Μπορείτε να αγοράσετε SlimFizz στα καταστήματα που δίνουν εγγύηση και η πρωτοτυπία;

Βρείτε το σωστό SlimFizz στα καταστήματα για να αποφευχθούν τα πλαστά προϊόντα. Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσει την καλύτερη διατροφή SlimFizz.

Έλεγχος πόθους τροφίμων σας με τον εύκολο τρόπο με Proto-col SlimFizz. SlimFizz είναι ένα δισκίο fizzing που σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιτρέποντάς σας να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων σας. Κάθε μερίδα περιέχει μόνο 6 θερμίδες! Περιέχει γλυκομαννάνη, η οποία είναι μια φυσική διαλυτή ίνα από το φυτό konjac που επεκτείνεται στο στομάχι για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τι είναι SlimFizz

SlimFizz είναι εύκολο να λάβει καθώς διαλύεται στο νερό, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που αντιπαθούν να παίρνετε τα χάπια και τα συμπληρώματα. Με υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού, αυτή η φυσική λύση σνακ είναι μόνο 6 θερμίδες ανά μερίδα! Κάθε πακέτο είναι ένα πρόγραμμα 10 ημερών, έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δώσει μια κλωτσιά εκκίνησης και να ενθαρρύνει τη συνεχή υγιεινές συνήθειες.

Πώς λειτουργεί το SlimFizz;

SlimFizz αναβράζοντα δισκία περιλαμβάνουν δραστική ουσία Glucomannan (εναλλακτική ονομασία: konjac μαννάνη). Γλυκομαννάνη είναι μια φυσική διαλυτή ίνα, η οποία απορροφά καλά την υγρασία.

Κάτω από την επίδραση της υγρασίας, ένας αριθμός ινών γλυκομαννάνη αυξήσεις και να μετατρέπονται σε υψηλού ιξώδους ζελέ μάζα που μοιάζει. Γλυκομαννάνη σταδιακά μετατρέπεται σε ζελέ μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επαφή με το νερό.

Πακέτα και τιμολόγηση

Proto-col νέο πρωτοποριακή θρεπτικού προϊόντος SlimFizz είναι ένα μοναδικό αναβράζοντα απώλεια βάρους που περιέχουν υψηλής ποιότητας Glucomannan, μια φυσική διαλυτή ίνα που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Konjac. Η τιμή ανά πακέτο είναι περίπου £ 19.95. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει 2 σωληνάρια (15 δισκία ανά σωλήνα). Αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ – σχέδιο πρόκληση διατροφή συμπεριλαμβάνεται. Παρακαλείστε να σημειώσετε 30 ημέρες μας δεν υπεκφεύγω εγγύηση ισχύει μόνο για κλειστή συσκευασία.

Οδηγίες Χρήσης

Διαλύεται 1 (ένα) δισκίο σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό (τουλάχιστον 200 ml) και το ποτό αμέσως. Πάρτε 3 (τρεις) φορές την ημέρα τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά πριν από τα γεύματα.

Πού να βρείτε SlimFizz στα καταστήματα

Ο κατασκευαστής δεν αποδεικνύει την αρχική SlimFizz για τα καταστήματα. Πωλούν μόνο το αρχικό SlimFizz με εγγύηση από την επίσημη ιστοσελίδα. Ο τρόπος είναι με την εγγραφή και την οποία διατάσσεται η SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Πάρτε το σύνδεσμο εδώ για να βρείτε την ακριβή επίσημη ιστοσελίδα της SlimFizz.

Πώς μπορώ να παραγγείλω το δικό μου;

Παραγγελία δικό σας SlimFizz σε απευθείας σύνδεση από την επίσημη ιστοσελίδα είναι εύκολο, ασφαλές και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Ενώστε τις χιλιάδες που έχουν ήδη επωφεληθεί από τις μεγάλες επιπτώσεις της SlimFizz. Επιλέξτε το Προσθήκη στην επιλογή Καλάθι τώρα και επωφεληθείτε από την παράδοση μας την επόμενη μέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>