Μπορούν άνδρες και γυναίκες να χρησιμοποιούν μούρα goji για τη λίμπιντο

Τα μούρα Goji συνιστώνται από επαγγελματίες υγείας για να σας βοηθήσουν να κοιτάξετε και να νιώσετε νέοι. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα μούρα goji για τη λίμπιντο. Το μούρο Goji είναι πολύ πλούσιο σε β-καροτίνη, πολύ υψηλότερο από άλλα φρούτα. Ως εκ τούτου, τα μούρα goji είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να κοιτάξετε και να νιώσετε νέοι. Είναι σαν τη μαγειρική έκδοση της πηγής της νεολαίας. Οι κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν επίσης ότι τα μούρα goji βοηθούν στη μείωση της κακής χοληστερόλης. Και παρουσιάζουν μια πιθανότητα για τη θεραπεία του μεταβολικού συνδρόμου, ενός προδρόμου της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η σημασία της υγιούς σεξουαλικής κίνησης

Μια υγιής σεξουαλική ορμή ενισχύει την ποιότητα ζωής σας. Μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι εξίσου σημαντική με άλλες πτυχές της ζωής σας. Στην προσπάθειά μας να ζούμε ισορροπημένες ζωές πολύ συχνά το φύλο δεν λαμβάνεται υπόψη στην εξίσωση. Έχουμε μια τάση να εστιάζουμε στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τα οικονομικά και τις καθημερινές λίστες υποχρεώσεων. Με τόσο πολύ που συμβαίνει κάθε μέρα, είναι εύκολο να βάλουμε την ερωτική μας ζωή στον οπίσθιο καυστήρα, παραμένοντας στους συνεργάτες μας και ακόμη και στις δικές μας ανάγκες. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα μούρα goji για τη λίμπιντο. Τα μούρα πρέπει να λειτουργούν για να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας κίνηση.

Η αφροδισιακή δύναμη των μούρων goji για τη λίμπιντο

Τα μούρα Goji είναι επίσης γνωστά ως wolfberries. Και ονομάζονται “ευτυχισμένα μούρα” στην Κίνα, όπου οι αφροδισιακές δυνάμεις κρατιούνται με μεγάλη εκτίμηση. Στην κινεζική ιατρική, το μούρο goji χορηγείται για την ενίσχυση του επινεφριδιακού συστήματος, που πιστεύεται ότι είναι κέντρο της σεξουαλικής ενέργειας. Η αφροδισιακότητα του φρούτου βρήκε το δρόμο της σε μια αρχαία κινεζική παροιμία. Προειδοποιεί τους άνδρες που ταξιδεύουν μακριά από τους εραστές τους: “Αυτός που ταξιδεύει χίλια χιλιόμετρα από το σπίτι δεν πρέπει να τρώει goji.”

Τα μούρα Goji και η τεστοστερόνη

Η τεστοστερόνη είναι σημαντική για τη σεξουαλική κίνηση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Στην Ασία, είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι τα μούρα goji αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, τα οποία διεγείρουν τη σεξουαλική κίνηση. Μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε στα μούρα goji για τη λίμπιντο επειδή είναι μια πηγή αντιοξειδωτικών, βελτιώνουν τη διάθεση και την αντοχή που είναι και οι δύο σημαντικές για μια μεγάλη σεξουαλική ικανότητα. Τα μούρα Goji έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την ανθρώπινη λίμπιντο. Στις ασιατικές χώρες, αυτά τα μούρα έχουν παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί ως σεξουαλικός τονωτικό, πράγμα που συμβάλλει στη βελτίωση της σεξουαλικής κίνησης τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, τα επίπεδα της τεστοστερόνης – της ανδρικής ορμόνης φύλου, πέφτουν κάτω μειώνοντας τη σεξουαλική κίνηση. Η πρόσληψη μούρων goji αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης που εκκρίνεται ειδικά στους άνδρες, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική τους κίνηση.

συμπέρασμα

Τα οφέλη των μούρων goji για τη λίμπιντο είναι αναμφισβήτητα επειδή αυτά τα φρούτα έχουν από καιρό θεωρηθεί αφροδισιακό στην Κίνα και περισσότερες μελέτες αρχίζουν να επιβεβαιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με μια σύγχρονη μελέτη, ορισμένα συστατικά στα μούρα goji ρυθμίζουν την απελευθέρωση των σεξουαλικών ορμονών, ενισχύουν τα επίπεδα των ορμονών και βελτιώνουν την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος. Goji μούρα είναι πράγματι superfruit. Αν και τα μούρα Goji είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, περιέχουν επίσης έναν εντυπωσιακό αριθμό βιταμινών και μετάλλων. Ένα τέταρτο φλιτζάνι μούρο goji περιέχει ακόμη και 11 βασικές βιταμίνες και 22 ιχνοστοιχεία που περιλαμβάνουν κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, χαλκό και ριβοφλαβίνη. Περιέχει επίσης 8 πολυσακχαρίτες, μια κύρια πηγή διαιτητικών ινών. Με τέτοια υψηλά επίπεδα βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί επαγγελματίες υγείας συστήνουν στους πελάτες τους να χρησιμοποιούν μούρα goji για τη λίμπιντο. Ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων Goji Berry είναι διαθέσιμο και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιες είναι οι καλύτερες ποιότητες. Αν θέλετε να αναζητήσετε ένα προϊόν goji που είναι πιστοποιημένο φυσικό και βιώσιμο, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>