερα χάπια θερμογένεσης προορίζονται μόνο για ένα στοιχείο της απώλειας βάρους. Για να αποκτήσετε το σώμα που σας αξίζει χρειάζεστε μια λύση που λειτουργεί από όλες τις γωνίες. Χρειάζεστε PhenQ. Το PhenQ είναι ένα θερμογενές συμπλήρωμα που λειτουργεί με την ενίσχυση του μεταβολισμού των χρηστών και το κάνει συνδυάζοντας πολλά συστατικά σε ένα μόνο χάπι. Το PhenQ το κάνει προσεγγίζοντας το πρόβλημα της απώλειας βάρους από 5 διαφορετικές γωνίες:

  • Καταστολή της όρεξης.
  • Ενίσχυση των ενεργειακών επιπέδων.
  • Βελτίωση της διάθεσης.
  • Αποκλεισμός της παραγωγής λίπους.
  • Κάψιμο αποθηκευμένου λίπους.

Αν θέλετε να δείτε πώς λειτουργεί το PhenQ με περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>