Μεγάλα οφέλη του ασβεστίου για απώλεια βάρους

Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για όλους, ενισχύει περισσότερο από την υγεία των οστών. Επίσης, χρειάζεστε ασβέστιο για απώλεια βάρους. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να τρώτε τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο, που είναι η μακροπρόθεσμη υποστήριξη της υγείας των οστών σας. Το σώμα σας χρειάζεται ασβέστιο κάθε μέρα, και αν δεν το παρέχετε μέσω της διατροφής σας, το σώμα σας θα χρησιμοποιήσει ασβέστιο αποθηκευμένο στα οστά σας. Έτσι, είναι λογικό να συμπεριλάβετε το ασβέστιο για το σχέδιο απώλειας βάρους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χρήση του ασβεστίου για την απώλεια βάρους.

Η σημασία του ασβεστίου για την απώλεια βάρους

Το ασβέστιο σας βοηθά να δημιουργείτε ισχυρά, υγιή οστά και ακόμη και να βοηθάτε να χάσετε βάρος την ίδια στιγμή! Ένα υγιές βάρος είναι επίσης ένα βασικό συστατικό των υγιεινών οστών. Ένα υγιές σωματικό βάρος μειώνει την πίεση στις αρθρώσεις και τον σκελετό σας. Και μειώνει την φλεγμονώδη βλάβη των οστών! Ορισμένες έρευνες από το 2010 δείχνουν ότι η υψηλότερη πρόσληψη ασβεστίου μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους που σχετίζεται με τη διατροφή. Μια παλαιότερη μελέτη το 2007 διαπίστωσε ότι μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε γαλακτικό ασβέστιο αύξησε την απώλεια βάρους σε άτομα με διαβήτη τύπου 2. Η λήψη του ασβεστίου είναι πραγματικά μια αποτελεσματική στρατηγική απώλειας βάρους. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο είναι:

  • Γάλα.
  • Γιαούρτι.
  • Ενισχυμένα σιτηρά.
  • Οχυρωμένος χυμός πορτοκαλιού.
  • Σκούρο πράσινο, φυλλώδη λαχανικά.
  • Σπόροι.
  • Αμύγδαλα.

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετό ασβέστιο από πηγές τροφίμων, συμπληρώματα ασβεστίου είναι επίσης διαθέσιμα.

Ασβέστιο για απώλεια βάρους: πώς λειτουργεί;

Φαίνεται ότι η σύνδεση μεταξύ του ασβεστίου και της διαχείρισης του βάρους σχετίζεται με το πώς το ασβέστιο και το λίπος λειτουργούν μαζί. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε με ποντίκια, τα ποντίκια που έλαβαν συμπληρώματα ασβεστίου παρουσίασαν μείωση 42% στο σωματικό λίπος, σε αντίθεση με το 8% στην ομάδα που δεν έλαβε ασβέστιο. Ο ερευνητής παρατήρησε ότι το ασβέστιο που είναι αποθηκευμένο σε λιπαρά κύτταρα διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη ρύθμιση του τρόπου επεξεργασίας του λίπους από το σώμα. Όσο περισσότερο ασβέστιο, τόσο πιο λίπος καίει το κύτταρο, που ισοδυναμεί με πιο σημαντική απώλεια βάρους. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ο ερευνητής προχώρησε και εξέτασε τη θεωρία του με μια μελέτη που αφορούσε 32 παχύσαρκους ανθρώπους που ακολούθησαν δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Τα αποτελέσματα ήταν σημαντικά παρόμοια με την προηγούμενη έρευνα, με όλους τους χρήστες συμπληρωμάτων ασβεστίου να χάσουν λίπος. Όλα βγαίνουν στην επιστήμη. Το ασβέστιο παρέχει άμεσες αυξήσεις στη θερμογένεση, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό, προτρέποντας το σώμα μας να αρχίσει να καίει λίπος. Έτσι, για εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος, προσθέτοντας ένα συμπλήρωμα ασβεστίου μπορεί να είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ.

PhenQ: συμπλήρωμα απώλειας βάρους με ασβέστιο

Ως ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα απώλειας βάρους στον κόσμο, το PhenQ περιέχει επίσης ασβέστιο εκτός από άλλα συστατικά. Η τακτική κατανάλωση του PhenQ θα δώσει στα οστά σας το απαραίτητο ανθρακικό ασβέστιο. Αυτό το συστατικό έχει πραγματικά σημαντικό ρόλο στη διαχείριση βάρους. Το ασβέστιο στο PhenQ είναι πολύ υπεύθυνο για τον έλεγχο του σωματικού λίπους. Αυτό είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά των σημάτων από ολόκληρο το σώμα σας στον εγκέφαλό σας. Αν έχετε επαρκή ποσότητα ασβεστίου στο σύστημά σας, τότε το σώμα σας καταλαβαίνει ότι δεν θα εξοικονομήσετε υπερβολικό λίπος που θα σας κάνει να προσθέσετε βάρος. Το ασβέστιο μπορεί ακόμη και να παραγγείλει διάφορα κύτταρα στο σώμα σας για να ρίξει το περιττό λίπος υποδηλώνοντας ότι το σώμα είναι σε καλή κατάσταση και γι ‘αυτό το λόγο οι λιπαρές καταθέσεις είναι περιττές. Μετά από αυτό, τα κύτταρα αρχίζουν να λιώσουν το λίπος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον μείωση βάρους. Επομένως, το PhenQ παρέχει μια φανταστική στρατηγική για τον έλεγχο του βάρους όχι μόνο με την πρόληψη, αλλά και με την ακριβή εξάλειψη των λιπωδών κυττάρων από τους ιστούς. Αυτό θα βοηθήσει τόσο τη μείωση του βάρους όσο και τη διατήρηση αυτού του τρόπου. Ενδιαφέρεστε να αυξήσετε την πρόσληψη ασβεστίου για απώλεια βάρους; Ακριβώς πάρτε PhenQ! Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να κάνετε μια αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>