Μπορείτε να αγοράσετε TurmericPlus σε καταστήματα με υψηλή ποιότητα;

TurmericPlus έχει διάφορες δυνατότητες για την προστασία του οργανισμού από την ασθένεια δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Πώς να γνωρίζουν την ποιότητα των TurmericPlus στα καταστήματα.

Turmeric είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική τροφίμων. Γνωρίζετε πολύ καλά κουρκούμη ως το κύριο μπαχαρικό κάρυ σε. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να γεύση ή το χρώμα κάρυ σε σκόνη, μουστάρδες, το βούτυρο, και τα τυριά. Αλλά η ρίζα του κουρκουμά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για να κάνει την ιατρική. Περιέχει ένα κίτρινο χρώμα χημική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για να το χρώμα τρόφιμα και καλλυντικά.

Απλή ος τρόπος για να ελέγξετε την ποιότητα της TurmericPlus

δοκιμή Χρώμα

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη σκόνη σε δοκιμαστικό σωλήνα / γυάλινο φιαλίδιο. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγες σταγόνες πυκνού υδροχλωρικού οξέος (HCl) σε χρώμα ροζ it.If φαίνεται αμέσως, αλλά στη συνέχεια εξαφανίζεται μετά την προσθήκη ορισμένων κουρκούμη νερό δεν έχει το τεχνητό χρώμα. Αλλά αν το χρώμα παραμένει, έχει τεχνητό χρώμα metanil κίτρινο.

δοκιμή του νερού

Πάρτε κάποιο ζεστό νερό σε ένα διαφανές γυαλί και στη συνέχεια πτώση 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη σκόνη στην επιφάνειά του. Απλά βάλτε και αφήστε το να κάνει τη δουλειά της – μην ανακατεύετε. Σύντομα θα δείτε κομμάτια της κουρκούμη καθίζηση σκόνης στο κάτω μέρος του γυαλιού. Στη συνέχεια, τα μέρη των ιζημάτων διευθέτηση πάρα πολύ, κάνει το θολό νερό. Ελέγξτε μετά από 20 λεπτά, αν δείτε τα ιζήματα στο κάτω μέρος, αλλά το νερό είναι καθαρό κίτρινο (όχι θολό). Τότε δεν υπάρχει σκόνη κιμωλίας στην κουρκούμη. Αν το νερό φαίνεται θολό (σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε μέσα από το γυαλί καθαρά), τότε υπάρχει ίσως κιμωλία προστίθεται στην σκόνη.

Ελέγξτε την ετικέτα και το πιστοποιητικό τροφίμων

Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για την αγορά σωστή TurmericPlus στα καταστήματα. Πώς να προσδιορίσει ένα γνήσιο οργανικό μάρκα κουρκούμη; Τι κάνουμε όταν αγοράζουμε άλλα προϊόντα πούμε ένα μπιμπερό, ψάχνουμε για τα έχει εκκαθαριστεί ανεξάρτητα πρότυπα ποιότητας ή όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με οργανικά κουρκούμη πάρα πολύ. Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε αν το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικά από ένα γνωστό και φημισμένο τρίτο γραφείο του κόμματος. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ. Κάθε προϊόν το οποίο είναι πραγματικά οργανικά παίρνει πιστοποίηση USDA. Όταν USDA πιστοποιεί αυτός ο παραγωγός μπορεί να βάλει ένα σημάδι σαν αυτό στο δεξί για το προϊόν της, η οποία μπορεί να σας διαβεβαιώσω ότι ελέγχεται.

Η αξιόπιστη θέση για να αγοράσει TurmericPlus

Οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το νοθευμένο προϊόν κουρκούμη. Η χρήση του για να ελέγξει την αυθεντικότητα των κουρκούμη (ειδικά κουρκούμη σε σκόνη). Ακόμη είναι ελαφρώς διαφορετική, κουρκούμη συμπληρώματα πρέπει επίσης να ελέγξετε προτού να αγοράσετε. Χρειάζεται ότι για να αποφευχθούν τα νοθευμένα συμπληρώματα. Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει TurmericPlus είναι σε αυτή την επίσημη ιστοσελίδα της, είναι πολύ εύκολο? το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>