Μάθετε πώς να θεραπεύετε φυσιολογικά τις κύστεις των ωοθηκών

Ψάχνετε για τους τρόπους με τους οποίους να θεραπεύετε φυσικά τις κύστεις των ωοθηκών; Δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τα φάρμακα, καθώς υπάρχουν φυσικές θεραπείες για κύστεις ωοθηκών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Τα περισσότερα φάρμακα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, εν τω μεταξύ υπάρχουν βότανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία κύστης των ωοθηκών χωρίς παρενέργειες. Τα βότανα μπορεί να βοηθήσουν στην θρέψη του ενδοκρινικού συστήματος και στην προώθηση της ορμονικής ισορροπίας, της κανονικής ωορρηξίας και της σωστής κυκλοφορίας στα αναπαραγωγικά όργανα.

Γιατί συνιστάται η φυσική θεραπεία

Η ερώτηση για το πώς να θεραπεύσει κύστεις των ωοθηκών φυσικά έρχεται όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλάνε για “πρέπει να είναι” σε χάπια ελέγχου των γεννήσεων επειδή έχουν κύστεις ωοθηκών, αλλά θέλουν να μείνουν έγκυες. Πολλοί από εμάς λένε ότι είναι η μόνη επιλογή και πιέζονται ή ενοχλούνται να βρίσκονται στο χάπι. Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι έχετε επιλογές. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε ορμονικά χάπια ελέγχου των γεννήσεων για την αντιμετώπιση των κύστεων των ωοθηκών. Είτε θέλετε να έχετε ένα μωρό είτε απλά προτιμάτε να μην είστε σε χάπια ελέγχου των γεννήσεων λόγω της βλάβης που προκαλούν στο σώμα σας, υπάρχουν πολλές επιλογές αν γνωρίζετε πού να δείτε, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης φυσικών κύστεων των ωοθηκών.

5 τρόποι για τη φυσική θεραπεία των κύστεων των ωοθηκών

Οι ιατρικές προσεγγίσεις για κύστεις των ωοθηκών είναι γενικά επεμβατικές, αλλά δεν είναι η μόνη σας επιλογή. Η έρευνα έχει βρει 5 τύπους προσεγγίσεων σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης φυσικών κύστεων των ωοθηκών που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της υγείας των ωοθηκών, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν αυτή την οδυνηρή κατάσταση. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Διατροφή.

Γνωρίζατε ότι οι κύστεις των ωοθηκών εμφανίζονται τώρα σε κορίτσια που δεν έχουν ακόμη εμμηνόρροια; Ένας πιθανός ένοχος είναι η κατανάλωση βαρύ κρέατος. Η καλύτερη επιλογή είναι να μειώσετε ή να εξαλείψετε το κρέας από τη διατροφή σας. Πολλά κοινά πλαστικά περιέχουν xenoestrogens που μπορούν να εισχωρήσουν σε τρόφιμα, επομένως είναι προτιμότερο για τις γυναίκες (και ακόμη και τους άνδρες) να αποφεύγουν το φούρνο μικροκυμάτων ή την αποθήκευση τροφίμων σε πλαστικά δοχεία ή πλαστικό περιτύλιγμα. Ακόμη καλύτερα, γιατί να μην πετάξετε το φούρνο μικροκυμάτων και να αποθηκεύσετε όλα τα φαγητά σε γυαλί. Επίσης, αποφύγετε όλα τα προϊόντα που περιέχουν αλουμίνιο, το οποίο είναι xenoestrogen. Ο απλούστερος τρόπος για να καταλάβετε τι είναι εντάξει και τι δεν είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά.

  • Ομοιοπαθητική.

Η ομοιοπαθητική, μια πρακτική που καλεί διάφορα φυτικά βάμματα και παρασκευάσματα, χρησιμοποιείται συχνά για την υποστήριξη της υγείας των ωοθηκών. Τα κοινά ομοιοπαθητικά παρασκευάσματα για κύστεις ωοθηκών περιλαμβάνουν το αρσενικό, το μπελαντόν και την μελισσική. Η ομοιοπαθητική θεωρείται ως μια συμπληρωματική προσέγγιση που αποσκοπεί στη συνεργασία με τους φυσικούς βιολογικούς μηχανισμούς του σώματος για τη στήριξη της συνολικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των ωοθηκών.

  • Παραδοσιακές κινεζικές προσεγγίσεις.

Οι παραδοσιακές κινεζικές προσεγγίσεις στην επούλωση είναι τριπλές. Η προσέγγιση χρησιμοποιεί βότανα, διαιτητική τροποποίηση και βελονισμό. Λόγω της πολυπλοκότητάς του, πρέπει να δείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Πολλές γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι οι παραδοσιακές προσεγγίσεις για την υγεία μπορούν να αποφέρουν μεγάλο όφελος όταν ψάχνουν για την απάντηση για το πώς να θεραπεύσουν φυσιολογικά τις κύστεις των ωοθηκών.

  • Ένζυμα.

Τα ένζυμα έχουν μια σειρά ευεργετικών επιδράσεων που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες με κύστεις ωοθηκών. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η θεραπεία με ένζυμα για κύστεις ωοθηκών είναι η ίδια με τη θεραπεία ενζύμων για προβλήματα γονιμότητας. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, επειδή οι κύστες είναι συχνά ένας παράγοντας που συμβάλλει στην υπογονιμότητα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ενζύμων, και ο καθένας παρέχει ένα διαφορετικό όφελος. Τα ένζυμα που είναι πιθανότερο να βοηθήσουν στον έλεγχο των κύστεων των ωοθηκών είναι βρομελίνη, χυμοτρυψίνη, παγκρεατίνη, παπαΐνη, ρουτίνη και τρυψίνη. Τα θηλυκά μπορεί να επιθυμούν να αναζητήσουν ένα προϊόν που περιέχει ένα μείγμα και των 6 ενζύμων για τη στήριξη της υγείας των ωοθηκών.

  • Ιώδιο.

Ένας υπολειτουργικός θυρεοειδής είναι συχνά το κύριο ζήτημα πίσω από τις κύστεις των ωοθηκών. Το ιώδιο είναι μια σημαντική ουσία που είναι απαραίτητη για την υγεία του θυρεοειδούς και η έλλειψή του οδηγεί σε υπολειτουργικότητα. Το κάλιο είναι ένα στοιχείο που είναι κρίσιμο για την κυτταρική υγεία και πολλά άλατα στο τραπέζι περιλαμβάνουν το ιώδιο ως θρεπτικό πρόσθετο. Έτσι, εάν ένα υπολειτουργικό θυρεοειδή προκαλεί κύστεις ωοθηκών σας, η λήψη ιωδίου μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που κάνετε. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να το πάρετε αν δεν έχετε επαληθεύσει αρχικά ότι πάσχετε πράγματι από υπολειτουργικό θυρεοειδή. Επίσης, φροντίστε να μην πάρετε πάρα πολλά επειδή δεν θέλετε να κάνετε τον θυρεοειδή σας υπερκινητικό!

συμπέρασμα

Μην ξεχνάτε ότι οι κύστες θα συνεχίσουν να επανεμφανίζονται αν έχετε ορμονικά προβλήματα και προβλήματα ωορρηξίας, επομένως σας συνιστούμε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις φυσικές θεραπείες όχι μόνο για τη φυσική θεραπεία των κύστεων των ωοθηκών αλλά για να τους αποτρέψετε από το σχηματισμό! Πριν προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας μέσω αυτών των φυσικών θεραπειών, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και δοκιμάστε μόνο τα φυσικά φάρμακα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, αν είστε ασφαλείς να το κάνετε! Ή μπορείτε να μάθετε περισσότερες συμβουλές και ακόμη και εμπειρίες από εκείνους που έχουν βρει με επιτυχία τρόπους αντιμετώπισης φυσικών κύστεων των ωοθηκών κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>