Μπορούν οι γυναίκες να χρησιμοποιήσουν χάπια οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού;

Τα χάπια οιστρογόνων είναι η πιο κοινή θεραπεία για συμπτώματα εμμηνόπαυσης. Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που σκόπιμα λαμβάνουν χάπια οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού. Τα χάπια οιστρογόνων βάζουν την ορμόνη οιστρογόνο στο σύστημά σας. Όπως έχουμε πει πριν, είναι η πιο κοινή θεραπεία για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάπια οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού επειδή περιέχουν οιστρογόνα, μια γυναικεία ορμόνη φύλου. Το οιστρογόνο είναι η ορμόνη υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μαστών. Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να λαμβάνουν χάπια οιστρογόνων, τα επίπεδα αυτής της ορμόνης αυξάνονται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του μεγέθους του μαστού.

Είναι ασφαλές να λαμβάνετε χάπια οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού;

Το οιστρογόνο ορμόνης προκαλεί το σχηματισμό του ιστού του μαστού. Και οι γυναίκες έρχονται πιο συχνά σε επαφή με ορμόνες σήμερα. Παίρνουν χάπια και εξαρτώνται όλο και περισσότερο από τα χάπια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χάπια οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού, αλλά το αποτέλεσμα είναι συνήθως προσωρινό. Όταν μια γυναίκα αρχίζει να παίρνει τα χάπια, τα επίπεδα των οιστρογόνων τους αυξάνονται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του μεγέθους του μαστού. Ωστόσο, το μέγεθος του στήθους ενδέχεται να επανέλθει στο φυσιολογικό μετά από λίγους μηνιαίους κύκλους ή μετά τη διακοπή της λήψης του χαπιού. Έτσι, η χρήση των χαπιών οιστρογόνων για τη διεύρυνση του μαστού μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό. Επιπλέον, ορισμένα χάπια οιστρογόνου περιέχουν τυπικά μια ποικιλία συστατικών. Σοβαρές αλληλεπιδράσεις με τα φάρμακα είναι δυνατές με αυτά τα χάπια, ειδικά αν πάρετε ένα φάρμακο αραίωσης αίματος όπως η βαρφαρίνη.

Άλλες παρενέργειες των χαπιών οιστρογόνων

Σε γενικές γραμμές, οι γιατροί θεωρούν ότι τα χάπια οιστρογόνων είναι ασφαλή. Ωστόσο, ένα άτομο θα πρέπει να γνωρίζει κάποιες πιθανές παρενέργειες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγές στη διάθεση.
  • Αλλαγές στην εμμηνόρροια, που περιλαμβάνουν περισσότερο ή λιγότερο αιμορραγία.
  • Τρυφερότητα στο στήθος.
  • Ναυτία.
  • Πονοκέφαλοι.

Η αύξηση των επιπέδων οιστρογόνων μπορεί επίσης να προκαλέσει πιο σοβαρές παρενέργειες. Οι σοβαρές, αν και σπάνιες, παρενέργειες των υψηλών επιπέδων οιστρογόνων περιλαμβάνουν:

  • Θρόμβοι αίματος.
  • Εγκεφαλικό.
  • Εμφραγμα.

Το συμπέρασμα, δεν χρησιμοποιούν σκόπιμα χάπια οιστρογόνων για διεύρυνση του στήθους. Εάν ενδιαφέρεστε να αυξήσετε το μέγεθος του μαστού σας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη φυσική κρέμα μεγέθυνσης στήθους όπως το Brestrogen.

Brestrogen: μια ασφαλής και αποτελεσματική κρέμα μεγέθυνσης στήθους

Το Brestrogen είναι μια ειδική κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού που μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της εμφάνισης των μαστών μιας γυναίκας σε διάστημα μόλις έξι έως επτά εβδομάδων χωρίς την ανάγκη λήψης οποιωνδήποτε χαπιών ή υποβολής σε οποιεσδήποτε επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Το Brestrogen παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο όλα τα φυσικά συστατικά της υψηλότερης ποιότητας. Το δέρμα απορροφά αυτά τα θρεπτικά συστατικά και γεμίζει τα κύτταρα του μαστού, τα σηκώνει και συσφίγγει. Έτσι, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος push-up ή επένδυση σουτιέν. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά, η κρέμα είναι ασφαλής στη χρήση. Το Pueraria mirifica είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Brestrogen, είναι γνωστό ότι είναι πολύ αποτελεσματικό για την αύξηση των κυττάρων χωρίς παρενέργειες. Πρόκειται για μια ένωση φυτών που βρίσκεται στα δάση της Ταϊλάνδης. Το Pueraria mirifica έχει υψηλά επίπεδα δεοξυμιροεστρόλης, μιροεστρόλης, κουμεστρόλης και ισοφλαβονών, που φουσκώνει το στήθος σας και το κάνει να εμφανίζεται πιο σταθερό και γερό. Αυτή η ένωση βοηθά επίσης στην προώθηση των ινοβλαστών που υπάρχουν στα κύτταρα του μαστού, συμβάλλοντας περαιτέρω στη δημιουργία μαλακών και ομαλών μαστών. Βρείτε περισσότερες πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το Brestrogen επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>