Μπορεί η γυναικεία στειρότητα να θεραπευτεί: ναι, μπορεί!

Μπορεί η γυναικεία στειρότητα να θεραπευτεί; Η απάντηση είναι σίγουρα “ναι”, επειδή υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι για να αυξηθεί η γυναικεία γονιμότητα και να μείνει έγκυος πιο γρήγορα. Η υπογονιμότητα συμβαίνει όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να συλλάβει αφού έχει κανονικό σεξουαλικό επαγγέλμα χωρίς προφυλάξεις με τον άντρα της. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου το 10% των γυναικών ηλικίας 15 έως 44 ετών εκτιμάται ότι έχει δυσκολία να πάρει την εγκυμοσύνη. Ευτυχώς, η θεραπεία είναι συχνά διαθέσιμη. Η γυναικεία υπογονιμότητα μπορεί να θεραπευτεί φυσικά σε πολλές περιπτώσεις.

Οι αιτίες της γυναικείας στειρότητας

Μπορεί να ρωτάτε: “Μπορεί η γυναικεία στειρότητα να θεραπευτεί φυσικά χωρίς παρενέργειες;” Πριν απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, ας μάθουμε τις κύριες αιτίες της γυναικείας στειρότητας.

  • προβλήματα ωορρηξίας.

Τα προβλήματα ωορρηξίας μπορεί να προκληθούν από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Αυτή είναι μια ορμονική ανισορροπία που μπορεί να επηρεάσει την φυσιολογική ωορρηξία.

  • Ηλικιωμένη ηλικία.

Η απλή πράξη της αναμονής για να μείνει έγκυος συμβάλλει στην υπογονιμότητα. Πολλές γυναίκες περιμένουν μέχρι την ηλικία των 30 και 40 ετών να έχουν παιδιά. Περίπου το ένα τρίτο των ζευγαριών στα οποία η ηλικία των γυναικών είναι πάνω από 30 έχουν προβλήματα γονιμότητας.

  • Ενδομητρίωση.

Με την ενδομητρίωση, ο ιστός που καλύπτει τη μήτρα αρχίζει να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη όπως πίσω από τη μήτρα, στους σάλπιγγους, στην κοιλιακή χώρα, στην πύελο ή στις ωοθήκες. Αυτό δυσκολεύει να μείνει έγκυος επειδή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει μπλοκαρισμένους σάλπιγγες, να διαταράξει την εμφύτευση, να προκαλέσει φλεγμονή στη λεκάνη και ίσως να επηρεάσει την ποιότητα των αυγών.

  • Ανθυγιεινό σωματικό βάρος.

Η διατήρηση ενός ανενεργού τρόπου ζωής και η υπέρβασή σας ή η παχυσαρκία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπογονιμότητας και να αυξήσει τον κίνδυνο αποβολής σας. Ή, εάν έχετε μια διαταραχή στην κατανάλωση όπως η ανορεξία ή η βουλιμία ή ακολουθείτε μια πολύ χαμηλή σε θερμίδες ή περιοριστική διατροφή, κινδυνεύετε με προβλήματα γονιμότητας.

  • Το αρσενικό σπέρμα είναι ανθυγιεινό.

Η υπογονιμότητα δεν είναι αποκλειστικά η ευθύνη της γυναίκας, το κύριο πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στους άντρες. Μια γόνιμη γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος αν ο άντρας της έχει προβλήματα σπέρματος, όπως ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων και η χαμηλή κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.

Οι συνήθεις θεραπείες γυναικείας υπογονιμότητας

Η γυναικεία στειρότητα συνήθως αντιμετωπίζεται με μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Λήψη ορμονών για αντιμετώπιση ανισορροπίας ορμονών, ενδομητρίωσης ή μικρού κύκλου εμμήνου ρύσεως.
  • Λήψη φαρμάκων για την τόνωση της ωορρηξίας.
  • Χρήση συμπληρωμάτων για τη βελτίωση της γονιμότητας – συμπληρώματα καταστημάτων.
  • Λήψη αντιβιοτικών για να αφαιρέσετε μια λοίμωξη.
  • Μικρή χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση των ιστών δέσμευσης ή ουλής από τις σάλπιγγες, τη μήτρα ή τη περιοχή της πυέλου.

Μπορεί η γυναικεία στειρότητα να θεραπευτεί με φυσικούς τρόπους;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γυναικεία στειρότητα μπορεί να θεραπευτεί με ιατρικές μεθόδους. Αλλά αν αυτό που θέλετε είναι φυσικοί τρόποι που μπορούν να θεραπεύσουν τη γυναικεία υπογονιμότητα, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι η PregnancyMiracle. Το PregnancyMiracle είναι ένα βιβλίο της Lisa Olson που παρουσιάζει ολιστικό και αρχαίο κινεζικό σύστημα για να μείνει έγκυος και να έχει υγιή μωρά. Η Lisa Olson έγραψε την PregnancyMiracle για γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σύλληψη. Οι σύζυγοι, όμως, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, καθώς και από εκείνους που έχουν σχέδια να παντρευτούν. Αυτό το βιβλίο παρέχει πληροφορίες για το πώς να συλλάβετε ταχύτερα, ώστε να βοηθήσετε αποτελεσματικά εκείνους που έχουν προβλήματα εγκυμοσύνης. Εάν δεν μπορείτε να συλλάβετε, αυτό το βιβλίο μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Ανεξάρτητα από την κατάσταση γονιμότητάς σας σήμερα, οι πληροφορίες που μπορείτε να έχετε από αυτό το βιβλίο είναι πολύ χρήσιμες και χρήσιμες για εσάς. Αυτό το βιβλίο έχει 250 σελίδες που θα σας κρατήσουν στο σωστό δρόμο για φυσική εγκυμοσύνη. Διδάσκει επίσης στους αναγνώστες τον βελονισμό και την άποψη των Κινέζων σχετικά με τη στειρότητα που σας βοηθά να μείνετε έγκυος. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες, η στειρότητα μπορεί να είναι ενοχλητική και ακόμη και εξωφρενική. Συνειδητοποιήστε ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και η γυναικεία στειρότητα μπορεί να θεραπευτεί φυσικά αγοράζοντας το βιβλίο PregnancyMiracle. Κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για να πάρετε το αντίγραφο της PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>