Μήπως το κολλαγόνο κρέμα αποτελεσματικότητά σας βοηθήσει να δούμε τους νέους;

Θέλετε να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες και τη γήρανση του δέρματος; Λοιπόν, βρείτε τα εξής κολλαγόνου αποτελεσματικότητα κρέμα με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πολλές κρέμες ρυτίδων και λοσιόν πωλούνται σε πολυκαταστήματα, στα φαρμακεία και την υπόσχεση διαδίκτυο για τη μείωση των ρυτίδων και την πρόληψη ή αναστροφή ζημιών που προκαλούνται από τον ήλιο.

Λειτουργουν? Αυτό συχνά εξαρτάται από τα συγκεκριμένα συστατικά. Δείχνει επίσης πόσο καιρό θα τα χρησιμοποιούν. Επειδή αυτά τα over-the-counter (χωρίς συνταγή) κρέμες ρυτίδων δεν έχουν ταξινομηθεί ως φάρμακα, δεν απαιτείται να υποβληθούν σε επιστημονικές έρευνες για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητά τους. Εδώ, θα πάρετε τη σωστή κρέμα κολλαγόνου με υψηλή αποτελεσματικότητα.

Σημασία του κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι ένα πλέγμα από ίνες στο δέρμα. Έχει υψηλές ποσότητες τέσσερα αμινοξέα, προλίνη, λυσίνη, υδροξυλυσίνη και υδροξυπρολίνη, σύμφωνα με Smart Περιποίηση. Υπάρχουν 12 διαφορετικοί τύποι κολλαγόνου σε όλο το σώμα. Τύπος 1 και 2 είναι το πιο άφθονο στο δέρμα. Η ποσότητα του κολλαγόνου στο δέρμα σας αρχίζει να μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε. Skin κολλαγόνου τύπου 2 αρχίζει να μειώνεται καθώς το σώμα σταματά να αυξάνεται, αλλά τύπου 1 αυξάνεται μέχρι την ηλικία των 35. Τότε τύπου 1 αρχίζει επίσης να μειώνεται.

Αξιολογώντας τις αξιώσεις κολλαγόνο

Πολλά προϊόντα περιέχουν κολλαγόνο, αλλά δεν είναι όλα τα προϊόντα με βάση το κολλαγόνο αποφέρουν οφέλη. Ενέσιμο κολλαγόνο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και το πάχος, αλλά οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το προϊόν που χρησιμοποιείτε. κρέμες κολλαγόνου δεν μπορούν να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, έτσι ώστε οι επιπτώσεις είναι ελάχιστες. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2013 στο περιοδικό Φαρμακολογίας του δέρματος και Φυσιολογίας, ωστόσο, διαπίστωσε ότι από του στόματος συμπληρώματα κολλαγόνου μπορεί να βοηθήσει την ελαστικότητα του δέρματος ώθηση.

Λειτουργία

Το κολλαγόνο είναι ένα συστατικό σε πολλές κρέμες προσώπου και κρέμες. κατασκευαστές τους συχνά ισχυρίζονται ότι αυτές οι κρέμες συσφίγγουν το δέρμα και τη μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης, όπως το κολλαγόνο απορροφάται από το δέρμα. Στην πραγματικότητα, τα μόρια κολλαγόνου που περιέχεται στις περισσότερες από αυτές τις κρέμες είναι πάρα πολύ μεγάλα για να περάσουν μέσα από τους πόρους του δέρματος και έτσι δεν είναι σε θέση να διεισδύσουν στην επιφάνεια του δέρματος, λέει Smart Skincare.

Καλύτερη κρέμα κολλαγόνου με υψηλή αποτελεσματικότητα

XYZSmartCollagen κρέμα είναι περισσότερο σαν μια σημαντική ανακάλυψη στην αντι-γήρανση, καθώς το προϊόν φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη και προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα. Με έναν τύπο σήμαινε να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου, το προϊόν έχει σίγουρα τη δυνατότητα να φέρει στο προσκήνιο ένα επιθυμητό σύνολο των παροχών.

Για να παραχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αυτή η απόλυτη αντιγηραντική κρέμα χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης. Δηλαδή, XYZSmartCollagen περιλαμβάνει μερικά εξαιρετικά εκλεπτυσμένο φυσικά συστατικά που δίνουν τις δυνατότητες να αποκαταστήσει τη χαμένη γοητεία και νεανική κατάσταση του δέρματος σας.

Πού να αγοράσετε κρέμα κολλαγόνου

XYZSmartCollagen είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή και, κατά το χρόνο της εν λόγω επανεξέτασης, η (50 ml) γλάστρα ήταν το λιανικό εμπόριο για £ 39.99. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από λογικές για ένα προϊόν αυτής της ποιότητας, ειδικά όταν το συγκρίνουμε με κάποιο από τα κορυφαία τέλος κρέμες διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο προκειμένου να αγοράσουν την κρέμα κολλαγόνου στην επίσημη ιστοσελίδα άμεσα. 

XYZ Smart Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>